Om Os

UrKompagniet.dk åbnede officielt sine døre i foråret 2011. Målet har fra første færd været at give danskerne mulighed for at købe kvalitetsure til attraktive priser og samtidig tilbyde en shopping-oplevelse på internettet, der er ligetil og med tryghed for kunden i højsædet

Hvem er Ur Kompagniet?

Holdet bag UrKompagniet.dk består af det danske firma Reverie ApS (CVR: 33260954). Firmaet er CVR registreret i Danmark. Vi er således underlagt dansk lovgivning og dermed også købelovens forpligtelser, hvormed du er sikret maksimalt som forbruger. Andre netbutikker med salg af ure til danskere, er IKKE altid danske virksomheder, og det kan give problemer i forhold til returret og reklamationer. Vi anbefaler at checke, om den butik du køber varer fra er registreret i Danmark

Besøg vores fysiske butik nord for København

Du kan finde os på Søborg Hovedgade 121 i Søborg, hvor der har været urmagerforretning siden 1955.
Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.
Her har vi nogle af vore mest eftertragtede modeller fra en række populære brands.

Du kan se på vores produktsider om den eller de modeller, som du er interesseret i, også er i butikken på Søborg Hovedgade. Det fremgår således:


Hvem samarbejder vi med?

Levering - Gratis fragt!
Gratis leveringsfragt er altid gældende i Danmark ved afhentning på posthus. Alle vores ure bliver afsendt med PostNord, og med sporingskode, så du kan følge forsendelsen fra din egen computer. Det giver størst tryghed for dig og for os. Bemærk at der i udsalgsperioder som sommerudsalg, vinterudsalg og Black Friday vil være fragtalternativer, der ikke er med sporing. Det markeres tydeligt ved kassen, hvilke fragtalternativer der har sporing. Til Færøerne, Grønland, Svalbard og Jan Mayen pålægges et fragttillæg på 100 kr.

Betaling:
Hele vores netbutik er blevet gennemgået af NETS, der ejes af de danske pengeinstitutter og Nationalbanken, og som sikkerhedsgodkender ALLE netbutikker, der ønsker at benytte blandt andet Dankort. Sikkerhedsgodkendelsen tager normalt op til 6 uger at komme igennem. For UrKompagniet.dk tog det 4 dage. NETS har konstateret, at alle vores sikkerhedsprocedurer er på højeste niveau. Vores betalingsformidler er QuickPay, som naturligvis også er sikkerhedsgodkendt - af Datastyrelsen og NETS.

Leverandører:
Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder de nyeste modeller, 100% garanti for ægthed og en hurtig service i tilfælde af, at der skulle være en fejl på et ur. Derfor stræber vi efter kun at købe direkte fra producenter og deres officielle agenter i Danmark. I øjeblikket er vi udpeget som autoriseret forhandler af: Adidas ure, Abbot & Mosley ure, Armani ure, Calvin Klein ure, Carrie Taylor ure, Casio ure, Certina ure, Citizen ure, Daniel Wellington ure, Diesel ure, DKNY ure, Dyrberg/Kern ure, , Eterna ure, Fossil ure, Festina ure, Gant ure, Gucci ure, Hugo Boss ure, INEX ure, LEGO ure, Maurice Lacroix ure, Mockberg ure, Michael Kors ure, Nixon ure, Oris ure, Police ure, Prevetti ure, Raymond Weil ure, Seiko ure, Skagen ure, Swiss Military Hanowa ure, Tissot ure, Tommy Hilfiger ure, Triwa ure, och WobL ure. Køber du disse mærker gennem os, er du altså sikret maksimalt som forbruger.

Bank:
Nykredit (Lyngby afdelingen)
Reg: 8117 Konto: 4395918
IBAN: DK9381170004395918
SWIFT: NYKBDKKK
Navn: Reverie ApS

Hvordan kommer du i kontakt med os?

For at kontakte os, kan du skrive til os her, eller ring vores butik tlf: 71 99 32 13 (Åben hverdage mellem kl.11.00-18.00) .

Vi håber du vil nyde din shoppingoplevelse her på UrKompagniet.dk!


 

 

Bileder fra vores kunder:


  Indlæser...