Herreure

Herreure - Ure til mænd

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Mærke
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Varer 1-48 af 1851

Stigende orden

Ure i fokus: Prevetti Sunbeam 200m Diver

  • 42mm bredt dykkerur til mænd
  • Safirglas med antireflektiv behandling
  • 120-kliks roterende bezel med keramisk indsæt
  • BGW9 Super-LumiNova pigmentering
  • Ultra-præcist kvarts urværk fra Citizen

Radiostyret sportsur drevet af sollys - Casio G-Shock AWG-M100SB-2AER Radiostyret sportsur drevet af sollys - Casio G-Shock AWG-M100SB-2AER
Casio G-Shock AWG-M100SB-2AER
Vores pris 899 kr. Vejl. pris 1.399 kr.
Se mere
Casio Classic MTP-1303PD-1AVEG
Casio Classic MTP-1303PD-1AVEG
Vores pris 399 kr. Vejl. pris 499 kr.
Se mere
Citizen Military Eco Drive AW0110-82L
Citizen Military Eco Drive AW0110-82L
Vores pris 1.099 kr. Vejl. pris 1.499 kr.
Se mere
Casio Edifice EFR-S108D-2BVUEF
Casio Edifice EFR-S108D-2BVUEF
Vores pris 899 kr. Vejl. pris 1.199 kr.
Se mere
Casio Classic MTP-E180D-2AVEF
Casio Classic MTP-E180D-2AVEF
Vores pris 599 kr. Vejl. pris 799 kr.
Se mere
Bulova Jet Star 96B401 Bulova Jet Star 96B401
Bulova Jet Star 96B401
Vores pris 2.999 kr. Vejl. pris 3.999 kr.
Se mere
Casio Retro A163WA-1QES
Casio Retro A163WA-1QES
Vores pris 299 kr. Vejl. pris 399 kr.
Se mere
Stort solcelledrevet sportsur med radiosignal-modtager - Casio G-Shock GW-7900B-1ER
Casio G-Shock GW-7900B-1ER
Vores pris 1.099 kr. Vejl. pris 1.499 kr.
Se mere
Hvidt Lorus ur med 100M vandresistens - Lorus 100M Analog RRX53DX-9
Lorus 100M Analog RRX53DX-9
Vores pris 199 kr. Vejl. pris 299 kr.
Se mere
Casio Wave Ceptor WV-58R-1AEF Casio Wave Ceptor WV-58R-1AEF
Casio Wave Ceptor WV-58R-1AEF
Vores pris 599 kr. Vejl. pris 699 kr.
Se mere
Citizen Aviator Marine AW1710-12E Citizen Aviator Marine AW1710-12E
Citizen Aviator Marine AW1710-12E
Vores pris 1.099 kr. Vejl. pris 1.599 kr.
Se mere
Lorus Mens RS965BX9
Lorus Mens RS965BX9
Vores pris 299 kr. Vejl. pris 499 kr.
Se mere
Side
pr. side

Ure til mænd

Hos UrKompagniet har vi et fedt og stort udvalg af ure og ur-brands til mænd. Vi har samlet en lang række af de bedste brands på markedet til de allerskarpeste priser. Hos UrKompagniet er vi autoriseret forhandler af stort set alle vores ure, og du kan altid være sikker på at købe et originalt ur af den bedste kvalitet. Leder du efter noget særligt, kan du nemt specificere din søgning ved at bruge filteret nedenfor. For eksempel, søger du efter ure til mænd fra et bestemt mærke, bruger du søgeboksen kategoriseret som “Mærker: Seiko”. Er du på udkig efter et særligt design, søger du på din ønskede kombination i søgeboksene, som for eksempel “Lænke/Rem: Læder”, “Urskivefarve: Blå”, “Urkassefarve: Sort” og så videre.

Vælg imellem de sidste nye herreure 

Nogle vil i dag mene, at uret er det eneste accessoire som mænd har tilbage. Og det kan der være noget om. For selvom teknologien har rykket sig meget igennem årene, så er det for mange mænd stadig afgørende, at man har et flot ur. Et ur kan give en masse kant til dit udseende og både udstråle stil, kontrol, coolness og ikke mindst selvtillid. Men der er mange forskellige måder, man kan gøre dette på, hvilket vores udvalg også afspejler. 

Fælles for vores herreure er dog, at de skal være elegante og fremtrædende, hvilket du også finder her hos os. Vores udvalg er som før nævnt sammensat af en lang række af verdens førende brands. 

Nogle af vores mest populære brands inkluderer blandt andet: 

Seiko - Skagen - Casio - Tommy Hilfiger - Fossil

UrKompagniet ægte ure til faste lave priser 

Hos UrKompagniet ønsker vi altid at give alle vores kunder det bedste udvalg af ure til de bedste priser. Derfor arbejder vi altid på at have det bedste udvalg på markedet. Inden for ure skifter moden hurtigt, og derfor arbejder vi altid for at få de sidste nye modeller på hylderne før alle andre. Derudover kan du altid være sikker på at gøre en god handel, når du handler hos os. Du får nemlig alle vores fordele inklusiv i prisen, som returlabel og forlænget retur og bytte!

Vi tilbyder altid ure til faste lave priser. Sidst men ikke mindst, så er vi også meget stolte af at være autoriserede forhandlere stort set alle vores brands. Da vi er en dansk virksomhed, kan du som kunde være 100% tryg omkring vores forretning. Du kan ligeledes være helt tryg med, at du modtager et ægte ur.

De mest populære typer herreure

Find dit perfekte herreur

Er du i tvil om hvilken type ur du skal have? Her introducerer vi dig til de mest populære typer herreure, så du tager den rigtige beslutning både i forhold til stil men også funktion.

 

Hverdagsur

Skal du have dit første ur eller leder du efter et ur som passer til alle lejligheder og alt i garderoben, så er hverdagsuret det ideelle valg. Et hverdagsur er stilet og klassisk, og har typisk et minimalistisk udtryk som gør at det kan benyttes til stort set alle outfits. Du kan som udgangspunkt finde hverdagsure blandt de fleste urmærker, som blandt andre MVMT, Skagen, Casio og Seiko. Det vigtigste at være opmærksom på når du skal vælge et hverdagsur, er at du kommer til at bære det ofte, så tænk på om uret har en behagelig rem og en urkasse der ikke er for tyk så den sidder i vejen for bluse ærmet.

hverdagsure til mænd hos urkompagniet.dk

 

Dress watch

Et dress watch er et ur som man typisk bærer til formelle lejligheder, det har et stilet og eksklusivt design, der gør det til det perfekte match til jakkesættet. Et dress watch behøver ikke nødvendigvis at koste kassen og mange urmærker designer herreure i dress watch stilen til en god pris. Vil du dog spendere lidt mere på et særligt prestigefyldt ur, er et dress watch helt sikkert det rette type ur at gøre investeringen på. Blandt lækre mærker som designer dress watches er Oris, Armani, og Vincero.

dress watches til mænd hos urkopmpagniet.dk

 

Digital ur

Et digital ur er praktisk da det er nemt at læse og fordi det ofte er udstyret med smarte funktioner, som kommer til gavn i hverdagen. Mange moderne digital ure hører også under hybrid kategorien, som betyder at uret kan kobles til funktioner på din smartphone. Et digital ur har ofte et sporty og maskulint design med en forholdsvis kraftig urkasse, og derfor egner digital uret sig ofte også som hverdagsur. Et af de mest elskede urmærker som designer digital ure er Casio, særligt med linjerne G-shock, Classic og Retro.

digital ure til mænd hos urkompagniet.dk

 

Dykkerur

Leder du efter et lækkert allround ur, som kan bruges både til hverdag og formelt, som kan bruges til sport og dykning, og som er et universelt symbol for både action og feinschmeckeri blandt urkendere? Så bør du helt sikkert se dig om efter er lækkert dykkerur. Dykkeruret er en kult klassiker som yderst versatil, og derfor hører man ofte i urbranchen at ingen mands urkollektion er fuldendt uden et dykkerur. Det er heller ingen tilfældighed at den populære karakter James Bond altid bærer et klasse dykkerur på håndleddet. Blandt urmærker i forskellige prisklasser der designer dykkerure er Oris (Divers), Ocean X, Invicta og Le Jour.

dykkerure til mænd hos urkompagniet.dk

 

Smartwatch

Denne lille mini guide til herreure ville ikke være komplet uden smartwatch på listen. En type ur som hurtigt er blevet populær på grund af de mange smarte funktioner det har. Der findes forskellige typer smartwatch, så hvis det er et smartwatch du er på udkig efter er det en god idé at du sætter dig ind i hvilke behov du for uret. Eksempler på ting der er gode at tænke over hvilke krav du har til batteri holdetid før opladning og hvilke funktioner det skal kunne udføre. Derudover bør du tænke over om du foretrækker et traditionelt smartwatch, et smartwatch med et klassisk urdesign og touch skærm eller om det skal være en hybrid. Du kan blandt andet finde smartwatches blandt Kronaby, Fossil, Armani, Michael Kors og Diesel.

smartwatches til mænd hos urkompagniet.dk

 

 

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata