Herreure - Ure til mænd

Ure til mænd

Hos UrKompagniet har vi et fedt og stort udvalg af ure og ur-brands til mænd. Vi har samlet en lang række af de bedste brands på markedet til de allerskarpeste priser. Hos UrKompagniet er vi autoriseret forhandler af stort set alle vores ure, og du kan altid være sikker på at købe et originalt ur af den bedste kvalitet. Leder du efter noget særligt, kan du nemt specificere din søgning ved at bruge filteret nedenfor. For eksempel, søger du efter ure til mænd fra et bestemt mærke, bruger du søgeboksen kategoriseret som “Mærker: Seiko”. Er du på udkig efter et særligt design, søger du på din ønskede kombination i søgeboksene, som for eksempel “Lænke/Rem: Læder”, “Urskivefarve: Blå”, “Urkassefarve: Sort” og så videre.

Vælg imellem de sidste nye herreure 

Nogle vil i dag mene, at uret er det eneste accessoire som mænd har tilbage. Og det kan der være noget om. For selvom teknologien har rykket sig meget igennem årene, så er det for mange mænd stadig afgørende, at man har et flot ur. Et ur kan give en masse kant til dit udseende og både udstråle stil, kontrol, coolness og ikke mindst selvtillid. Men der er mange forskellige måder, man kan gøre dette på, hvilket vores udvalg også afspejler. 

Fælles for vores herreure er dog, at de skal være elegante og fremtrædende, hvilket du også finder her hos os. Vores udvalg er som før nævnt sammensat af en lang række af verdens førende brands. 

Nogle af vores mest populære brands inkluderer blandt andet: 

Seiko - Skagen - Casio - Tommy Hilfiger - Fossil

UrKompagniet ægte ure til faste lave priser 

Hos UrKompagniet ønsker vi altid at give alle vores kunder det bedste udvalg af ure til de bedste priser. Derfor arbejder vi altid på at have det bedste udvalg på markedet. Inden for ure skifter moden hurtigt, og derfor arbejder vi altid for at få de sidste nye modeller på hylderne før alle andre. Derudover kan du altid være sikker på at gøre en god handel, når du handler hos os. Du får nemlig alle vores fordele inklusiv i prisen, som returlabel og forlænget retur og bytte!

Vi tilbyder altid ure til faste lave priser. Sidst men ikke mindst, så er vi også meget stolte af at være autoriserede forhandlere stort set alle vores brands. Da vi er en dansk virksomhed, kan du som kunde være 100% tryg omkring vores forretning. Du kan ligeledes være helt tryg med, at du modtager et ægte ur.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Mærke
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Varer 1-48 af 2027

Side
pr. side
Stigende orden
Mest populære denne måned
Seiko ure til mænd

Hvorfor Seiko ure er mændenes favorit

Kender du bare en smule til ure, er der en stor chance for at du har hørt om urmærket Seiko. Seiko er et af vores all time favoritter blandt mænd og med rigtig god grund. Her er seks gode grunde til hvorfor Seiko er blandt verdens bedste urmærker til mænd. 

Historie og arv

Der noget helt særligt og cool over et Seiko ur på grund af mærkets arv og historie. Seiko er et Japansk mærke, blandt de ældste urmærker, som blev grundlagt helt tilbage i 1881, i Tokyo. Med mærkets detaljeorienterethed og fokus på innovation, var Seiko ure helt særlige og blev hurtigt populære verden over. Denne arv har mærket aldrig lagt fra sig, og et Seiko herreur er derfor et symbol på mærkets stærke grundlæggende værdier.

Kulturel værdi

Med stærke designs og et innovativt fokus, er det intet under at Seiko ure ofte ses i kulturelle sammenhænge, som på film, TV, computerspil, sportsudøvere mm. At Seiko har formået og bliver ved med at have kulturel indvirkning, siger ikke så lidt om kvaliteten og designet af Seiko ure.

Teknologisk innovation

Seiko er blandt andet kendt for at have omvæltet urverdenen i 1960’erne med verdens første kvarts drevne ur, kendt som Seiko Astron. Grundet den store indvirkning Astron uret havde og den fortsatte popularitet, føres Astron serien faktisk stadig i dag. 

Selvstændighed

Seiko er af de få mærker i dag som stadig designer, innoverer og producerer næsten alt in-house. Det vil sige at du ikke blot får et ur fra Seiko, et ekspert håndværk som er fuldstændigt autentisk.

Stort udvalg

En af de bedste egenskaber ved Seiko er at mærket har et fantastisk og bredt udvalg af ure til mænd. På den måde er der med sikkerhed noget til enhver livsstil, præference og smag. Blandt de mest populære serier fra Seiko er Classic, 5 Sports, Solar og Automatic.

16 udvalgte nyheder fra vores shop:

Inspiration - Find dit perfekte ur med Fossil

Hos mærket Fossil finder du et stort udvalg af fede ure i lækre designs, lige fra den klassiske kronograf til det nyeste smartwatch - du finder helt sikkert det perfekte ur til dig. Fossil er et mærke som har fokus på at lave ure i friske men tidsløse designs, som komplimenterer din stil og som du derved kan have glæde af sæson efter sæson.

Du kan med Fossil være sikker på, at det ikke kun er det ydre der tæller. Mærket gør nemlig brug af den nyeste innovative urteknologi og de bedste materialer, som sikrer at du også får et ur som er yderst holdbart og som du altid kan stole på. Du kan se det lækre udvalg og læse mere om Fossil ure her.  

Oplev det ypperste af schweizisk urværker kundskab med Tissot 

Man kan ikke tænke på herreure uden at komme til at tænke på Schweiz. Og når det kommer til schweiziske brands, så er det svært at komme udenom Tissot. Lige siden sin grundlæggelse i 1853 har de været kendte for at producere luksusure i den bedste kvalitet til rigtigt skarpe priser. Med et ur fra Tissot får du alt det, som man som mand drømmer om; nemlig elegance, stil og kvalitet. Tissots ure er synonymer for tidsløst design og kvalitet, hvorfor du kan være sikker på, at dit ur aldrig kommer til at gå af mode.

Fuldend dit look med et ur fra Tommy Hilfiger

Et brand som ligeledes er værd at fremhæve her på siden, er Tommy Hilfiger. Ure er ikke længere kun en branche, der er præget af den gamle garde. I dag har alle de store modebrands deres egne kollektioner af ure, herunder også Tommy Hilfiger. Og ligesom det er tilfældet med deres trøjer, bukser og sko, så får du her et ur, som er kendetegnet ved sit stilrene design og ikke mindst sine stærke og markante farver.

 

Inspiration - Flyt grænser med Casio G-Shock

På listen over verdens mest kendte og respekterede urmærker ligger Casio - og med god grund. Casio har i årtier produceret nogle af verdens mest avancere og præcise armbåndsure, og er særligt kendt for sin innovation inden for digitale ure. Mærket har sine rødder helt tilbage i 1946 inden for andet teknologi, men lagde fundamentet til det Casio vi kender i dag i 1957.   

 

 

Casio har flere lækre serier under sit bælte, men er særligt kendt for sin G-Shock linje, som er kendt for at være verdens mest hårdføre linje af ure. Ideen til uret blev udformet helt tilbage i 1980’erne, med Kikuo Ibe i spidsen, som med sit team af urdesignere, satte sig for at designe “det uforgængelige ur”. De stødsikre G-Shock ure blev hurtigt indbegrebet af robusthed, innovation og multifunktionalitet, elsket verden over. I dag er serien en favorit både til hverdag, sport og selv under ekstreme udendørs forhold, båret af mænd som ikke sætter grænser for sig selv.

-25%
discount
Jaguar Chronograph J864/1
Jaguar Chronograph J864/1
Vores pris 3.749,00 kr Vejl. pris 4.998,00 kr
Detaljer
-25%
discount
Jaguar Executive Diver J877/3
Jaguar Executive Diver J877/3
Vores pris 2.999,00 kr Vejl. pris 3.998,00 kr
Detaljer
-25%
discount
Jaguar Chronograph J864/2
Jaguar Chronograph J864/2
Vores pris 3.749,00 kr Vejl. pris 4.998,00 kr
Detaljer

Varer 1-48 af 2027

Side
pr. side
Stigende orden

De mest populære typer herreure - Find dit perfekte herreur

Er du i tvil om hvilken type ur du skal have? Her introducerer vi dig til de mest populære typer herreure, så du tager den rigtige beslutning både i forhold til stil men også funktion.

 

Hverdagsur

Skal du have dit første ur eller leder du efter et ur som passer til alle lejligheder og alt i garderoben, så er hverdagsuret det ideelle valg. Et hverdagsur er stilet og klassisk, og har typisk et minimalistisk udtryk som gør at det kan benyttes til stort set alle outfits. Du kan som udgangspunkt finde hverdagsure blandt de fleste urmærker, som blandt andre MVMT, Skagen, Casio og Seiko. Det vigtigste at være opmærksom på når du skal vælge et hverdagsur, er at du kommer til at bære det ofte, så tænk på om uret har en behagelig rem og en urkasse der ikke er for tyk så den sidder i vejen for bluse ærmet.

hverdagsure til mænd hos urkompagniet.dk

 

Dress watch

Et dress watch er et ur som man typisk bærer til formelle lejligheder, det har et stilet og eksklusivt design, der gør det til det perfekte match til jakkesættet. Et dress watch behøver ikke nødvendigvis at koste kassen og mange urmærker designer herreure i dress watch stilen til en god pris. Vil du dog spendere lidt mere på et særligt prestigefyldt ur, er et dress watch helt sikkert det rette type ur at gøre investeringen på. Blandt lækre mærker som designer dress watches er Oris, Armani, og Vincero.

dress watches til mænd hos urkopmpagniet.dk

 

Digital ur

Et digital ur er praktisk da det er nemt at læse og fordi det ofte er udstyret med smarte funktioner, som kommer til gavn i hverdagen. Mange moderne digital ure hører også under hybrid kategorien, som betyder at uret kan kobles til funktioner på din smartphone. Et digital ur har ofte et sporty og maskulint design med en forholdsvis kraftig urkasse, og derfor egner digital uret sig ofte også som hverdagsur. Et af de mest elskede urmærker som designer digital ure er Casio, særligt med linjerne G-shock, Classic og Retro.

digital ure til mænd hos urkompagniet.dk

 

Dykkerur

Leder du efter et lækkert allround ur, som kan bruges både til hverdag og formelt, som kan bruges til sport og dykning, og som er et universelt symbol for både action og feinschmeckeri blandt urkendere? Så bør du helt sikkert se dig om efter er lækkert dykkerur. Dykkeruret er en kult klassiker som yderst versatil, og derfor hører man ofte i urbranchen at ingen mands urkollektion er fuldendt uden et dykkerur. Det er heller ingen tilfældighed at den populære karakter James Bond altid bærer et klasse dykkerur på håndleddet. Blandt urmærker i forskellige prisklasser der designer dykkerure er Oris (Divers), Ocean X, Invicta og Le Jour.

dykkerure til mænd hos urkompagniet.dk

 

Smartwatch

Denne lille mini guide til herreure ville ikke være komplet uden smartwatch på listen. En type ur som hurtigt er blevet populær på grund af de mange smarte funktioner det har. Der findes forskellige typer smartwatch, så hvis det er et smartwatch du er på udkig efter er det en god idé at du sætter dig ind i hvilke behov du for uret. Eksempler på ting der er gode at tænke over hvilke krav du har til batteri holdetid før opladning og hvilke funktioner det skal kunne udføre. Derudover bør du tænke over om du foretrækker et traditionelt smartwatch, et smartwatch med et klassisk urdesign og touch skærm eller om det skal være en hybrid. Du kan blandt andet finde smartwatches blandt Kronaby, Fossil, Armani, Michael Kors og Diesel.

smartwatches til mænd hos urkompagniet.dk

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!