Prevetti
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

29 varer

Stigende orden
pr. side

Prevetti

For at finde historien bag mærket Prevetti, skal man en tur til landsbyen Positano på Amalfikysten i Campania, Italien, nær provinsen Salerno. Her tilbragte mærkets to grundlæggere en ferie sammen, hvor et skæbnesvangert møde med en helt unik person og et uforglemmeligt indblik i den italienske kultur og værdier, blev starten på en succesfuld virksomhed. 

Det italienske motto ‘dolce far niente’, som oversat til dansk kan lyde ‘sødheden i intet at lave’, illustrerer perfekt hvordan italiensk levemåde centrerer sig omkring de simple men smukke ting i livet, om at leve i og nyde nuet til det fuldeste. 

 

Begyndelsen på Prevetti

Historien begynder en aften de to grundlæggere er ude at nyde nogle af Italiens mest prominente specialiteter på en hyggelig, lokal restaurant. Her mødte de en velklædt lokal herre med nydeligt tilbageredt hår og et elegant ur på håndleddet, der introducerede sig som Carlo Prevetti. Hr. Prevetti havde en helt særlig aura over sig; han var indbegrebet af naturlig elegance og stil, udstrålede selvtillid, var karismatisk og havde ikke mindst en enestående evne til at fortælle historier. Dolce far niente kom til udtryk i den måde hvorpå hr. Prevetti introducerede grundlæggerne for “the italian way”, som blandt andet indebærer at familie og velvillighed kommer først i livet. De to grundlæggere blev derfor inviteret til en autentisk italiensk familie middag hjemme hos familien Prevetti den næste aften. Her havde hr. Prevetti’s aldrende, søde mor lavet de mest velsmagende og delikate hjemmelavede specialiteter, som grundlæggerne og familien Prevetti nød under den åbne stjernehimmel i den italienske sommervarme. Det var her i midt i det gode selskab og med udsigten over den smukke Amalfikyst, at hr. Prevetti fortalte sin personlige historie om sit liv som urmager i mere end 40 år med egen butik i lokalområdet nær Salerno. Han viste grundlæggerne sin urkollektion frem, som han med stolthed i stemmen fortalte, at han gennem årene havde samlet samt hvordan hvert enkelt ur havde en særlig betydning for ham. Det interessante ved hr. Prevetti’s samling var, at det ikke var den mest dyre eller eksklusive samling, som man måske kunne forvente af en urmager, men en samling af ure der af den ene eller anden årsag havde en emotionel betydning for ham. Blandt andet viste hr. Prevetti grundlæggerne hans allerførste ur. Et simpelt men elegant ur, givet til ham i bryllupsgave af hans kone på deres første bryllupsdag, dengang de ikke havde mange midler at gøre godt med. Hr. Prevetti forklarede at det ikke var prisen der var det afgørende for ham, når det kom til hans ure, men den tanke og de minder der lå i dem. Det var tydeligt at hr. Prevetti’s indsigt i ure var ulig nogen anden de to grundlæggere havde mødt før, og efter rejsen var grundlæggerne fast besluttede på at de skulle starte en ur virksomhed, der ærede hr. Prevetti’s arv. Et mærke hvor kvaliteterne og værdierne som hr. Perevetti bar, skulle skinne igennem. Opkaldt efter hr. Prevetti, skulle mærket ikke blot producere ure der kunne angive tiden og som så godt ud på håndleddet, de skulle symbolisere den italienske kultur og de værdier hr. Prevetti skænkede de to grundlæggere. Vigtigst af alt, skulle urene også være tilgængelig for enhver form for ur elsker. 

Hr. Prevetti’s unikke indsigt og interessante perspektiver ligger endnu i dag til grund for enhver af grundlæggernes beslutning for virksomheden og for de design tiltag som virksomheden tager. Ordene elegance, sofistikation, selvtillid, karisma og harmoni er derfor nøgleordene for et ethvert ur blandt Prevetti’s moderne, stilrene urkollektioner. Og i sand Prevetti ånd, bliver der aldrig gået på kompromis med kvaliteten, men der kræses i stedet om enhver detalje. I Prevetti’s ånd og til Prevetti’s ære.  

Hos UrKompagniet er vi udpeget som officiel forhandler af Prevetti i Danmark. Dette er din garanti for et ur der kvalitetstestet, 100% ægte og hvormed officiel garanti fra mærket medfølger.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata