Leveringstid

UrKompagniet.dk giver mulighed for dag-til-dag levering for bestillinger foretaget inden klokken 15 på hverdage og indenfor Danmarks grænser
Denne leveringstid gælder for alle ure, vi har på lager (leveringstid og lagerstatus kan i øvrigt læses på de enkelte ures produktside). Rent praktisk betyder det, at modtager vi din bestilling på en hverdag inden klokken 15.00, vil vi som oftest sende uret med det samme, såfremt du har valgt prioriteret fragt. Sker ordren efter klokken 15.00, eller på en ikke-hverdag, vil dit ur blive sendt næste efterfølgende hverdag (såfremt den valgte fragtmetode tilsiger hurtig levering).

PostNord og levering
Vi benytter PostNord til at bringe pakkerne ud til vores kunder. Ved levering udenfor Danmarks grænser (Grønland , Færøerne, Jan Mayen, Svalbard og Finland) er der et tillæg på 100 danske kroner.

Leverer I udenfor Danmark?
Vi leverer også til Færøerne, Grønland, Finland, Svalbard og Jan Mayen. Da pålægges et fragttillæg på 100 kr. (Til Færøerne, Grønland, Svalbard og Jan Mayen selger vi uten moms). For Norge og Sverige anbefaler vi: Klokkegiganten.no og Klockgiganten.se.


MiljøvenligPakning

  Indlæser...