Leveringstid hos UrKompagniet.dk

Indlæser...

UrKompagniet.dk giver mulighed for dag-til-dag levering (ingen garanti)
For bestillinger foretaget inden klokken 15 på hverdage, og indenfor Danmarks grænser.
Denne leveringstid gælder for alle ure, vi har på lager (leveringstid og lagerstatus kan i øvrigt læses på de enkelte ures produktside). Rent praktisk betyder det, at modtager vi din bestilling på en hverdag inden klokken 15.00, vil vi som oftest sende uret med det samme. Sker ordren efter klokken 15.00, eller på en ikke-hverdag, vil dit ur blive sendt næste efterfølgende hverdag.

Vi har i dag følgende leveringsmåder:

Leveringsmetoder Danmark Pris
Afhentning på vores lager i Søborg - Generatorvej 8C 2tv, 2860 Søborg - 0-1 hverdage Gratis
Levering til pakkeshop - 1-2 hverdage (GLS) 35 kr
Levering til pakkeshop - 1-2 hverdage (PostNord) 40 kr
Levering til privatadresse - 1-2 hverdage (GLS) 49 kr
Levering til arbejdsplads - 1-2 hverdage (GLS) 49 kr
Levering samme aften (Burd Delivery - København og omegn) 39 kr

Bemærk: Dette er den estimerede leveringstid fra fragtselskaberne, og ikke en garanteret leveringstid.

 

GLS / PostNord - 1-2 hverdage
Vi benytter både GLS og PostNord til at bringe pakkerne ud til vores kunder. Ved levering udenfor Danmarks grænser (Grønland , Færøerne, Jan Mayen, Svalbard og Finland) er der et tillæg på 150 danske kroner.

Levering samme aften med Burd Delivery
Vi har også et samarbejde med Burd Delivery, der leverer pakker til København og omegn samme aften mellem 17.30 og 22.00. Det er perfekt til gaver, hvis du er sent ude eller hvis du bare er utålmodig. Læs mere om samme aften levering af dit nye ur med Burd Delivery.

Gratis Afhentning på vores lager i Søborg

Vi tilbyder at du kan afhente din ordre ved at vælge den gratis fragt løsning "Afhentning på vores lager i Søborg - Generatorvej 8C 2tv, 2860 Søborg - 0-1 hverdage". Det er åbent alle hverdage mellem kl. 13-17 for afhentning. Hvis du vælger denne leveringsmetode, vil du modtage en e-mail, så snart din ordre er klar til afhentning.

Leverer I udenfor Danmark?
Vi leverer også til Færøerne, Grønland, Finland, Svalbard og Jan Mayen. Da pålægges et fragttillæg på 150 kr. (Til Færøerne, Grønland, Svalbard og Jan Mayen selger vi uten moms). For Norge og Sverige anbefaler vi: Klokkegiganten.no og Klockgiganten.se.

 

MiljøvenligPakning

 

 

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata