Leveringstid hos UrKompagniet.dk

Indlæser...

UrKompagniet.dk giver mulighed for dag-til-dag levering for bestillinger foretaget inden klokken 15 på hverdage og indenfor Danmarks grænser
Denne leveringstid gælder for alle ure, vi har på lager (leveringstid og lagerstatus kan i øvrigt læses på de enkelte ures produktside). Rent praktisk betyder det, at modtager vi din bestilling på en hverdag inden klokken 15.00, vil vi som oftest sende uret med det samme, såfremt du har valgt prioriteret fragt. Sker ordren efter klokken 15.00, eller på en ikke-hverdag, vil dit ur blive sendt næste efterfølgende hverdag (såfremt den valgte fragtmetode tilsiger hurtig levering).

Vi har i dag følgende leveringsmåder:

Leveringsmetoder Danmark Pris v/Køb på 1000 kr Pris v/Køb 0-999 kr
Vi vælger den billigste løsning - 3-10 hverdage Gratis Fragt 29 kr
Prioriteret håndtering og forsendelse uden omdeling - 1-2 hverdage 29 kr 39 kr
Prioriteret håndtering og forsendelse leveret til døren - 1-2 hverdage 39 kr 49 kr
Burd Delivery - Levering samme aften (København og omegn) 35 kr 35 kr
Afhentning i vores butik - Søborg Hovedgade 121 Gratis Gratis

 

PostNord - 1-2 hverdage
Vi benytter PostNord til at bringe pakkerne ud til vores kunder. Ved levering udenfor Danmarks grænser (Grønland , Færøerne, Jan Mayen, Svalbard og Finland) er der et tillæg på 130 danske kroner.

Levering samme aften med Burd Delivery
Vi har også et samarbejde med Burd Delivery, der leverer pakker til København og omegn samme aften mellem 17.30 og 22.00. Det er perfekt til gaver, hvis du er sent ude eller hvis du bare er utålmodig. Læs mere om samme aften levering af dit nye ur med Burd Delivery.

Gratis Afhentning i vores butik

Vi tilbyder derfor, at du kan bestille en vare direkte ned til butikken ved at vælge den gratis fragt løsning "Afhentning i vores butik - Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg". Her vil du ligeledes have mulighed for at retunere eller bytte produktet på stedet om du ønsker.

Leverer I udenfor Danmark?
Vi leverer også til Færøerne, Grønland, Finland, Svalbard og Jan Mayen. Da pålægges et fragttillæg på 130 kr. (Til Færøerne, Grønland, Svalbard og Jan Mayen selger vi uten moms). For Norge og Sverige anbefaler vi: Klokkegiganten.no og Klockgiganten.se.

 

MiljøvenligPakning

 

 

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata