Leveringstid hos UrKompagniet.dk

IndlĂŚser...

UrKompagniet.dk giver mulighed for dag-til-dag levering (ingen garanti)
For bestillinger foretaget inden klokken 15 pĂĽ hverdage, og indenfor Danmarks grĂŚnser.
Denne leveringstid gÌlder for alle ure, vi har pü lager (leveringstid og lagerstatus kan i øvrigt lÌses pü de enkelte ures produktside). Rent praktisk betyder det, at modtager vi din bestilling pü en hverdag inden klokken 15.00, vil vi som oftest sende uret med det samme. Sker ordren efter klokken 15.00, eller pü en ikke-hverdag, vil dit ur blive sendt nÌste efterfølgende hverdag.

Vi har i dag følgende leveringsmüder:

Leveringsmetoder Danmark Pris
Levering til pakkeboks/postbutik - 1-2 hverdage (PostNord) 35 kr
Levering til privatadresse - 1-2 hverdage (PostNord) 49 kr
Levering til arbejdsplads - 1-2 hverdage (PostNord) 49 kr
Levering samme aften (Burd Delivery - København og omegn) 39 kr

 

GLS / PostNord - 1-2 hverdage
Vi benytter büde GLS og PostNord til at bringe pakkerne ud til vores kunder. Ved levering udenfor Danmarks grÌnser (Grønland , FÌrøerne, Jan Mayen, Svalbard og Finland) er der et tillÌg pü 150 danske kroner.

Levering samme aften med Burd Delivery
Vi har ogsü et samarbejde med Burd Delivery, der leverer pakker til København og omegn samme aften mellem 17.30 og 22.00. Det er perfekt til gaver, hvis du er sent ude eller hvis du bare er utülmodig. LÌs mere om samme aften levering af dit nye ur med Burd Delivery.

Leverer I udenfor Danmark?
Vi leverer ogsü til FÌrøerne, Grønland, Finland, Svalbard og Jan Mayen. Da pülÌgges et fragttillÌg pü 150 kr. (Til FÌrøerne, Grønland, Svalbard og Jan Mayen selger vi uten moms). For Norge og Sverige anbefaler vi: Klokkegiganten.no og Klockgiganten.se.

 

MiljøvenligPakning

 

 

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, sü den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen pü hjemmesiden. LÌs mere her Persondata