Dameure

Dameure - Elegante og moderne ure til kvinder

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Mærke
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Varer 1-48 af 1258

Stigende orden

Ure i fokus: Carrie Taylor Astoria CTW1401

  • Stor 42mm bred urkasse
  • Flotte farvede glaskrystaller omkring urskiven
  • Ingen problemer med vand. Vandtæt til 100 meter.
  • Stopur, 24-timers visning samt datoviser
  • Meget præcist batteridrevet kvarts urværk
  • Bliver leveret i pæn gaveæske

Inspiration: Feminint og elegant design med Festina

Hos Festina finder du et stort udvalg af elegante og feminine ure til kvinder. Mærket har en lang og rig historie indenfor ure og urdesigns, som kan dateres helt tilbage til 1984, i Schweiz. Med flere årtiers erfaring, er det ikke så underligt at Festina i dag er et af de mest kendte og respekterede urmærker. Dette er ligeledes årsagen til at Festina har kunnet specialisere sig, i blandt andet at designe fantastiske ure til kvinder, med masser af skønne og unikke detaljer.

Dette ses i form af de mange utrolige ure til kvinder, som kombinerer smukke farver, former og materialer, for at give hver model et helt unikt look. Dette er også en af årsagerne til, at Festina har indgået i et samarbejde med det mærket Swarovski, som er kendt for sine unikke og patenterede krystaller af samme navn. Dette samarbejde har resulteret i Festinas Swarovski kollektioner, hvor hvert ur er prydet med disse fantastiske krystaller. Er du derfor på udkig efter et feminint ur med smukke og elegant detaljer, bør du helt sikkert tage et nærmere kig på Festina ure til kvinder.

Inspiration: Minimalistiske, moderne dameure med Daniel Wellington

Daniel Wellington er et mærke som på kort tid, er vokset sig til et globalt modemærke. Daniel Wellington er kendt for sine moderne og raffinerede ure, med et minimalistisk udtryk. En kæmpe fordel med et Daniel Wellington ur er, at det hurtigt og nemt at skifte urets rem, så du kan vælge lige det look du ønsker til dit outfit dag til dag. Vælg for eksempel mellem NATO remme med smukke og opsigtsvækkende farvekombinationer, de klassiske læderremme eller de lette mesh remme.

Derudover er Daniel Wellington dameure er opdelt i serierne: Classic Petite (28mm), Classic Petite (32mm), Classy (26mm), Classy (34mm) og Classic (36 mm), som gør det muligt at vælge den nøjagtige størrelse ur, som passer til dit håndled. Er du derfor på udkig efter et ur, som du kan bruge til enhver lejlighed, bør du helt sikkert tage et nærmere kig på Daniel Wellington udvalget.

Casio Collection LTP-B150L-7B2EF
Casio Collection LTP-B150L-7B2EF
Vores pris 499 kr. Vejl. pris 699 kr.
Se mere
Lille rødguld dameur med sort læderrem - Aistrup Infinity AIW007605 Lille rødguld dameur med sort læderrem - Aistrup Infinity AIW007605
Aistrup Infinity AIW007605
Vores pris 399 kr. Vejl. pris 799 kr.
Se mere
Casio Classic A168WEM-1EF
Casio Classic A168WEM-1EF
Vores pris 399 kr. Vejl. pris 499 kr.
Se mere
Solipse Diamond Facet SOW6905 Solipse Diamond Facet SOW6905
Solipse Diamond Facet SOW6905
Vores pris 299 kr. Vejl. pris 499 kr.
Se mere
Casio General MTP-B145D-3AVEF Casio General MTP-B145D-3AVEF
Casio General MTP-B145D-3AVEF
Vores pris 599 kr. Vejl. pris 799 kr.
Se mere
Inex Womens Gold 12005 E
Inex Womens Gold 12005 E
Vores pris 399 kr. Vejl. pris 499 kr.
Se mere
Carrie Taylor Lexington CTW1601
Carrie Taylor Lexington CTW1601
Vores pris 299 kr. Vejl. pris 399 kr.
Se mere
Carrie Taylor Lexington CTW1603
Carrie Taylor Lexington CTW1603
Vores pris 299 kr. Vejl. pris 399 kr.
Se mere
Casio Vintage AQ-230A-2A1MQYES Casio Vintage AQ-230A-2A1MQYES
Casio Vintage AQ-230A-2A1MQYES
Vores pris 399 kr. Vejl. pris 499 kr.
Se mere
Casio Baby-G BGD-565KT-7ER Casio Baby-G BGD-565KT-7ER
Casio Baby-G BGD-565KT-7ER
Vores pris 999 kr. Vejl. pris 1.299 kr.
Se mere
Casio Vintage A700WEVG-9AEF Casio Vintage A700WEVG-9AEF
Casio Vintage A700WEVG-9AEF
Vores pris 599 kr. Vejl. pris 699 kr.
Se mere
Side
pr. side

Stort udvalg af dameure

Hos UrKompagniet har vi et skønt og stort udvalg af ure og mærker til kvinder. Du kan nemt specificere din søgning til lige netop det du leder efter, ved at bruge filteret nedenfor. For eksempel, søger du efter ure til kvinder fra et bestemt mærke, brug da søgeboksen kategoriseret som “Mærker: Michael Kors”. Er du på udkig efter et særligt look, søg da på den ønskede kombination i søgeboksene, som for eksempel “Lænke/Rem: Rustfrit stål”, “Urskivefarve: Champagne”, “Urkassefarve: Blå” og så videre.

Vælg imellem de sidste nye dameure 

Et ur er ligesom både tasker og sko et af de vigtigste og mest tydelige accessoires man kan tage med sig. Et ur har på samme måde som en taske og et par sko en evne til at udtrykke en stor del af en kvindes identitet. Det betyder også, at rigtigt mange kvinder i dag har mere end et ur liggende i skuffen alt efter, om de skal bruge et ur til hverdagsbrug eller til mere formelle begivenheder såsom fester og andre særlige begivenheder.

Fælles for dameure er dog at de skal være minimalistiske og feminine, hvilket du også finder her hos os. Vores udvalg er som før nævnt sammensat af en lang række af verdens førende brands.

Nogle af vores mest populære brands inkluderer blandt andet:

UrKompagniet ægte ure til faste lave priser 

Hos UrKompagniet ønsker vi altid at give alle vores kunder det bedste udvalg af ure til de bedste priser. Derfor arbejder vi altid på at have det bedste udvalg på markedet. Inden for dameure skifter moden hurtigt, og derfor arbejder vi altid for at få de sidste nye modeller på hylderne før alle andre. Derudover kan du altid være sikker på at gøre en god handel, når du handler hos os. Dette skyldes blandt andet alle de fordele, du får, når du et køber et ur hos os, og som er inklusiv i prisen!

Vi tilbyder altid ure til faste lave priser. Sidst men ikke mindst, så er vi også meget stolte af at være autoriserede forhandlere af næsten alle vores brands. Du kan som kunde være 100% tryg omkring vores forretning, da vi er en dansk virksomhed. Du er endvidere altid garanteret at modtage et originalt ur med reklamationsret jf. den danske lovgivning.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata