Dameure

Dameure - Elegante og moderne ure til kvinder

Stort udvalg af dameure

Hos UrKompagniet har vi et skønt og stort udvalg af ure og mærker til kvinder. Du kan nemt specificere din søgning til lige netop det du leder efter, ved at bruge filteret nedenfor. For eksempel, søger du efter ure til kvinder fra et bestemt mærke, brug da søgeboksen kategoriseret som “Mærker: Michael Kors”. Er du på udkig efter et særligt look, søg da på den ønskede kombination i søgeboksene, som for eksempel “Lænke/Rem: Rustfrit stål”, “Urskivefarve: Champagne”, “Urkassefarve: Blå” og så videre.

Vælg imellem de sidste nye dameure 

Et ur er ligesom både tasker og sko et af de vigtigste og mest tydelige accessoires man kan tage med sig. Et ur har på samme måde som en taske og et par sko en evne til at udtrykke en stor del af en kvindes identitet. Det betyder også, at rigtigt mange kvinder i dag har mere end et ur liggende i skuffen alt efter, om de skal bruge et ur til hverdagsbrug eller til mere formelle begivenheder såsom fester og andre særlige begivenheder.

Fælles for dameure er dog at de skal være minimalistiske og feminine, hvilket du også finder her hos os. Vores udvalg er som før nævnt sammensat af en lang række af verdens førende brands.

Nogle af vores mest populære brands inkluderer blandt andet:

UrKompagniet ægte ure til faste lave priser 

Hos UrKompagniet ønsker vi altid at give alle vores kunder det bedste udvalg af ure til de bedste priser. Derfor arbejder vi altid på at have det bedste udvalg på markedet. Inden for dameure skifter moden hurtigt, og derfor arbejder vi altid for at få de sidste nye modeller på hylderne før alle andre. Derudover kan du altid være sikker på at gøre en god handel, når du handler hos os. Dette skyldes blandt andet alle de fordele, du får, når du et køber et ur hos os, og som er inklusiv i prisen!

Vi tilbyder altid ure til faste lave priser. Sidst men ikke mindst, så er vi også meget stolte af at være autoriserede forhandlere af næsten alle vores brands. Du kan som kunde være 100% tryg omkring vores forretning, da vi er en dansk virksomhed. Du er endvidere altid garanteret at modtage et originalt ur med reklamationsret jf. den danske lovgivning.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Mærke
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Varer 1-48 af 1643

Side
pr. side