Dameure - Elegante, sofistikerede og moderne ure til kvinder

Hos UrKompagniet har vi et skønt og stort udvalg af ure og mærker til kvinder. Du kan nemt specificere din søgning til lige netop det du leder efter, ved at bruge filteret nedenfor. For eksempel, søger du efter ure til kvinder fra et bestemt mærke, brug da søgeboksen kategoriseret som “Mærker: Michael Kors”. Er du på udkig efter et særligt look, søg da på den ønskede kombination i søgeboksene, som for eksempel “Lænke/Rem: Rustfrit stål”, “Urskivefarve: Champagne”, “Urkassefarve: Blå” og så videre. Bemærk at urene klassificeret som “unisex”, ikke fremvises under ure til kvinder. Ønsker du derfor at se vores fulde udvalg, kan du klikke her i stedet.

Filtrer

Sorter stigende

1-48 of 1499

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

INSPIRATION: Feminint og elegant smartwatch til kvinder fra Michael Kors

Introduktionen af det smarte armbåndsur, eller smartwatch som de også kaldes, har været en omvæltning for den ellers så traditionsbundne urbranche. Kan man lave et funktionelt smart ur, der samtidig ikke bliver for stort eller klodset at bære på et håndled? Det har vist sig en hårdere nød at knække, end man måske lige umiddelbart havde forventet. Og for dameure har det især været en udfordring at balancere størrelse, funktionalitet samt feminint design. Ét af de bedste bud kommer fra den svensk-amerikanske modedesigner Michael Kors. Du kan i denne video se Michael Kors præsentere sin smartwatch kollektion kaldet Sofie.

Du kan se flere ure fra Michael Kors til kvinder her eller se det fulde udvalg af smartwatches hos UrKompagniet.dk her.

Inspiration: Feminint og elegant design med Festina

Hos Festina finder du et stort udvalg af elegante og feminine ure til kvinder. Mærket har en lang og rig historie indenfor ure og urdesigns, som kan dateres helt tilbage til 1984, i Schweiz. Med flere årtiers erfaring, er det ikke så underligt at Festina i dag er et af de mest kendte og respekterede urmærker. Dette er ligeledes årsagen til at Festina har kunnet specialisere sig, i blandt andet at designe fantastiske ure til kvinder, med masser af skønne og unikke detaljer.

Dette ses i form af de mange utrolige ure til kvinder, som kombinerer smukke farver, former og materialer, for at give hver model et helt unikt look. Dette er også en af årsagerne til, at Festina har indgået i et samarbejde med det mærket Swarovski, som er kendt for sine unikke og patenterede krystaller af samme navn. Dette samarbejde har resulteret i Festinas Swarovski kollektioner, hvor hvert ur er prydet med disse fantastiske krystaller. Er du derfor på udkig efter et feminint ur med smukke og elegant detaljer, bør du helt sikkert tage et nærmere kig på Festina ure til kvinder.

Inspiration: Minimalistiske, moderne dameure med Daniel Wellington

Daniel Wellington er et mærke som på kort tid, er vokset sig til et globalt modemærke. Daniel Wellington er kendt for sine moderne og raffinerede ure, med et minimalistisk udtryk. En kæmpe fordel med et Daniel Wellington ur er, at det hurtigt og nemt at skifte urets rem, så du kan vælge lige det look du ønsker til dit outfit dag til dag. Vælg for eksempel mellem NATO remme med smukke og opsigtsvækkende farvekombinationer, de klassiske læderremme eller de lette mesh remme.

Derudover er Daniel Wellington dameure er opdelt i serierne: Classic Petite (28mm), Classic Petite (32mm), Classy (26mm), Classy (34mm) og Classic (36 mm), som gør det muligt at vælge den nøjagtige størrelse ur, som passer til dit håndled. Er du derfor på udkig efter et ur, som du kan bruge til enhver lejlighed, bør du helt sikkert tage et nærmere kig på Daniel Wellington udvalget.

Sorter stigende

1-48 of 1499

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  Indlæser...