Julegaver til kvinder

Indlæser...

Se vores julegaveideer til mænd her


Daniel Wellington Classic Black og Carrie Taylor

Daniel Wellington Classic Black Reading Rose Gold 36mm DW00100141
Classic Black Reading Rose Gold 36mm
Daniel Wellington Classic Black Sheffield Silver 36mm DW00100145
Classic Black Sheffield Silver 36mm
Carrie Taylor Lincoln Silver/White Caramel Leather
Lincoln Silver/White Caramel Leather
Daniel Wellington
Daniel Wellington
Carrie Taylor Lincoln

Årets måske mest populære dameure hos os er de nye Classic Black fra Daniel Wellington, der er kendetegnet ved et klassisk design, sort urskive og rene linjer, Dertil kommer, at man kan vælge mellem mange lækre varianter af læder-remme.
Carrie Taylor Lincoln
– moderigtig og stilren. Det er de små detaljer, som tæller.

Fossil, Dyrberg Kern og Certina

Fossil Cecile AM4481
Cecile AM4481
Dyrberg/Kern Satine SMC 2S2
Satine SMC 2S2
Certina DS Prime C004.210.11.036.00
DS Prime
Fossil
Dyrberg/Kern
Certina

Fossil Cecile AM4481 er et utroligt lækkert og fashionabelt dameur fra Fossil , hvor der er kredsetfor detaljerne. En af de hotteste trends blandt ure, er ure med designinspiration fra de tunge herremodeller. Dette ses tydeligt på dette ur, hvor det maskuline design er forenet med feminine toner og detaljer, der tilsammen giver uret et rigtig elegant look.

Dyrberg/Kern Satine SMC 2S2 er designet af Dyrberg/Kern, og kommer fra deres serie af armbåndsure, som de kalder for Satine serien.

Certina DS Prime C004.210.11.036.00 er et flott dameur med klassisk design, som med sikkerhed vil skabe opmærksomhed. Netop designet er yderst klassik og moderne, hvorfor uret egner sig rigtig godt til de fleste kvinder, der ved hvad hun vil have.

Triwa, Casio og DKNY


Rose Lansen LAST101

Classic A-168WG

Glit NY4791
Triwa
Casio
DKNY

Det svenske mærke Triwa er kendt for at producere ure i flot design med lækre farver, og dermed har man sat sig som mål at fremme individualiteten i universet af ure – her med modellen Rose Lansen.

Retro-uret Casio A–168WG ses på mange arme i kendis verdenen og synes ikke at gå af mode. Det er også et af vores mest solgte ur.

Populære ure fra DKNY – Er du på jagt efter noget klassisk for kvinder, er DKNY en sikker vinder. Denne Glit NY4791 er i stål, har urskive af perlemor og sten rundt om skiven. Det er et ur, som passer til det meste.

Invicta II Collection og Fossil Stella


Collection 4718

ES2859

ES2860
Invicta
Fossil Stella
Fossil Stella

Med en urskive af ægte perlemor, materialer i højglanspoleret stål og et urværk i schweizisk kvalitet er Invicta Limited Edition Diamond Chronograph 4718 det usædvanlige valg. Her er tale om et eksklusivt kvalitetsur, som produceres i en begrænset mængde.

Bestiller du julegaver fra UrKompagniet.dk kan du være sikker på en hurtig levering og husk, at der er bytteret frem til 10. januar 2016.
NB! Ønsker du uret leveret inden Juleaften, skal din bestilling være foretaget inden klokken 18.00 tirsdag den 22. december

Klik her for at se hele udvalget af ure til kvinder!

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!