Julegaver til kvinder 2020 - Køb et nyt ur!

Indlæser...
Se vores julegaveideer til mænd her

Daniel Wellington og Carrie Taylor dameure


Årets populære dameure hos os er Classic Petite fra Daniel Wellington, der er kendetegnet ved et klassisk design og rene linjer, Dertil kommer, at man kan vælge mellem mange lækre varianter af læder-remme.
Carrie Taylor
– moderigtig og stilren. Det er de små detaljer, som tæller.

Tommy Hilfiger og Michael Kors dameure


Skagen og Gant dameure


Det svenske mærke Triwa er kendt for at producere ure i flot design med lækre farver, og dermed har man sat sig som mål at fremme individualiteten i universet af ure – her med modellen Rose Lansen.

Retro-uret Casio A–168WG ses på mange arme i kendis verdenen og synes ikke at gå af mode. Det er også et af vores mest solgte ur.

Populære ure fra DKNY – Er du på jagt efter noget klassisk for kvinder, er DKNY en sikker vinder. Denne Glit NY4791 er i stål, har urskive af perlemor og sten rundt om skiven. Det er et ur, som passer til det meste.

Invicta II Collection og Fossil Stella dameure


Collection 4718

ES2859

ES2860
Invicta
Fossil Stella
Fossil Stella

Med en urskive af ægte perlemor, materialer i højglanspoleret stål og et urværk i schweizisk kvalitet er Invicta Limited Edition Diamond Chronograph 4718 det usædvanlige valg. Her er tale om et eksklusivt kvalitetsur, som produceres i en begrænset mængde.

Bestiller du julegaver fra UrKompagniet.dk kan du være sikker på en hurtig levering og husk, at der er bytteret frem til 10. januar 2016.
NB! Ønsker du uret leveret inden Juleaften, skal din bestilling være foretaget inden klokken 18.00 tirsdag den 22. december

Klik her for at se hele udvalget af ure til kvinder!

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!