Indlæser...

Urkompagniet Rewards

Optjen 10-15% Cashpoint på din ordre!

Bliv medlem i dag!

Vi belønner loyalitet

Jo mere du handler hos os, desto flere fordele får du, og jo flere cashpoint optjener du ved hvert køb! Og det bedste? Det er helt gratis at tilmelde sig, og der er absolut ingen skjulte abonnementer eller gebyrer! Og der er INGEN begrænsninger på, hvad du kan bruge dine point på. Alle varer og services kan købes med Cashpoint!

1 Cashpoint = 1 kr i rabat

Cashpoint har helt samme værdi som 1 kr hos os. Du kan begynde at bruge dine optjente CashPoint, så snart de er ankommet på din konto (sker når din ordre er gennemført og er afsendt). Har du for eksempel optjent 500 cashpoints, kan du bestille et ur op til 500 kr, uden at betale noget som helst(500 kr i rabat)!

Du får op til 15% af dit køb som cashpoint

Hvor mange Cashpoint du optjener afhænger af dit medlemsniveau. Alle medlemmer starter på Sølv-niveau, og kan med tiden, baseret på deres samlede køb hos os, stige i graderne og dermed også i optjeningsprocenter. Du kan i nedenstående tabel se, hvad det kræver af samlet køb (siden 1/3-2022) for at opgradere til guld.

Medlemsniveau: Sølv Guld
Dit samlede køb siden opstart (fra 1/3/2022) 100 - 9.999 kr 10.000+ kr
Cashpoint optjening 10% 15%
Gratis medlemskab af kundeklub
Adgang til VIP tilbud
Gratis returlabel ved bytte

Det er nemt og det er helt gratis

Der findes et hav af kundeklubber og fordelsprogrammer som du bliver bombarderet med hele tiden. Det kan være tidskrævende at sætte sig ind i regler, krav eller tilmelding. Vi har derfor gjort det nemt, og helt gratis for dig, at være med i vores loyalitetsprogram.

 

Du skal intet gøre

Du optjener point allerede ved første køb. Pointene tilknyttes automatisk din brugerprofil når du er blevet medlem, og du skal blot logge ind næste gang du shopper, så vil du kunne bruge pointene til å få rabat på ordren din.

 

Brugerprofilen sendes til din email

Vi sender automatisk din brugerprofil til din emailadresse, så du altid kan slå dine informationer op. Vi notificerer dig, når/hvis dine cashpoint er ved at udløbe.

 

Du kan administrere dine oplysninger

Du kan nemt se en oversigt over din status, samt dine brugeroplysninger inde på vores shop. Her kan du også afmelde dig, hvis du ikke ønsker notifikationer eller optjening af point.

5,000+

Kæmpe udvalg af ure

Shop hos UrKompagniet.dk og få adgang til Danmarks største udvalg af armbåndsure, vækkeure og vægure.

1000+

Spændende smykker

Shop også smykker med dine Cashpoint på Urkompagniet, og få inspiration til dit næste smykkekøb hos os!

10-15%

Automatisk opgradering

Vi opgraderer dig helt automatisk, hvis du når et samlet køb, der kvalificerer dig til et højere medlemsniveau.

Bliv medlem i dag!

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata