Børneure – Smarte ure til børn og unge

Hvad er klokken? Det rette børneur, gør det sjovt at lære klokken

Som barn er det fedt, at lære nye og spændende ting – det gælder også klokken. Med vores store udvalg af ure til børn og unge, har du alle forudsætninger for at lære dit barn klokken at kende, på en sjov og smart måde. Har dit barn forelsket sig i et særligt mærke, kan du nemt søge direkte på ure fra dette mærke ved at bruge filteret nedenunder, for eksempel “Mærker: Poco Loco”. Er dit barn vild med en særlig farve, skal de kunne bruge det sport, svømning eller lignende, kan du ligeledes søge de rigtige ure frem ved at kombinere vores filter muligheder som “Vandbeskyttelse: 10 atm (Bad/Svømning)”, “Urskivefarve: Hvid” og så videre.

Lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige ur til dit barn

I det store udvalg af børneure kan det være noget af en opgave at vælge det ur, der passer dit barn.

Er du usikker på hvilken type af ur dit barn bør have, er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte – så guider vi dig til den perfekte løsning.

Sorter stigende

1-48 of 223

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Poco Loco - Allergivenlige børneure

Hos UrKompagniet.dk er vi forhandlere af det fantastiske mærke Poco Loco, der producerer allergivenlige ure til børn. Alle urene fra mærket er produceret i det allergivenlige materiale titanium, så du ikke skal bekymre dig om nikkelallergi! Derudover, er urene designet til at dit barn kan bruge det under aktivitet som sport, svømning og mere, da de er vandtætte ned til 10 ATM, og har en lækker silikone rem, som er super komfortabel.

Urene har et simpelt design, i diskrete eller opsigtsvækkende farver, så du sikrer at dit barn får et ur i en farve som de er vilde med. vil du vide mere om mærket kan du læse om det her Poco Loco eller kontakt os direkte hvis du har nogen spørgsmål.

Poco Loco Børneure

Ønsker du at læse mere om det allergivenlige materiale titanium i ure og hvad du skal være opmærksom på hvis du eller dit barn er overfølsomme overfor metal, kan du læse vores blog indlæg omkring emnet. 

Casio - Robuste og sporty børneure

Ønsker dit barn sig et sporty og sejt ur og er det vigtigt at det også er hårdført og funktionelt, så dit barn også kan bruge det til aktivitet og sport, så er Casio børneure det perfekte valg. Dit barn kan nemt se og lære klokken på det digitale display, som alle Casio børneurene er udstyret med. Derudover er Casio børneurene udstyret med forskellige cool funktioner, som dit barn kan benytte sig af, som for eksempel illumination i displayet (LED lys), stopurs funktion, alarm og datovisning med flere. Casio børneurene fås i forskellige designs og farver, som giver dem muligheden for at vælge lige den type look på Casio uret de ønsker sig. 

Du kan læse mere om hvert af Casio børneurenes specifikationer på de individuelle produkter og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere vejledning til Casio børneure.

Lego - Børneure til leg og lære

Vi har et bredt udvalg af de seje og sjove Lego ure til børn. Lego urene gør det muligt for dit barn at lære klokken på en endnu sjovere måde! Alle Lego ure nemlig er udstyret med en lege figur, som kan genkendes fra lego universet, så de altid kan have deres yndlings helt eller heltinde med sig ved håndleddet. Leddene til Lego ure “klikkes” nemt og hurtigt af og på, så de passer til omkredsen af dit barns håndled, som samtidigt gør det muligt for dig og dit barn sammen at kombinere leddene i seje og sjove farvekombinationer.

Har du spørgsmål til Lego ure er du altid meget velkommen til at kontakt os direkte  

Sorter stigende

1-48 of 223

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Køb børneuret online - og få alle fordelene af dit onlinekøb 

Når du køber børneure online hos Urkompagniet, får du det største udvalg og en lang række andre fordele:

 • GRATIS fragt
 • Lynhurtig levering (typisk 1-2 dage)
 • 365 Dages fuld returret
 • Vi har altid urene på lager
 • Gratis bytteservice
 • Vi yder mindst 2 års fuld garanti
  Indlæser...