Børneure

Børneure – Smarte ure til børn og unge

Drengeure

Details

Pigeure

Details

Digitalure

Details

Tisse og huske børneure

Details
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Mærke
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Varer 1-48 af 306

Stigende orden

Fibex Mini Aqua Lume

Fibex Mini Aqua Lume

Fibex Mini Aqua Lume er en serie af smarte små ure til børn eller kvinder med smalle håndled. Med disse ure får du utrolig meget ur for pengene. Urene er vandtætte ned til 10 ATM, hvilket vil sige, at de kan tåle at komme med i bad, og du kan svømme med dem. Det analog design er suppleret af en dykkerkrens, der ligeledes kan fungerer som et godt redskab til at lære sit barn klokken. Alle urene i serien har også en lys funktion, så man kan lyse urskiven op, når det er for mørkt til at se klokken.

Fibex digitalure til Børn

Fibex Digitalure
Et Fibex digitalur er det perfekte digitalur til børn. Urene har en lækker silikonerem, der er behagelig at have på. Dette er kombineret med en god konstruktion af urene, hvor de eksempelvis er vandtæt ned til 10 ATM, hvilket vil sige, at det kan tåle, at man har det på i bad, og at man svømmer med det. Fibex digitalurene har en daglig alarm, og de kommer i to designs, hvor der er mange forskellige farvekombinationer, så der helt sikkert er det rigtige digitalur til dit barn.

Urene kan skifte imellem 12 timers visning (AM/PM) og 24 timers visning, så dit barn kan lære klokken, som du ønsker det. Derudover er der et smart stopur, datovisning samt en lysfunktion, så du kan lyse urets display op.

Fibex digital ure er vores anbefalede digitalur til børn. Urene har en god holdbarhed, og de sælges til en skarp pris. Mere value for money finder du ikke hos andre mærker eller forhandlere. Hvis du har nogle spørgsmål eller behov for vejledning, kan du altid henvede dig til os her.

Fibex Titanium - Allergivenlige børneur

Fibex Titanium
Hos UrKompagniet.dk er vi forhandlere af det fantastiske mærke Fibex der har udgivet en serien Fibex Titanium, som består af allergivenlige ure til børn. Alle urene fra mærket er produceret i det allergivenlige materiale titanium, så du ikke skal bekymre dig om nikkelallergi! Derudover, er urene designet til at dit barn kan bruge det under aktivitet som sport, svømning og mere, da de er vandtætte ned til 10 ATM, og har en lækker silikone rem, som er super komfortabel.

Urene har et simpelt design, i diskrete eller opsigtsvækkende farver, så du sikrer at dit barn får et ur i en farve som de er vilde med. Vil du vide mere om mærket kan du kontakte os direkte.

Ønsker du at læse mere om det allergivenlige materiale titanium i ure og hvad du skal være opmærksom på hvis du eller dit barn er overfølsomme overfor metal, kan du læse vores blog indlæg omkring emnet.

Lorus Kids R2347MX9
Lorus Kids R2347MX9
Vores pris 199 kr. Vejl. pris 299 kr.
Se mere
Side
pr. side

Ure til drenge og piger

Du finder skarpe priser på vores børneur og tilbehør hele året.

Det rette børneur, gør det sjovt at lære klokken

Som barn er det fedt, at lære nye og spændende ting – det gælder også klokken. Med vores store udvalg af armbåndsur til børn og unge, har du alle forudsætninger for at lære dit barn klokken at kende, på en sjov og smart måde. Har dit barn forelsket sig i et særligt mærke, kan du nemt søge direkte på ure fra dette mærke ved at bruge filteret nedenunder, for eksempel “Mærker: FIBEX”. Er dit barn vild med en særlig farve, skal de kunne bruge det sport, svømning eller lignende, kan du ligeledes søge de rigtige ure frem ved at kombinere vores filter muligheder som “Vandbeskyttelse: 10 atm (Bad/Svømning)”, “Urskivefarve: Hvid” og så videre.

Lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige ur til dit barn

I det store udvalg af børneure kan det være noget af en opgave at vælge det ur, der passer dit barn.

Er du usikker på hvilken type af ur dit barn bør have, er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte – så guider vi dig til den perfekte løsning.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata