Mini Digital

Fibex Små Digitalure

Fibex er et dansk brand, der specialiserer sig i at lave lækre digitalure til en super pris. De mindre digitalure henvender sig imod kvinder og børn. De to serier er henholdsvis 32mm og 33mm i diameter, så det er perfekt til et spinkelt håndled på en kvinde eller et håndled på et barn!

Fibex urene er lavet i to serier - Dual Time, hvor du får en ekstra uafhængig sekundær tid og Mini Digital, der har et klassisk design med en grundfarve og en sekundær farve til at skabe det lækre look. Alle digitalurene fra Fibex har en komfortabel silikonerem, der føles lækker på håndledet. Urene er også vandtæt ned til 10 ATM, hvilket vil sige, at du kan tage det med i bad og svømme med det!

Begge serier fra Fibex har en daglig alarm samt en lysfunktion, der lyser urets display op. Derudover har det et stopur, der måler ned til 1/100 af et sekund, og hvor starttid, forløbig tid og sluttid måles. Stopuret kan måle op til 24 timer. Digitalurene har også datovisning og valgfrit time signal, hvor du kan indstille uret til at afgive en lyd engang i timen.

UrKompagniet.dk er officielle forhandler i Danmark af Fibex, så du roligt kan købe dit Fibex digitalur hos os. Du får to års reklamationsret med en effektiv og hurtig service, hvis der skulle være noget galt med uret.

Sorter stigende

14 vare(r)

Sorter stigende

14 vare(r)

  Indlæser...