Mini Digital

Fibex Små Digitalure

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Diameter
Tykkelse

20 varer

Stigende orden
pr. side

Fibex er et dansk brand, der specialiserer sig i at lave lækre digitalure til en super pris. De mindre digitalure henvender sig imod kvinder og børn. De to serier er henholdsvis 32mm og 33mm i diameter, så det er perfekt til et spinkelt håndled på en kvinde eller et håndled på et barn!

Fibex urene er lavet i to serier - Dual Time, hvor du får en ekstra uafhængig sekundær tid og Mini Digital, der har et klassisk design med en grundfarve og en sekundær farve til at skabe det lækre look. Alle digitalurene fra Fibex har en komfortabel silikonerem, der føles lækker på håndledet. Urene er også vandtæt ned til 10 ATM, hvilket vil sige, at du kan tage det med i bad og svømme med det!

Begge serier fra Fibex har en daglig alarm samt en lysfunktion, der lyser urets display op. Derudover har det et stopur, der måler ned til 1/100 af et sekund, og hvor starttid, forløbig tid og sluttid måles. Stopuret kan måle op til 24 timer. Digitalurene har også datovisning og valgfrit time signal, hvor du kan indstille uret til at afgive en lyd engang i timen.

UrKompagniet.dk er officielle forhandler i Danmark af Fibex, så du roligt kan købe dit Fibex digitalur hos os. Du får to års reklamationsret med en effektiv og hurtig service, hvis der skulle være noget galt med uret.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata