Betingelser for medlemskab i Urkompagniet.dk Rewards

Indlæser...

Betingelser for medlemskab i Urkompagniet.dk Rewards
Urkompagniet Rewards er et fordelsprogram, der giver dig cashpoint og andre særlige fordele, herunder rabatter, når du som medlem køber varer på Urkompagniet.dk.

I forbindelse med din tilmelding skal du oprette en medlemsprofil, hvor du også skal acceptere disse betingelser for medlemsskab, herunder samtykke til, at vi må opbygge en medlemsprofil med henblik på at kunne målrette tilbud og andre fordele til dig.

Til ovennævnte formål giver du blandt andet samtykke til, at vi må behandle følgende oplysninger om dig:

  • Dit navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse
  • Oplysninger om dine køb i form af benyttet profil og beløb (ingen betalingsoplysninger såsom kreditkortnummer gemmes)
  • At vi må kontakte dig vedrørende dine optjente point samt snarlig udløb af point

For at du kan optjene point, skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse. Dit medlemskab er personligt, og du kan ikke overdrage point eller fordele til andre medlemmer.

Den daglige leder i Reverie Aps, selskabet der drifter UrKompagniet, er behandlingsansvarlig for selskabets behandling af personoplysninger, og har det øverste ansvar for at sikre korrekt håndtering af personoplysninger i henhold til gældende lovgivning.

Efter gældende lovgivning har du altid ret til at få indblik i oplysningerne vi har om dig. Og du kan selvfølgelig når som helst bede os slette, spærre eller rette dine personoplysninger.

Optjening, regulering og udløb af dine cashpoint
Hvor mange point du optjener, afhænger af dit samlede køb hos os.

Sølv-status tildeles medlemmer, der har købt for 100 kr til 9.999 kr siden starten af UrKompagniet Rewards programmet (1/3 2022). For sølv-medlemmer optjener du 1 point for hver 10 kr du køber for.

Guld-status tildeles medlemmer, der har købt for 10.000+ kr siden starten af UrKompagniet Rewards programmet (1/3 2022). For guld-medlemmer optjener du 1,5 point for hver 10 kr du køber for.

Point kan ikke konverteres til kontanter, og kan desværre ikke bruges på Garmin-ure.

Hvis du vælger at returnere en købt vare, vil de optjente cashpoint forbundet med købet, blive fratrukket din cashpoint-total. Hvis du har nået at bruge de optjente cashpoint fra køb#1 på et køb#2, og vælger at returnere køb#1, vil værdien af køb#2 blive fratrukket det krediterede beløb.

Dine cashpoint udløber 1 år efter at de er optjent, og vi hjælper dig med at huske at bruge pointene, inden det er for sent, ved at kontakte dig automatisk til den oplyste e-mailadresse.

Hvis du udtræder af Urkompagniet Rewards vil alle dine optjente og ubenyttede point automatisk blive slettet.

Ændringer og udmeldelse
Vi forbeholder os retten til at ændre vilkårerne for optjening, udløb og brug af cashpoint, samt at ændre de øvrige medlemsfordele for alle cashpoint-niveauer (sølv og guld). Væsentlige ændringer der vedrører disse, vil blive meddelt skriftligt til den oplyste e-mail med 1 måneds varsel. Dine optjente point og fordelene vil i så fald kunne benyttes indenfor den nævnte tidsfrist. Ikke-væsentlige ændringer eller ændringer til din fordel kan gennemføres uden varsel. 

Det er helt frivilligt og gratis at bruge denne tjeneste, og du kan når som helst melde dig ud af Rewards programmet på Min Side eller kontakte kundeservice.

Enhver form for misbrug, eller forsøg på misbrug, af Urkompagniet Rewards kan medføre permanent ekskludering af programmet og inddragelse af optjente point. Eksempler på misbrug kan være snyd med point, hvor en vare forsøges returneret via en anden profil, for at beholde optjente cashpoint på trods af returnering, benyttelse af andres kreditkort ifm køb, eller anden form for forsøg på pointmisbrug og uacceptabel opførsel overfor Urkompagniets ansatte.

Ekstern samarbejdspartner
Vi har indgået et samarbejde med eksternt firma, der står for den tekniske udsendelse af vores nyhedsbreve og individuelle tilbudsforsendelser. Persondata vi deler med denne partner er navn, telefon, mail, og købshistorik. Disse oplysninger vil på ingen måde blive misligholdt eller solgt til tredjepart, og videregives udelukkende som led i den tekniske udsendelse af emails. Se persondata-erklæring for mere information.

Back to Rewards

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata