Daniel Wellington dameure

Daniel Wellington dameure

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Mærke
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Varer 1-48 af 155

Stigende orden

Historien om Daniel Wellington dameure starter med en rejse

For at forstå filosofien bag de smukke dameure fra Daniel Wellington, skal vi en tur til Sverige. For nogle år siden tog den svenske Filip Tysander ud for at se og opleve verden. På en af sine rejser mødte Tysander en mand, der fascinerede ham. Mandens livshistorie, hans evne til at hvile i sig selv samt hans unikke stil, inspirerede Filip Tysander. Især mandens ur vækkede begejstring. Uret var et klassisk Rolex, men med nylonrem, som manden selv havde monteret.

Tysander ville gerne selv bære et lignende ur men havde ikke råd til at købe et Rolex. Han besluttede derfor, at tage tilbage til Sverige og selv designe et ur, der kunne bæres med samme type rem som den engelske vens.

Dette banede vejen for et nyt og spændende brand, der blev opkaldt efter herren, som Tysander mødte på sin rejse; nemlig Daniel Wellington.

Daniel Wellington er ure til både mænd og kvinder

Dameurene fra Daniel Wellington har den egenskab, at de til forveksling ligner herreurene. Forskellen er blot, at DW dameure er en lille smule mindre i selve urkassen (36 mm for Classic serien) end herreurene, der er (40 mm)

At Daniel Wellington har så stor succes med sine dameure og kollektioner til kvinder, skyldes bl.a. at urenes udtryk er klassisk og stilrent men også feminint og maskulint på samme tid. Det er en unik egenskab, der gør Daniel Wellington dameure særligt eftertragtede.

Side
pr. side

Daniel Wellington dameure er lig med stilrent design

Daniel Wellington har med sine stilrene dameure skabt et udtryk, der appellerer til majoriteten af danske kvinder. Kodeordene for Daniel Wellington dameure er; enkelt og stilrent design i udsøgt kvalitet. Siden Daniel Wellington begyndte at producere dameure i 2011, er det gået stærkt for den svenske urmager, og i dag er Daniel Wellington verdensberømte for deres kollektioner indenfor dameure.

Dameure fra Daniel Wellington er luksus, du har råd til

På trods af sit massive indtog på det globale marked har Daniel Wellington formået at holde fødderne på jorden. Således er et Daniel Wellington dameur både tilgængeligt og til at betale sig fra. Det er med andre ord luksus, du har råd til.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata