Daniel Wellington

Daniel Wellington ure

Indlæser...

Varer 1-48 af 244

Stigende orden

Det Perfekte Ur til Enhver Lejlighed

Med sit tidløse design er Daniel Wellington uret den perfekte accessory til enhver lejlighed. Den smalle urskive er designet specielt til, at urets rem nemt og hurtigt kan skiftes, så du altid kan bære lige netop det look du ønsker. Derudover gør den lette og smalle urskive, at uret aldrig sidder i vejen for tøj og er behageligt og let at bære på håndleddet.

NATO remmen

NATO-remmen blev brugt allerede tilbage i 1970’erne på den britiske flåde. Siden da, er det dengang populære materiale kommet stærkt tilbage. Med et Daniel Wellington ur er det muligt at skifte remmen til det look du ønsker. Daniel Wellington har nemlig designet et lækkert udvalg af fantastiske farvekombinationer, så der er noget til enhver stil. Det gør det muligt at matche dit Daniel Wellington ur, til ethvert outfit fra dag til dag.

Læderremmen

Daniel Wellington har ligeledes designet et smukt udvalg af læderemme, som også kan skiftes til det ønskede look. Alle læderremme er fremstillet af ægte læder og fås i forskellige farver og nuancer af sort, brun, sort med sølv og mere.

Meshlænken

Daniel Wellington uret fås også med meshlænker, en lænke som er blød og ekstremt let, der former sig efter håndleddet, og som sikrer, at det sidder meget behageligt. Alle meshlænker er fremstillet i rustfrit stål og fås i flere farver som sølv, rødguld og mat sort belægning. Derudover er meshremmens længde utroligt nem at justere til dit håndleds omkreds.

UrKompagniet autoriserede ure til faste lave priser

Hos UrKompagniet ønsker vi altid at give alle vores kunder det bedste udvalg af ure til de bedste priser. Derfor arbejder vi altid på at have det bedste udvalg på markedet. Inden for ure skifter moden hurtigt, og derfor arbejder vi altid for at få de sidste nye modeller på hylderne før alle andre. Derudover kan du altid være sikker på at gøre en god handel, når du handler hos os. Ikke mindst på grund af vores mange udvidede service, der er inkluderet i prisen!

Vi tilbyder altid ure til faste lave priser. Sidst men ikke mindst, så er vi også meget stolte af at være autoriserede forhandlere alle vores brands, herunder også Daniel Wellington. Som autoriseret forhandler kan du som kunde være 100% tryg omkring vores forretning. Da vi er autoriseret forhandler, er du altid garanteret at modtage et vaskeægte Daniel Wellington ur med dertilhørende garanti.

Side
pr. side

Historien bag Daniel Wellington lyder sig, at stifteren Filip Tysander, på en rejse omkring kloden, mødte en fascinerende britisk herre, med en ulastelig, men alligevel fuldstændig uprætentiøs, stil. Denne britiske herre havde en stor kærlighed for vintage ure, som han altid bar på sit håndled, men han kombinerede dem med ældre NATO-remme, der godt kunne trænge til en udskiftning. Den britiske herre hed Daniel Wellington, og det blev dette skæbnesvangre møde mellem de to mænd, som skulle blive inspirationen for skabelsen af mærket Daniel Wellington. Filip Tysander kunne efter dette møde vende hjem til Sverige, med en idé og blod på tanden om at skabe et mærke af ure, der udtrykte samme tidsløse stil, som den fascinerende britte Daniel Wellington havde båret da de mødtes.

Da Filip Tysander kom hjem fra sin jordomrejse, gik han straks i gang med at arbejde på konceptet og urdesigns. Han vidste fra start af, at Daniel Wellingtons signatur kombination af ure med NATO-remme måtte inkorporeres i sortimentet af ure. Samtidig vidste han, at uret skulle være smalt, elegant og minimalistisk uden for mange funktioner, så det det kunne kombineres med NATO remme i forskellige farver og mønstre. Det var derudover altafgørende for Tysander, at han selv var vild med uret, så det virkelig var noget, han kunne være stolt af. Over tid udmundende alt det hårde arbejde sig i et unikt og smukt ur. Det var smalt, raffineret og helt rundt. Det var minimalistisk designet med simple funktioner. Det havde et traditionelt look, som viste sig at matche perfekt med den friske og kulørte NATO-rem, men som samtidig stod smukt til den klassiske læderrem. Tysander vidste således, at dette ur ville være i stand til at appellere til alle med sans for et klassisk og tidsløst urdesign.

Siden sin grundlæggelse har Daniel Wellingtons kollektioner både udvidet og udviklet sig rigtigt meget. Det betyder, at der i dag findes flere forskellige serier af Daniel Wellington ure. Hos os finder du altid det største og bedste udvalg af alle typer ure.

Bemærk! På grund af de mange forskellige serier og dermed forskellige designs, er det afgørende, at du som bruger holder øjnene åbne, så du ikke ender med at købe et ur, som ikke passer til dig eller din nærmeste.

Daniel Wellington herreure:

I dag findes der to serier af herreure fra Daniel Wellington. Hos os finder du de to serier kaldet Classic (40mm) og Dapper (38mm).

Daniel Wellington dameure:

Udvalget af dameure er omvendt noget større hos Daniel Wellington. Her finder du følgende ur-serier: Classic Petite (28mm), Classic Petite (32mm), Classy (26mm), Classy (34mm) og Classic (36 mm).

Hos UrKompagniet.dk er vi autoriseret forhandler af Daniel Wellington ure. Det betyder, at du er garanteret at modtage et ægte Daniel Wellington ur, med den tilhørende garanti.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata