Daniel Wellington

Daniel Wellington ure

Historien bag Daniel Wellington lyder sig, at stifteren Filip Tysander, på en rejse omkring kloden, mødte en fascinerende britisk herre, med en ulastelig, men alligevel fuldstændig uprætentiøs, stil. Denne britiske herre havde en stor kærlighed for vintage ure, som han altid bar på sit håndled, men han kombinerede dem med ældre NATO-remme, der godt kunne trænge til en udskiftning. Den britiske herre hed Daniel Wellington, og det blev dette skæbnesvangre møde mellem de to mænd, som skulle blive inspirationen for skabelsen af mærket Daniel Wellington. Filip Tysander kunne efter dette møde vende hjem til Sverige, med en idé og blod på tanden om at skabe et mærke af ure, der udtrykte samme tidsløse stil, som den fascinerende britte Daniel Wellington havde båret da de mødtes.

Da Filip Tysander kom hjem fra sin jordomrejse, gik han straks i gang med at arbejde på konceptet og urdesigns. Han vidste fra start af, at Daniel Wellingtons signatur kombination af ure med NATO-remme måtte inkorporeres i sortimentet af ure. Samtidig vidste han, at uret skulle være smalt, elegant og minimalistisk uden for mange funktioner, så det det kunne kombineres med NATO remme i forskellige farver og mønstre. Det var derudover altafgørende for Tysander, at han selv var vild med uret, så det virkelig var noget, han kunne være stolt af. Over tid udmundende alt det hårde arbejde sig i et unikt og smukt ur. Det var smalt, raffineret og helt rundt. Det var minimalistisk designet med simple funktioner. Det havde et traditionelt look, som viste sig at matche perfekt med den friske og kulørte NATO-rem, men som samtidig stod smukt til den klassiske læderrem. Tysander vidste således, at dette ur ville være i stand til at appellere til alle med sans for et klassisk og tidsløst urdesign.

Siden sin grundlæggelse har Daniel Wellingtons kollektioner både udvidet og udviklet sig rigtigt meget. Det betyder, at der i dag findes flere forskellige serier af Daniel Wellington ure. Hos os finder du altid det største og bedste udvalg af alle typer ure.

Bemærk! På grund af de mange forskellige serier og dermed forskellige designs, er det afgørende, at du som bruger holder øjnene åbne, så du ikke ender med at købe et ur, som ikke passer til dig eller din nærmeste.

Daniel Wellington herreure:

I dag findes der to serier af herreure fra Daniel Wellington. Hos os finder du de to serier kaldet Classic (40mm) og Dapper (38mm).

Daniel Wellington dameure:

Udvalget af dameure er omvendt noget større hos Daniel Wellington. Her finder du følgende ur-serier: Classic Petite (28mm), Classic Petite (32mm), Classy (26mm), Classy (34mm) og Classic (36 mm).

Hos UrKompagniet.dk er vi autoriseret forhandler af Daniel Wellington ure. Det betyder, at du er garanteret at modtage et ægte Daniel Wellington ur, med den tilhørende garanti.