Daniel Wellington

Daniel Wellington ure

Historien bag mærket lyder sig, at stifteren Filip Tysander, på en rejse omkring kloden, mødte en fascinerende britisk herre, med en ulastelig, men alligevel fuldstændig uprætentiøs stil. Denne britiske herre havde en stor kærlighed for vintage ure, som han altid bar på sit håndled, men kombinerede dem med ældre NATO-remme, der godt kunne trænge til en udskiftning. Den britiske herre hed Daniel Wellington, og det blev dette skæbnesvangre møde mellem de to mænd, som skulle blive inspirationen for skabelsen af mærket Daniel Wellington. Filip Tysander kunne efter dette møde vende hjem til Sverige, med en idé og blod på tanden om, at skabe et mærke af ure, der udtrykte samme tidsløse stil, som den fascinerende britte Daniel Wellington havde båret da de mødtes. Urene skulle være i et klassisk design, minimalistiske og raffinerede, og man skulle være i stand til nemt at skifte remmen efter ønske, således at urene kunne appellere til enhver smag, og i sandhed forblive tidsløse. Dette koncept er stadig kernen i Daniel Wellingtons designs og en af grundene til at mærket på få år, har formået at vokse sig til et mærke, som er kendt verden over.


Bemærk! Vær opmærksom på, at du bestiller det rigtige ur, når du shopper Daniel Wellington, da urene til herrer og til damer er delt op i serier og størrelser.

Daniel Wellington dameure er opdelt i serierne: Classic Petite (28mm), Classic Petite (32mm), Classy (26mm), Classy (34mm) og Classic (36 mm).

Daniel Wellington herreure er delt op i to serier:: Classic (40mm) og Dapper (38mm).

Hos UrKompagniet.dk er vi autoriseret forhandler af Daniel Wellington ure. Det betyder, at du er garanteret at modtage et ægte Daniel Wellington ur, med den tilhørende garanti.

Sorter stigende

1-48 of 109

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Et Unikt Design

Da Filip Tysander kom hjem fra sin jordomrejse, gik han straks i gang med at arbejde på konceptet og urdesigns. Han vidste fra start af, at Daniel Wellingtons signatur kombination af ure med NATO remme, måtte inkorporeres i sortimentet af ure. Samtidig vidste han, at uret skulle være smalt, elegant og minimalistisk uden for mange funktioner, så det det kunne kombineres med NATO remme i forskellige farver og mønstre. Det  var derudover altafgørende for Tysander, at han selv var vilde med uret, så det virkelig var noget han kunne være stolt af.

Over tid, udmundende alt det hårde arbejde sig i et unikt og smukt ur. Det var smalt, raffineret og helt rundt. Det var minimalistisk designet, med simple funktioner. Det havde et traditionelt look, som viste sig at matche perfekt med den friske og kulørte NATO rem, men som samtidig stod smukt til den klassiske læderrem. Tysander vidste således, at dette ur ville være i stand til at appellere til alle med sans for et klassisk og tidsløst urdesign.

Det Perfekte Ur til Enhver Lejlighed

Med sit tidløse design, er Daniel Wellington uret den perfekte accessory til enhver lejlighed. Den smalle urskive er designet specielt til, at urets rem nemt og hurtigt kan skiftes, så du altid kan bære lige netop det look du ønsker. Derudover gør den lette og smalle urskive, at uret aldrig sidder i vejen for tøj og er behageligt og let at bære på håndleddet. 

NATO remmen

NATO remmen blev brugt allerede tilbage i 1970’erne, på den britiske flåde. Siden da, er det dengang populære materiale kommet stærkt tilbage. Med et Daniel Wellington ur er det muligt at skifte remmen til det look du ønsker. Daniel Wellington har nemlig designet et lækkert udvalg af fantastiske farvekombinationer, så der er noget til enhver stil. Det gør det muligt at matche dit Daniel Wellington ur, til ethvert outfit, fra dag til dag.

Læderremmen

Daniel Wellington har ligeledes designet et smukt udvalg af læderemme, som også kan skiftes til det ønskede look. Alle læderremme er fremstillet af ægte læder og fås i forskellige farver og nuancer af sort, brun, sort med sølv og mere.

Meshremmen

Daniel Wellington uret fås også med meshremme, et materiale som er blødt og ekstremt let, der former sig efter håndleddet, som sikrer at det sidder meget behageligt. Alle meshremme er fremstillet i rustfrit stål og fås i flere farver som sølv, guld, rødguld og mat sort belægning. Derudover er meshremmens længde utroligt nem at justere til dit håndleds omkreds.

Sorter stigende

1-48 of 109

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  Indlæser...