Daniel Wellington herreure

Daniel Wellington herreure

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Mærke
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

35 varer

Stigende orden

Historien om Daniel Wellington herreure handler om et venskab

For at forstå filosofien bag Daniel Wellingtons herreure skal vi en lille tur over sundet - til vores naboer i Sverige. For nogle få år siden drog en svensk mand, ved navn Filip Tysander, ud på en rejse. Han ville opleve verden og dens mangfoldighed. Han rejste kloden rundt og mødte på en af sine rejser en mand, der skulle vise sig, at få stor indflydelse på Tysanders fremtid.

Den engelske mand fascinerede Filip Tysander. Dels med sin livshistorie men også med måden, han ”bar sig selv” på. Tysander var i særlig grad imponeret af mandens ur, der var et klassisk Rolex, som englænderen selv havde modificeret med en simpel nylonrem. Tysander ville gerne gøre brug af stilen men havde ikke råd til et Rolex ur. Derfor valgte han, da han vendte hjem til Sverige, selv at begynde som urdesigner og starte sin egen virksomhed. Virksomheden blev opkaldt efter den engelske herre, Tysander var så fascineret af, nemlig Daniel Wellington.

I dag er Daniel Wellington brandet et af de mest solgte og efterspurgte, når det gælder herreure.

Daniel Wellington – lækre ure til både mænd og kvinder

Der er ingen tvivl om, at Filip Tysander ramte hovedet på sømmet, da han stiftede Daniel Wellington. På mindre end 5 år voksede Daniel Wellington fra at være et lille iværksætterfirma til at være en multimillionindustri, der leverer herreure til stilbevidste gentlemen verden over.

Men selvom Daniel Wellington er meget berømte for herreurene, er der også dameure i sortimentet. Forskellen på dame- og herreurene fra Daniel Wellington ligger primært i størrelsen på urkassen. Herreurene måler 40 mm i diameter, mens damemodellerne kun måler 36 mm.

pr. side

Daniel Wellington herreure – fordi klassisk stil aldrig går af mode

Herreure fra Daniel Wellington er stilrent og klassisk design. Med sit simple formsprog, har Daniel Wellington kreeret herreure til moderne mænd, der værner om de enkle værdier. Herreurene fra Daniel Wellington, eller bare ”DW”, som de også kaldes, er således uden nogen dikkedarer. Det er helt gennemført enkelt og stilrent design, der går godt i spænd med stort set enhver type mand.

Herreure fra Daniel Wellington er god kvalitet til fornuftig pris

Selvom Daniel Wellington herreure efterhånden er udbredt over det meste af kloden, og man generelt kan konstatere, at urene er en stor succes, har Daniel Wellington valgt at holde fast i sit oprindelige udgangspunkt: Herreure fra Daniel Wellington skal være til at betale – vel at mærke uden, at der gås på kompromis med design eller kvalitet. Daniel Wellington er således et populært valg, når der skal shoppes herreure, fordi de fleste mænd tiltales af denne filosofi – god kvalitet og lækkert design, der ikke koster en formue. Det er noget mænd kan forstå.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata