Skagen
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

36 varer

Stigende orden

Vælg imellem flere forskellige kollektioner fra Skagen

I dag findes der flere forskellige kollektioner fra Skagen, nogle af disse er endda opkaldt efter nogle af de mest kendte Skagen-malere. Hver enkelt kollektion har sin helt egen stil og henvender sig derfor også til forskellige personligheder. Nogle af de mest kendte kollektioner fra Skagen er:

Skagen Aaren Kulor
Skagen Aaren Kulor kollektionen er inspireret af de smukke bygningsfacader, som er at finde i Nyhavn, København. Med denne kollektion, ønsker Skagen at sætte Kulør på hverdagen, på en simpel og stilren måde, der gør, at urene, trods den stærke farvepalette, er nemme at style til din øvrige garderobe. Modellerne fås typisk i to størrelser, med en enten 36mm bred urkasse eller en 41mm bred urkasse, så det perfekte ur er at finde til ethvert håndled. Urene fra kollektionen er alle udstyret med en silikonerem, der gør urene yderst lette og behagelige at bære, selv i de varme sommermåneder.

Skagen Freja
Freja er en kollektion af dameure fra Skagen. Hvor herreurene fra Skagen er karakteriseret ved at have en meget stor og bred urskive med gyldenbrune læderremme, så gør det modsatte sig i høj grad gældende for dameurene. Her er urskiverne langt smallere og materialerne er langt mere varieret. Du finder både ure i sølv, rødguld og rustfrit stål. Med et dameur fra Freja kollektionen er du sikker på, at kunne finde et ur, der både passer til hverdagsbrug, samt ikke mindst til festlige og mere formelle lejligheder.

Skagen Connected
En tredje kollektion vi vil anbefale dig at kigge på, er Connected. Connected er som du næsten kan gætte Skagens kollektion med smartwatches og hybrid ure. Smartwatches bliver hele tiden mere og mere udbredt, og det går sig også gællende hos Skagen. I denne kollektion smelter det minimalistiske design perfekt sammen med de mange funktioner, som kommer af et smartwatch. Med et smartwatch kan du både måle din puls, måle din egen aktivitet og bruge stemmekommandoer til at styre din Google Assistent. Så hvis du er på udkig efter et ur, der kan lidt mere end det sædvanlige, så bør du se nærmere på denne kollektion. Her er det kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bruge dit ur til.

Skagen Signatur
En sidste kollektion, som fortjener at blive fremhævet, er Signatur. Som navnet antyder, er det her, at du finder nogle af de typiske modeller, som mange forbinder med ure fra Skagen. Kollektionen består både af dame- og herreure. Et af de mest populære brands er herreuret  Skagen Signatur SKW6355. Dette ur er for mange symbolet på et flot herreur fra dette brand. Med en bred, markant urskive i mørkeblå passer den perfekt til sin mørke og markante, brune læderrem. Så hvis du er på udkig efter et helt typisk ur fra Skagen, så bør du tage et kig her.

Simplificer dit liv med Skagen

Ifølge Skagen handler godt design ikke blot om udseende, men også om hvor godt det komplementerer dit liv. Skagen mener dog samtidig, at udseende og funktion ikke udelukker hinanden, men at de sagens natur derimod er samspillere. En simpel urskive, gør den hurtig og nem at læse, selv ved et hurtigt øjekast. En smal urkasse, betyder mindre omfang og tyngde, der kan være ubehageligt at bære og sidde fast i dit bluse ærme. På denne måde mener mærket, at selv et ur, kan være med til at simplificere dit liv, gennem et målbevidst minimalistisk design.

Simplificer dit look med Skagen

“Vi har en utrolig og intens passion for design”, siger Skagen selv. Samtidig tyder alt på, at mærkets Skandinaviske rødder, spiller en stor rolle for dets minimalistiske og funktionelle, designs. “Vores “less-is-more” tilgangsmåde til urdesigns, betyder at vi er mere tilbøjelige til at simplificere et design, end vi er til at “pynte” på det.” Mærket ser dog ikke tendens som noget negativt, tværtimod tror mærket stærkt på, at det er netop er denne process, som gør mærkets designs så succesfulde - Skagen tilføjer ganske simpelt til urets endelige design, ved at simplificere det. “Vores underspillede urdesigns gør at de kan bæres uanset hvornår på dagen det er, eller i hvilken som helst del af verden, selv 10 år fra nu.” Med dette understreger mærket at simplicitet ikke blot er smukt, det er i allerhøjeste grad også alsidigt.

pr. side

Skagen Ure

Ure fra Skagen: “Godt design giver bedre levevilkår”

Skagen-ure er i dag et synonym for unikt dansk design, inspireret af den skandinaviske, minimalistiske tankegang. Hos UrKompagniet.dk finder du et af de bedste udvalg af Skagen-ure til faste lave priser og gode tilbud. 

Mærket Skagen blev grundlagt tilbage i 1989 af ægteparret Henrik og Charlotte Jorst. Skagen Danmark producerede først smykker, men det er særligt deres ure, de er blevet anerkendt for. Inspirationen til deres mange designs kommer fra den kendte danske kystby Skagen i Nordjylland. Det er langt fra første gang, at designere og kunstnere lader sig inspirere af dette fantastiske område. Skagen har altid været synonym med de mange Skagen-malerier, der blev lavet tilbage i 1800-tallet af flere forskellige danske kunstnere som P.S Krøyer samt Michael og Anne Ancher. Men i dag er det særligt de flotte ure fra Skagen, der får en klokke til at ringe i de flestes ører. Men selvom der er gået mere end 100 år imellem Skagensmalernes ankomst og grundlæggelsen af urmærket Skagen, så er der stadig mange ligheder at spore.

Skagensmalerne ønskede at fange den rå naturlig og det hårde arbejdsliv på en simpel men effektiv måde. Urene fra Skagen bærer på samme måde stort præg af den skandinaviske stilart minimalisme, der er karakteriseret ved at holde designs simple og dermed lade et produkt tale for sig selv. Nøglen til Skagens ikoniske designs ligger i deres evne til at simplificere et design, for blot at gøre brug af de højst essentielle elementer, på en ukompliceret og smuk måde. Denne særlige design æstetik, i kombination med det gode håndværk og brugen af lækre materialer, har ligeledes sat Skagen på kortet, som et internationalt anerkendt brand med fantastiske modeller både til mænd og kvinder. For mere historie se Skagens hjemmeside her.

Du finder et stort udvalg af herre- og dameure fra Skagen her hos UrKompagniet.dk.

Køb dit Skagen-ur fra en autoriseret forhandler

UrKompagniet.dk er udpeget som autoriseret forhandler af Skagen ure i Danmark. Det sikrer dig som kunde fuld garanti på dit produkt, samt den bedste service. Det betyder, at vi modtager vores ure direkte fra Skagens eget produktionslager. Urene er ikke købt gennem mellemmænd eller på det grå marked. Urene er 100% ægte og originale, og er kvalitetstestet af Skagens egne eksperter. Derfor kan du som kunde være sikker på, at du modtager et nyt og ægte Skagen-ur, med gyldig og officiel Skagen garanti, når du handler gennem vores netbutik. Alle vores ure leveres i en officiel flot gaveæske. Se alle Skagens 2020 nyheder nedenfor og søg efter udgående skagensure, da vi ikke viser udsolgte modeller.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata