Oris

Oris

Vi blev i 2016 udvalgt til at være autoriseret internetforhandler af Oris ure i Danmark - din tryghedsgaranti for at du modtager et ægte Oris ur og officiel service. Og som Danmarks eneste Guld Garanti forhandler, tilbydes vores kunder en unik 4 års garanti på alle Oris urværk (kræver registrering af uret i Oris's officielle database). Ingen anden dansk Oris forhandler kan tilbyde bedre betingelser!

Oris blev stiftet i 1904 i den schweiziske by Hölstein af Paul Cattin og Georges Christian. Tiden var anderledes dengang, og de to mænd indgik en kontrakt med byens borgmester om at producere ure i Hölstein. Derfra gik det stærkt, og i 1911 havde Oris ansat over 300 medarbejdere. Det gik så stærkt, så virksomheden var nødt til at bygge huse og lejligheder til nye urmager, så der var plads i byen til deres ansatte. I 1925 var den oprindelige fabrik ikke nok, og Oris havde seks fabrikker. I 1938 introducerede Oris sit første pilot ur, som havde en "pointer calendar" funktion og en forstørret krone. Det er den model, som i dag er genudgivet som Oris Big Crown, der er en af de mest populære serier fra Oris.

Oris fokuserer udelukkende på automatiske ure og med sin over 100 år lange historie for at producere Swiss Made ure, har de perfektioneret deres inhouse værker gennem tiden. Oris sætter også stor pris på deres historie og eftermæle. Vi ser mange genudgivelser af historieske modeller, der bliver moderniseret, men ligeledes nye innovative modeller til en pris, der er langt under gennemsnittet sammenlignet med lignende brands og kvalitet. Oris sætter også stor pris på at være schweizisk, hvorfor alle Oris ure selvfølgleig er Swiss Made med den tilhørende kvalitetskontrol gennem hele produktionen. Endvidere er Oris en af de meget få selvstændige schweiziske urmærker, hvor de fleste andre urbrands er dele af større grupper eller eget af kapitalfonde. Dette betyder, at Oris ikke skal underlægges andre strategier, men de kan følge deres egen vision.

Nedenstående video præsenterer Oris' over 100 år lange historie, og den giver et unikt indblik i designet og produktionen af de fantastiske Oris ure.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Varer 1-48 af 92

Side