BOSS

Boss ure

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Varer 1-48 af 118

Stigende orden

Vælg imellem flere forskellige ur-kollektioner fra BOSS Watches

I dag findes der flere forskellige kollektioner med tilknytning til BOSS. Hver af disse kollektioner har tilhørende ure. Hver enkelt kollektion er udformet med henblik på forskellige målgrupper og hver kollektion har derfor sit eget unikke udtryk. I dag kan du både finde ure fra BOSS Orange og BOSS Black.

BOSS Orange er mærkets fritidskollektion. Her finder du tøj som er designet med særligt henblik på at fremhæve det elegante, men mere uformelle look. Urene inden for denne kollektion afspejler disse værdier. De er præget af stilrene linjer og et klassisk, konservativt design. Her finder du således ure i høj kvalitet, som passer perfekt til hverdagsbrug.

Under vores andet mærke BOSS Black finder du ure med fokus på et formelt udtryk. Her er mange af urene prydet med guld, som passer perfekt til forretningsmanden, der gerne vil give et godt indtryk. Disse ure passer, som det er tiltænkt, perfekt til det mørke og elegante jakkesæt, eller men flot hvid skjorte.

Få maksimal kvalitet for dine penge

De individuelle stilarter, som afspejles i de enkelte Hugo Boss-kollektioner, skinner også igennem, når det kommer til prisen på de enkelte ure.

Pris og kvalitet følges altid ad. Dette princip gælder særligt, når det kommer til ure. Prisen for et BOSS-ur ligger således typisk imellem 2.400 DKK og 4.500 DKK. Prisen på BOOS ure er dermed en tand billigere end andre vedkendte brands, som Tissot og Casio.. Du kan med BOSS ure derfor altid være sikker på, at du får et ur i høj kvalitet. 

Få professionel hjælp til at finde det helt rigtige ur

Har du svært ved at bestemme dig om hvilket ur der passer bedst til dig og din livsstil, eller skal du købe uret til en anden? Hos UrKompagniet.dk står vi altid klar til at vejlede dig i den rigtige retning. Vi har mange års erfaring med at vejlede vores kunder til at finde det bedste ur til lige netop dem. Er du ligeledes på udkig efter et særligt ur, som du ikke finder på siden, Så kontakt os også gerne. Som autoriseret forhandler af BOSS ure har vi mange kontakter og i nogle tilfælde kan vi være behjælpelige med at bestille det rette ur hjem til dig. 

Side
pr. side

Hugo Boss er et af Tysklands mest anerkendte og respekterede modebrands. Lige siden sin grundlæggelse i 1924 har Hugo Boss været synonymt med høj kvalitet og stilrent design. Disse karaktertræk finder du også i deres mange forskellige ure, som du finder på denne side.

Hugo Boss: Vejen fra hverdagstøj til dyre jakkesæt og smarte ure

Hugo Boss har en lang historie bag sig. Helt tilbage, da brandet blev grundlagt, fokuserede man på at producere hverdagstøj af høj kvalitet til den hårdtarbejdende tysker. Brandet fik dog hurtigt succes og opnåede i løbet af få år en plads i de fleste tyskeres bevidsthed.

Som årene gik, skiftede brandet dog fokus fra at producere hverdagstøj til at producere nogle af de bedste jakkesæt på markedet. Dette skete særligt efter at grundlæggeren, Ferdinand Boss, gik bort i 1948. Med et gik Hugo Boss således fra at producere hverdagstøj til luksuriøst modetøj. Fra 1980’erne og frem har Hugo Boss trykket speederen i bund og sat fart på deres produktudvikling. Derfor har Hugo Boss siden dengang været opdelt i flere forskellige modekollektioner, som skjorter, bukser, sko og ikke mindst ure, under navnet BOSS Watches. Ure fra Hugo Boss er, ligsom mærkets tøjdesigns, en uundværlig del af den klassiske garderobe. Derfor finder du helt sikkert det perfekte ur til at gennemføre din garderobe, hos Hugo Boss. 

Køb dit nye ur hos en autoriseret forhandler af BOSS-ure

UrKompagniet.dk er udpeget som autoriseret forhandler af BOSS-ure i Danmark. Det sikrer vores kunder kvalitetstestede og ny-producerede BOSS-ure, samt service fra det danske BOSS-serviceværksted. Hos UrKompagniet er vi meget stolte af vores status som autoriseret internetforhandler af BOSS-ure. Alle vores BOSS-ure bliver leveret i officielle Hugo Boss gaveæsker, og når du køber uret hos os, har du garanti for urets ægthed såvel som kvalitet. Køb dit nye BOSS ur hos UrKompagniet.dk i dag.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata