Invicta

Invicta

Invicta blev grundlagt i 1837 i Schweiz, men har siden 1991, haft sit hovedsæde i USA. Dette ændrer dog ikke, at mærket siden sin oprindelse, har holdt fast i den overbevisning, at fantastisk urhåndværk ikke behøver at koste en formue. Med et Invicta ur får du derfor et helt utroligt godt håndværk med nøje udvalgte materialer, samt det verdenskendte schweiziske urværk, som er at finde i majoriteten af Invictas ure, noget der ellers normalt kun ses hos meget eksklusive urmærker. Med andre ord, er Invicta altså et sikkert valg, der giver dig utroligt meget kvalitet for pengene.

Hos UrKompagniet.dk er vi stolte af at være autoriseret forhandler af Invicta ure, hvilket sikrer dig den officielle Invicta service og garanti, når du køber dit Invicta ur hos os.

 

Sorter stigende

11 vare(r)

Invicta mestrer innovation

Invicta har med sit innovative mindset, været med til at sætte nye standarder for urkassens komplikationer (komplikationer betyder enhver funktion der ikke direkte er med til at angive tiden på uret) og har således taget urkasse håndværket til helt nye højder. På et Invicta ur, er urkassens design derfor en unik og fantastisk konstruktion, der symboliserer mærkets innovative tilgang til urdesign og stil. Det er denne form for dedikation til ekseptionelt håndværk og innovation, der også har gjort Invicta til det foretrukne mærke blandt hundredetusindvis af verdens urentusiaster og samlere.

Sorter stigende

11 vare(r)

  Indlæser...