Michael Kors Ure

Historien om Michael Kors

Michael Kors er en amerikansk modedesigner baseret i New York. Han begyndte at designe i en alder af 19 år og lancerede sin første tøjkollektion allerede i 1981. Michael Kors er bedst kendt for at designe klassisk sportstøj til kvinder men har sidenhen kastet sine evner og kærlighed over alle grene af modeverden - herunder også ure.

Michael Kors ure med lækre detaljer

Med sin lækre kollektion af Michael Kors ure har den talentfulde designer i den grad formået at imponere modebranchen. Især med serien af dameure har Michael Kors skabt stor begejstring og hans ure til kvinder er en eftertragtet accessory for modebevidste kvinder i hele verden.

Vi er autoriseret forhandler af Michael Kors ure

UrKompagniet.dk er udpeget som autoriseret internetforhandler af Michael Kors ure i Danmark. Denne titel garanterer vores kunder kvalitetstestede Michael Kors ure, der bliver leveret direkte til os fra det officielle produktionslager.

Michael Kors ure med fuld service og garanti

Udover sikkerhed for, at det bestilte Michael Kors ur er ny-produceret, giver køb fra UrKompagniet.dk også vores kunder adgang til officiel Michael Kors service via det medfølgende og stemplede Michael Kors garantibevis. Alle urene fra Michael Kors bliver naturligvis leveret i en elegant Michael Kors gaveæske.

Sorter stigende

1-48 of 173

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter stigende

1-48 of 173

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  Indlæser...