Michael Kors Ure

Historien bag Michael Kors 

Michael Kors er en prisbelønnet designer af luksus accessories og beklædning, kendt over hele verden. Michael Kors virksomhed af samme navn, blev grundlagt i 1981, hvor han i samme år lancerede sin første tøjkollektion, allerede som 19-årig. Dengang lå hans store fokus på design af klassisk sportstøj til kvinder, i takt med at virksomheden voksede, kastede han dog også sin kærlighed over på andre typer af designs - herunder ure. Bag dette spirende modehus står en enkelt designer med en naturlig sans for glamour og et vagtsomt øje for tidløst design. Gennem årene har han opnået talrige anerkendelser fra indflydelsesrige personer i modeindustrien, er blevet æret for sin beskæftigelse med velgørenhed, og har dermed vundet respekt og kærlighed fra millioner af mennesker. Imens er det netop hans dedikation til modeverdenen, om at kreere designs som er sofistikerede, ikoniske men moderne, der har gjort hans brand til et symbol for luksus livsstil med global rækkevidde.

Vi er autoriseret forhandler af Michael Kors ure

UrKompagniet.dk er udpeget som autoriseret internetforhandler af Michael Kors ure i Danmark. Denne titel garanterer vores kunder kvalitetstestede Michael Kors ure, der bliver leveret direkte til os fra det officielle produktionslager.

Michael Kors ure med fuld service og garanti

Udover sikkerhed for, at det bestilte Michael Kors ur er ny-produceret, giver køb fra UrKompagniet.dk også vores kunder adgang til officiel Michael Kors service via det medfølgende og stemplede Michael Kors garantibevis. Alle urene fra Michael Kors bliver naturligvis leveret i en elegant Michael Kors gaveæske.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Mærke
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

32 varer

Stigende orden

Sæt prikken over i’et i dit outfit med et Michael Kors smartwatch

Michael Kors har kastet sin kærlighed over at designe smartwatches ud over de skønne traditionelle ure, som altid er den del af hans urkollektioner. Inklusionen af smartwatches har vist sig at have kæmpe succes og Michael Kors smartwatches er nogle af de mest populære ure i hans urkollektioner. Med Michael Kors nyeste smartwatch kollektion, kan du forbinde uret med dit Spotify, Google Fit, bruge hjerterytme tracking, mobile betalingssystemer og endda tage uret med i vandet.

Med et Michael Kors smartwatch kan du sikkert og hurtigt betale kortløst overalt via Google Pay’s NFC (Near-field communication) teknologi. Derudover kan du med dit Michael Kors smartwatch gøre brug af urets indbyggede hjerterytme tracker, som følger dit hjertes rytme over tid, så du kan holde øje med dit helbred. Du kan nemt holde styr på din hverdag og arrangere din tid på bedste vis med urets kalender, og gøre brug af personaliserede tips ud fra den tid du bruger. Du styre din musik direkte fra dit håndled med den nye Spotify applikation. Du kan tilpasse dit urs look til dagens outfit med de nemt udskiftelige urremme og vælge mellem de utallige lækre skive designs, i masser af lækre farver og mønstre. Med andre ord, har du med et Michael Kors smartwatch, et ur som er præcis lige så smukt som det er funktionelt. 

Et mærke som støtter en god sag

Michael Kors har med sin position i modeverdenen været i stand til at involvere sig med velgørenhed og har særligt engageret sig i kampen mod hungersnød, som han har støttet i mere end 20 år. Han har gennem lang tid støttet den New York baserede “God’s Love We Deliver” organisation, som hjælper med at udbringe mad til mennesker med alvorlige sygdomme som HIV/AIDS, kræft og andre alvorlige sygdomme. I 2013 gjorde han partnerskab med det velkendte FN (Forenede Nationer) World Food Programme (WFP), hvor han designede “100 Series” uret, for at hjælpe mod hungersnød. En del af overskuddet fra salg af urserien gik til WFP, som bringer mad ud til børn i hungersnød gennem deres “School Meals” program.

Et mærke som støtter diversitet på arbejdspladsen

Ud over sit engagement med velgørende organisationer, bryster Michael Kors sig, af at være et mærke som opmuntrer diversitet på arbejdspladsen. Mærket ønsker at sikre at arbejdspladsen er en hvor alle ansatte bør føle, at de kan udfolde sig og bidrage med deres maximum potentiale, for at drive firmaets succes fremad, og at de ansatte afspejler den diversitet, erfaring og det perspektiv, som ses i de mennsker i de lande hvor Michael Kors har sine afgreninger. I forlængelse af dette, arbejder mærket proaktivt mod at skabe opmærksomhed blandt sine ansatte omkring diversitet og rummelighed, ved at støtte og fejre globale begivenheder og kulturer. Derfor har mærket dannet et “Global Diversity Council”, som er repræsenteret af de ansatte fra mærkets forskellige globale afgreninger. Tilsammen bidrager rådsforsamlingen med værdifulde inputs omkring diversitet og inklusion, og de deler feedback fra virksomhedens forskellige afdelinger. Samtidig oplærer rådsforsamlingen mærkets lokale afdelinger i denne inklusive virksomhedskultur, for at bidrage til et positivt arbejdsmiljø. Du kan dermed handle Michael Kors ure med visheden om dette positive fokus.

pr. side

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata