MVMT
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Varer 1-48 af 57

Stigende orden

Drømmen om en global bevægelse

MVMT blev skabt af de to mænd, Jake Kassan og Kramer Laplante, tilbage i Juni 2013, i Los Angeles. De var frustrerede over at der var meget høje markedspriser på ure, da de selv var af den overbevisning at mode og lækkert design skulle være tilgængeligt for alle. Med denne filosofi blev firmaet grundlagt med hjælp fra en crowdfunding kampagne, der havde kæmpestor betydning for de to ejere, da de netop ønskede at MVMT skulle være “folkets” urmærke. Efter grundlæggelsen, blev mærket på få år kendt uden for Los Angeles, i resten af USA og gradvist i resten af verden. Den rivende udvikling skyldtes i høj grad at mærkets fans, havde spredt ordet om det nye mærke og dets filosofi på de sociale medier. I 2018, kun fem år efter mærkets lancering, havde mærket solgt for mere end 1 million ure globalt. At nå denne utrolige milesten i firmaets historie på så kort tid, styrkede endnu engang ejernes påskønnelse af MVMT fansene. Dette er ligeldes også en af grundene til hvorfor MVMT  lytter til og lader sig inspirere af sine fans. Samtidig har denne unikke dynamik og samarbejde mellem MVMT og fansene, gjort det muligt for mærket at skabe et helt særligt community, hvor der er ure til alle og et fællesskab omkring dette.

Om deres ure siger mærket selv: “MVMT ure er bygget til de eventyrlystne, de kreative og de vovemodige, der ikke er bange for at gå mod normerne. Og frem for alt, skaber vi ure med drømmen om at nå vores ultimative mål: at inspirere dig til at leve dit liv på dine egne betingelser.”

Et MVMT ur viser tiden

I modsætning til mange moderne ure, viser et MVMT ur “blot” tiden. Med et MVMT ur kan du ikke få notifikationer fra din telefon. Du kan ikke besvare dine opkald eller bruge uret som GPS. Det måler ikke din puls eller tæller antal forbrændte kalorier. Et MVMT ur viser tiden. Det er et universalt symbol på en simplere tid, hvor teknologi ikke var en essentiel del af dagligdagen. Det er en påmindelse om at leve i øjeblikket og at hvert øjeblik tæller. Det er minimalistisk i sit udtryk og simpelt i design. Samtidig, ser det fantastisk ud på håndleddet.

MVMT Field 28000159-D MVMT Field 28000159-D
MVMT Field 28000159-D
Vores pris 459 kr. Vejl. pris 795 kr.
Se mere
MVMT Rise Bristol D-TC01-BLUS
MVMT Rise Bristol D-TC01-BLUS
Vores pris 799 kr. Vejl. pris 1.145 kr.
Se mere
MVMT Field 28000111-D MVMT Field 28000111-D
MVMT Field 28000111-D
Vores pris 549 kr. Vejl. pris 795 kr.
Se mere
MVMT Duet 28000062-D
MVMT Duet 28000062-D
Vores pris 719 kr. Vejl. pris 1.245 kr.
Se mere
MVMT 40 Series D-MT01-S
MVMT 40 Series D-MT01-S
Vores pris 829 kr. Vejl. pris 1.045 kr.
Se mere
MVMT Minimal Sport 28000074-D
MVMT Minimal Sport 28000074-D
Vores pris 829 kr. Vejl. pris 1.195 kr.
Se mere
Side
pr. side

MVMT Ure - Join the Movement

MVMT er et forholdsvis nyt mærke, som blev stiftet af Jake Kassan og Kramer Laplante, tilbage i juni 2013. De ønskede at skabe et mærke hvor der kunne være fokus på lækkert design, men til priser der var overkommelige for alle. MVMT’s ure er minimalistiske og stilrene, ligger til rigtig gode priser, men går aldrig på noget tidspunkt på kompromis med kvalitet. 

For at fejre MVMT’s 5 års jubilæum, bad mærket sine fans om at indsende videoklips, der viste hvordan de hver især brugte deres tid på det de nød allermest. Videoen nedenfor, er resultatet af denne forespørgsel. Den illustrerer i sandhed MVMT ånden og er en måde for MVMT at sige tak til sine fans på. Om sine fans siger mærkets stiftere selv: “Dem som inspirerer os mest, er dem som forstår vigtigheden af øjeblikket. Dem som udforsker, følger deres drømme, kreerer og lever uden grænser.”

UrKompagniet.dk er udpeget som autoriseret forhandler af MVMT ure i Danmark, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at det ur, som du køber hos os, er ægte. Du er samtidig dækket af den officielle garanti, som mærket giver. Hvis der skulle være noget galt med dit ur, vil du få hurtig og effektiv service gennem os.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata