MVMT Ure

MVMT startede i 2013 i Los Angeles baseret på ideen, at mode og luksus ikke skulle koste det vide ud af øjenene. Brandet blev skabt gennem crowdfunding, hvilket betyder meget for MVMTs vision, da de vil være folkets urmærke. MVMT skaber kvalitetsure med et minimalistisk design til gode priser. MVMT blev kendt uden for Los Angeles gennem sociale medier, hvorfor mærket sætter stor pris på sine fans. De lytter, og de har skabt et netværk, hvor der er ure for alle.

Nedenstående video er et forsøg på at vise forskellige historier og rejser, hvor MVMTs fans gør det de elsker:

UrKompagniet.dk er udpeget som autoriseret forhandler af MVMT ure i Danmark, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at det ur, som du køber hos os, er ægte. Du er samtidig dækket af den officielle garanti, som mærket giver. Hvis der skulle være noget galt med dit ur, vil du få hurtig og effektiv service gennem os.

Sorter stigende

39 vare(r)

Et MVMT ur viser tiden

Med et MVMT ur kan du ikke få notifikationer fra din telefon. Du kan ikke besvare dine opkald eller bruge uret som GPS. Det måler ikke din puls eller tæller antal forbrændte kalorier. Et MVMT ur viser tiden, men det ser fantastisk ud på håndledet samtidig.

Sorter stigende

39 vare(r)

  Indlæser...