Armani Exchange

Armani Exchange ure

Året var 1991, da Armani lancerede sit sub-brand Armani Exchange. Armani er nok mest kendt for skræddersyet jakkesæt i de bedste kvaliteter, men i 1991 skulle de ud til et yngre publikum, og Armani Exchange blev født. Exchange brandet er for den unge forbruger, der altid er med på den nyeste mode. Armani Exchange definerer den nye dresscode med sin inspiration for den urbane livstil og tilhørende musikkultur. Det specielle med historien bagved Armani Exchange er, at i 1994 blev singaporianeren Ong Beng Seng, der købte sig ind i undermærket, og hjalp med distributionen og salget af mærket, især i USA, Mexico og Canada. Senere i 2014 overtog Armani koncernen den del igen, da de købt Ong Beng Seng ud, og de ejer i dag 100% af brandet. Exchange serien bliver stadig styret for hovedsædet i Milano. Der er derfor tydelige paralleler mellem alle Armanis undermærker, og det er meget vigtigt for Armani, at de samme træk går igennem alle deres mærker. For Armani er det nemlig vigtigt, at man kan se Armanis sjæl i alle Armanis undermærker. Eftersigende var det en af årsagerne til, at man fra Armanis side valgte at overtage kontrollen 100% over Armani Exchange. Det betyder, at selvom Armani Exchange er henvendt imod en yngre målgruppe end vores andet Armani brand,  Emporio Armani, vil man kunne se en lighed i urene. Der vil selvfølgelig også være variationer og forskelle, men Armanis sjæl lever videre i begge mærker.

Armani Exchanges urkollektion lokker med sit smukke design, der hylder bylivet og den indistruelle stil. Urene tiltaler den hurtige livstil med fart på, og de passer perfekt til det forførende natteliv. Armani Exchange er for den unge man eller kvinde, der har en modig individuel stil, som urene reflekterer. Du får altså et unikt og moderne ur, der passer til enhver situation i dit liv alle steder i verden.

Som autoriseret dansk forhandler af Armani Exchange, kan du nemt og sikkert købe dit Armani ur hos UrKompagniet.dk. Armani står inden for ægtheden af alle ure købt hos os, og hvis der skulle være noget galt med uret, er du dækket er den officielle garanti. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Varer 1-48 af 60

Side
pr. side
Stigende orden
Mest populære denne måned

Armani Exchange - New Energy, Same Spirit

Armani Exchange har samme grundlag som hele Armani brandet - uovertruffen high-end kvalitet. Armani Exchange har dog fået et nyt sprøjt energi, så den ungdommelige ånd og lyst på livet ses i Exchange brandet og det tilhørende design. Urene er designet i stål af høj kvalitet, og læderremmene er selvfølgelig efter italienske standarder, så du med sikkerhed ikke bliver skuffet. Hvis man bærer et Armani Exchange ur, er man ikke bange for at vise sig frem og være trendsætter. Især guldurene har en stor betydning for Armani Exchange, og man må sige, at det er ure, der også er svære at overse på håndledet.

16 udvalgte nyheder fra vores shop:

Både til ham og hende

Armani Exchange lækre kvalitets ure bliver både lavet til ham og hende. Du kan derfor helt sikkert finde dit næste ur her eller måske til en, du holder af. Med den ungdommelige energi Armani Exchange urene har, passer urene perfekt til ham eller hende, der gennemfører sin stil i tråd med bylivet. De moderigtige ure har nok glamour til at skilde sig ud på håndledet, men de er street nok til at sidde på skateren, der skal i byen. Urene har den perfekte balance imellem klassisk og hipt, så du kan bruge det på gaden, men også bære uret til et casual jakkesæt eller en kjole, når du skal i byen.

-20%
discount
Armani Exchange Banks AX1720
Armani Exchange Banks AX1720
Vores pris 1.276,00 kr Vejl. pris 1.595,00 kr
Detaljer
-20%
discount
Armani Exchange Banks AX1724
Armani Exchange Banks AX1724
Vores pris 1.276,00 kr Vejl. pris 1.595,00 kr
Detaljer
-25%
discount
Armani Exchange Zoe AX5902
Armani Exchange Zoe AX5902
Vores pris 1.121,00 kr Vejl. pris 1.495,00 kr
Detaljer
-20%
discount
Armani Exchange Lola AX5574
Armani Exchange Lola AX5574
Vores pris 1.116,00 kr Vejl. pris 1.395,00 kr
Detaljer
-20%
discount
Armani Exchange Brooke AX5380
Armani Exchange Brooke AX5380
Vores pris 1.116,00 kr Vejl. pris 1.395,00 kr
Detaljer
-20%
discount
Armani Exchange Brooke AX5381
Armani Exchange Brooke AX5381
Vores pris 1.116,00 kr Vejl. pris 1.395,00 kr
Detaljer

Varer 1-48 af 60

Side
pr. side
Stigende orden

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!