Armani Exchange

Armani Exchange ure

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Urværk
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

4 varer

Stigende orden
pr. side

Året var 1991, da Armani lancerede sit sub-brand Armani Exchange. Armani er nok mest kendt for skræddersyet jakkesæt i de bedste kvaliteter, men i 1991 skulle de ud til et yngre publikum, og Armani Exchange blev født. Exchange brandet er for den unge forbruger, der altid er med på den nyeste mode. Armani Exchange definerer den nye dresscode med sin inspiration for den urbane livstil og tilhørende musikkultur. Det specielle med historien bagved Armani Exchange er, at i 1994 blev singaporianeren Ong Beng Seng, der købte sig ind i undermærket, og hjalp med distributionen og salget af mærket, især i USA, Mexico og Canada. Senere i 2014 overtog Armani koncernen den del igen, da de købt Ong Beng Seng ud, og de ejer i dag 100% af brandet. Exchange serien bliver stadig styret for hovedsædet i Milano. Der er derfor tydelige paralleler mellem alle Armanis undermærker, og det er meget vigtigt for Armani, at de samme træk går igennem alle deres mærker. For Armani er det nemlig vigtigt, at man kan se Armanis sjæl i alle Armanis undermærker. Eftersigende var det en af årsagerne til, at man fra Armanis side valgte at overtage kontrollen 100% over Armani Exchange. Det betyder, at selvom Armani Exchange er henvendt imod en yngre målgruppe end vores andet Armani brand, Emporio Armani, vil man kunne se en lighed i urene. Der vil selvfølgelig også være variationer og forskelle, men Armanis sjæl lever videre i begge mærker.

Armani Exchanges urkollektion lokker med sit smukke design, der hylder bylivet og den indistruelle stil. Urene tiltaler den hurtige livstil med fart på, og de passer perfekt til det forførende natteliv. Armani Exchange er for den unge man eller kvinde, der har en modig individuel stil, som urene reflekterer. Du får altså et unikt og moderne ur, der passer til enhver situation i dit liv alle steder i verden.

Som autoriseret dansk forhandler af Armani Exchange, kan du nemt og sikkert købe dit Armani ur hos UrKompagniet.dk. Armani står inden for ægtheden af alle ure købt hos os, og hvis der skulle være noget galt med uret, er du dækket er den officielle garanti. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata