Maserati

Maserati Ure

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter

1 Vare

Stigende orden
Maserati Triconic R8823139001
Maserati Triconic R8823139001
Vores pris 3.099 kr. Vejl. pris 3.699 kr.
Se mere
pr. side

Maserati ure er fantatiske ure, der er lavet i italien, under de traditionelle italienske standarder for håndværk og design. Maserati ure er ejet af den store italienske ur-virksomhed Morellato Group. Virksomheden er blandt andet også kendt for at stå bag Ferrari urene. Historien hos Morellato stammer helt tilbage fra 1930, hvor Giulio Morellato åbnede sin lille ur- og smykkebutik. Lige siden begyndelse har "Made in Italy" stemplet betydet utrolig meget for Giulio og hans efterfølgere hos Morellato Group. Dette gælder selvfølgelig også hos Maserati, hvor urene er producerede på Morellatos fabrikker i Italien, og materialerne til urene er nøje udvalgt.

Maseratis historie startede helt tilbage i 1914 i Bologna, Italien. Mærket har siden spillet en stor rolle i racerbilens historie og den tilhørende kultur. Senere har Maserati også udviklet sig til at producere luksusbiler, som vi kender i dag. I 1940 skiftede Maserati hovedsæde fra Bologna til Viale Ciro Menotti, Modena, hvor de stadig befinder sig i dag. Maseratis logo, treforken, er symbolet på en myte. En myte om guden Neptune fra romersk mytologi. Treforken blev et symbol fra Maserati, da Mario Maserati - den eneste af Maserati brødrende, der ikke var opslugt af motorer - tegnede logoet med inspiration fra Bolognas Neptun statue, som står på Piazza Maggiore. Treforken blev derfor et symbol på Maserati, der siden har siddet på alle biler - både privat- og racerbiler, men også et symbol på Maseratis tilknytning til Bologna.

Mange store brands går ind i urbranchen og sælger licensen til at producere og sælge urene i deres navn til en virksomhed som Morellato Group. Herefter har de intet med urene at gøre, men de har blot tjent på at sælge navnet. Sådan er det ikke med Maserati. Morellato Group arbejder tæt sammen med Maserati i deres design, og de finder hele inspirationen til urene hos Maseratis biler og både. Det første og mest prominante eksempel på dette er logoet. Maseratis trefork går selvfølgelig igen på urene, som det mest kendte symbol på Maserati brandet. Nogle Maserati ure er ligeledes designet med en urskive, hvor inspirationen er fundet hos det meget karakteristiske gitter, som Maserati har på bilens front.

Udover bilerne har Maserati også en lang historie inden for både og sejlads. Her har nogle af urene også fundet inspiraiton. Der er blandt andet udgivet en limitering, hvor urkassen er blevet lavet af det samme materiale, som nogle af de både, der bliver brugt til kapsejlads, bliver lavet af. Her er hele kollektionen udgivet omkring bådende, med limiteringen som frontfigur.

I nedenstående video præsenterer Maserati Collection den følelse, de forsøger at skabe med deres ure. Denne er, som du kan se, tæt knyttet til bilerne, hvilket igen fremhæver den tætte forbindelse mellem de to.

Urkompagniet.dk er udvalgt som officiel forhandler af Maserati ure i Danmark. Når du køber et Maserati ur hos os, er du derfor sikret et ægte ur med den officielle garanti.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata