Maserati Ure

Til forskel for mange ure, der er lavet under et bilmærke eller modebærke, så samarbejde firmaet bagved Maserati urene meget tæt med bil producenten Maserati. Dette kommer tydeligt til udtryk i urene, hvor inspiration og designet er hentet for bilerne og bådene fra Maserati. Dette kommer blandt andet til udtryk i forskellige limiteringer, der er produceret i et specielt materiale, som bruges til disse. Endvidere går det genkendelige logo igen, så man ikke er i tvivl om forbindelsen mellem bilerne og urene.

I nedenstående video præsenterer Maserati Collection den følelse, de forsøger at skabe med deres ure. Denne er, som du kan se, tæt knyttet til bilerne, hvilket igen fremhæver den tætte forbindelse mellem de to.

Urkompagniet.dk er udvalgt som officiel forhandler af Maserati ure i Danmark. Når du køber et Maserati ur hos os, er du derfor sikret et ægte ur med den officielle garanti.

Sorter stigende

1-48 of 65

Side:
  1. 1
  2. 2

Maserati 2019 nyheder

Nedenstående video introducerer den flotte kollektion fra foråret 2019, der inkluderer tre specielle udgivelser, som eftersigende skulle være yderst eksklusive og produceret i et limiteret antal. Kollektionen er som de foregående designet med inspiration fra Maseratis biler og både, hvor urene er designet og produceret af et anerkendt italiensk urfirma, men i tæt samarbejde med bil og båd brandet.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til kollektionen eller, hvis der skulle være noget andet, som vi kan hjælpe med!

Sorter stigende

1-48 of 65

Side:
  1. 1
  2. 2
  Indlæser...