Casio

Casio ure

Casio anses for at være et af verdens mest velkendte urmærker - og med god grund. Casio står nemlig bag banebrydende innovation og design indenfor ure, med populære serier som Casio G-shock, Edifice, Protek, Wave Ceptor og Retro. Derudover er Casio særligt kendt for sin innovation og ekspertviden inden for kategorien digitale ure.

Mærket Casio slog sine rødder helt tilbage i 1946, men havde dog et fokus på andre teknologier end ure dengang. Tadao Kashio, manden bag Casio, opfandt nemlig verdens første elektrisk drevne lommeregner, som gjorde at den for første gang kunne bruges mobilt og dette blev starten på den traditionelle lommeregner, som man kender i dag. Med udviklingen af sådanne banebrydende teknologier, voksede virksomheden, og 1957 blev året hvor fundamentet til det nutidige Casio blev lagt. I 1980’erne tog det virkelig fart for Casio, og udover udviklingen af elektriske musikinstrumenter og andre elektriske produkter, begyndte virksomheden for alvor at fokusere på armbåndsure. Med dette fokus armbåndsure og sin teknologiske ekspertviden i baglommen, blev Casio hurtigt kendt, netop for deres ure, verden over - For mere historie se deres hjemmeside her.  

Officiel forhandler af Casio ure

Hos UrKompagniet.dk, har vi den glæde at være udpeget som officiel Casio Premium forhandler i Danmark. Det betyder, at du ved køb af et Casio ur, kan tilkøbe et Casio guldkort til dit nye Casio ur. Guldkortet giver 3 års garanti på alle nye Casio ure, altså en udvidelse fra de standard to års reklamation til tre år fra købsdatoen.

Udvidet garanti på Casio ure hos UrKompagniet.dk

Med et populært mærke som Casio, bør du være opmærksom på, at mange af vores konkurrenter ikke har nogen tilknytning til Casio i Danmark og derfor sælger parallelimporterede ure, udenom de officielle kanaler. Det betyder at du kan risikere at modtage kopivarer, uden dansk manual eller den tilknyttede garanti. Ønsker du derfor vished om dit køb, kan vi med vores status som officiel premium forhandler, garantere at du altid modtager en vare som er ægte, med dansk manual, officiel Casio Danmark service muligheden for at tilkøbe et udvidet 3 års garantibevis. Vi kan dermed stå inde for den sublime kvalitet, som du forventer, når du køber et Casio ur.

BEMÆRK! Hos UrKompagniet.dk servicerer vi kun kunder, der har købt deres Casio ur gennem en autoriseret forhandler, og altså ikke reparerer eller sender danske manualer til kunder, som har købt deres Casio ur ved en parallelimportør.

Fire unikke serier fra Casio

G-shock er Casios bud på det ultimativt stødafvisende ur. Casio G-Shock blev udviklet på baggrund af et projekt kaldet ”Project Team Tough”, som blev sammensat i 1981 og var det første spadestik i udviklingen af et ubrydeligt ur. Projektet først til udviklingen af mere end 200 prototyper i løbet af to år. Endelig lykkedes det Casio-teamet at udvikle et ur, der var fuldstændigt stødafvisende. Der ligger altså et kæmpe forarbejde til grunde for nutidens G-shock-ure og Casio fortsætter stadig med at videreudvikle uret og flytte grænserne for dets stødafvisende egenskaber. Med Casio G-shock får du et stærkt, modstandsdygtigt, vandafvisende og ekstremt holdbart ur, som du trygt kan være iført under sportslige aktiviteter. Casio G-shock findes i designs både til kvinder og mænd.

Edifice byder en serie af herreure med intelligente egenskaber og et sofistikeret og maskulint design. Med Edifice får du et moderne ur med ultimativ præcision og alle de nødvendige funktioner i et raffineret udtryk. Med et bredt udvalg af lækre modeller, indeholder Casio Edifice-kollektionen ure med smarte funktioner, heriblandt multilagrede urskiver, verdenstid, smartphone-synkronisering og en roterende 3D-globus. Med Casio Edifice får du teknisk snilde i et friskt og moderne udtryk. Hvorvidt du er på kontoret eller sportsbanen passer Casio Edifice perfekt ind.

Protrek er drømmeuret til ekstremsportsmanden! Protrek er målrettet manden, der lever en aktiv livsstil og har brug for et ur, der kan følge med. Casio Protrek besidder nogle unikke og avancerede specialfunktioner, som er målrettet høj fart og eventyr. De forskellige modeller af Casio Protrek har forskellige funktioner, men nogle af dem, du som sportsudøver kan nyde godt af, er et digitalt kompas, højdesøgning, neo-display, lufttryksbarometer og ekstrem kulderesistance.

Classic er, som navnet indikerer, Casios mest klassiske og stilrene kollektion. Casio Classic er en tidløs urserie, der har overlevet årtiers mode og forbigående trends. Casio Classic er godt og solidt håndværk i en elegant indpakning. Kollektionen indeholder modeller både til kvinder og mænd og byder på mange af Casios klassikere i forskelligartede designs, men fælles for dem alle er det enkelt og smagfuldt udtryk. Det er også inden for Casio Classic-serien, at du kan finde Casios retro armbåndsure, der bringer dig længere væk fra multifunktionalitet og tættere på klassisk urmageri.

Edifice

Detaljer

G-Shock

Detaljer

Protrek

Detaljer

Vintage

Detaljer

Mudmaster

Detaljer

CasiOak

Detaljer