Casio

Edifice

Details

G-Shock

Details

Protrek

Details

Vintage

Details

Mudmaster

Details

CasiOak

Details
Indlæser...

Varer 1-48 af 509

Stigende orden
Radiostyret sportsur med avancerede funktioner - Casio G-Shock Rangeman GW-9400-1ER
Casio G-Shock Rangeman GW-9400-1ER
Vores pris 2.309 kr. Vejl. pris 2.895 kr.
Se mere
Casio Classic AE-1200WH-1AVEF
Casio Classic AE-1200WH-1AVEF
Vores pris 359 kr. Vejl. pris 409 kr.
Se mere
Stort solcelledrevet sportsur med radiosignal-modtager - Casio G-Shock GW-7900B-1ER
Casio G-Shock GW-7900B-1ER
Vores pris 1.189 kr. Vejl. pris 1.495 kr.
Se mere
Casio G-Shock GA-100-1A2ER
Casio G-Shock GA-100-1A2ER
Vores pris 1.009 kr. Vejl. pris 1.095 kr.
Se mere
Casio G-Shock G-Classic GW-M5610U-1ER
Casio G-Shock G-Classic GW-M5610U-1ER
Vores pris 1.069 kr. Vejl. pris 1.298 kr.
Se mere
Casio Classic W-800H-1BVES
Casio Classic W-800H-1BVES
Vores pris 349 kr. Vejl. pris 379 kr.
Se mere
Casio Retro A163WA-1QES
Casio Retro A163WA-1QES
Vores pris 349 kr. Vejl. pris 398 kr.
Se mere
Casio Classic A700WEM-7AEF
Casio Classic A700WEM-7AEF
Vores pris 429 kr. Vejl. pris 495 kr.
Se mere
Digital ur med radiosignal modtager - Casio G-Shock AWG-M100B-1AER
Casio G-Shock AWG-M100B-1AER
Vores pris 969 kr. Vejl. pris 1.395 kr.
Se mere
Casio Classic W-218H-1AVEF
Casio Classic W-218H-1AVEF
Vores pris 329 kr. Vejl. pris 349 kr.
Se mere
Casio Classic LW-203-2AVEF
Casio Classic LW-203-2AVEF
Vores pris 369 kr. Vejl. pris 399 kr.
Se mere
Lille retro digital ur fra Casio - Casio Classic LA680WEA-7EF
Casio Classic LA680WEA-7EF
Vores pris 359 kr. Vejl. pris 395 kr.
Se mere
Digital ur i sort og guldfarvet - Casio Classic A168WEGB-1BEF
Casio Classic A168WEGB-1BEF
Vores pris 559 kr. Vejl. pris 649 kr.
Se mere
Casio Classic HDC-700-3AVEF
Casio Classic HDC-700-3AVEF
Vores pris 519 kr. Vejl. pris 595 kr.
Se mere
Casio G-Shock GBA-800-1AER
Casio G-Shock GBA-800-1AER
Vores pris 959 kr. Vejl. pris 1.195 kr.
Se mere
Casio Classic LW-203-4AVEF
Casio Classic LW-203-4AVEF
Vores pris 309 kr. Vejl. pris 398 kr.
Se mere
Casio Classic CA-53WF-1BEF
Casio Classic CA-53WF-1BEF
Vores pris 275 kr. Vejl. pris 498 kr.
Se mere
Casio Classic MTP-1302PL-1AVEF
Casio Classic MTP-1302PL-1AVEF
Vores pris 479 kr. Vejl. pris 549 kr.
Se mere
Casio Classic W-218H-3AVEF
Casio Classic W-218H-3AVEF
Vores pris 279 kr. Vejl. pris 345 kr.
Se mere
Side
pr. side

Casio ure

Casio anses for at være et af verdens mest velkendte urmærker - og med god grund. Casio står nemlig bag banebrydende innovation og design indenfor ure, med populære serier som Casio G-shock, Edifice, Protek, Wave Ceptor og Retro. Derudover er Casio særligt kendt for sin innovation og ekspertviden inden for kategorien digitale ure.

Mærket Casio slog sine rødder helt tilbage i 1946, men havde dog et fokus på andre teknologier end ure dengang. Tadao Kashio, manden bag Casio, opfandt nemlig verdens første elektrisk drevne lommeregner, som gjorde at den for første gang kunne bruges mobilt og dette blev starten på den traditionelle lommeregner, som man kender i dag. Med udviklingen af sådanne banebrydende teknologier, voksede virksomheden, og 1957 blev året hvor fundamentet til det nutidige Casio blev lagt. I 1980’erne tog det virkelig fart for Casio, og udover udviklingen af elektriske musikinstrumenter og andre elektriske produkter, begyndte virksomheden for alvor at fokusere på armbåndsure. Med dette fokus armbåndsure og sin teknologiske ekspertviden i baglommen, blev Casio hurtigt kendt, netop for deres ure, verden over - For mere historie se deres hjemmeside her.  

Officiel forhandler af Casio ure

Hos UrKompagniet.dk, har vi den glæde at være udpeget som officiel Casio Premium forhandler i Danmark. Det betyder, at du ved køb af et Casio ur, kan tilkøbe et Casio guldkort til dit nye Casio ur. Guldkortet giver 3 års garanti på alle nye Casio ure, altså en udvidelse fra de standard to års reklamation til tre år fra købsdatoen.

Udvidet garanti på Casio ure hos UrKompagniet.dk

Med et populært mærke som Casio, bør du være opmærksom på, at mange af vores konkurrenter ikke har nogen tilknytning til Casio i Danmark og derfor sælger parallelimporterede ure, udenom de officielle kanaler. Det betyder at du kan risikere at modtage kopivarer, uden dansk manual eller den tilknyttede garanti. Ønsker du derfor vished om dit køb, kan vi med vores status som officiel premium forhandler, garantere at du altid modtager en vare som er ægte, med dansk manual, officiel Casio Danmark service muligheden for at tilkøbe et udvidet 3 års garantibevis. Vi kan dermed stå inde for den sublime kvalitet, som du forventer, når du køber et Casio ur.

BEMÆRK! Hos UrKompagniet.dk servicerer vi kun kunder, der har købt deres Casio ur gennem en autoriseret forhandler, og altså ikke reparerer eller sender danske manualer til kunder, som har købt deres Casio ur ved en parallelimportør.

Fire unikke serier fra Casio

G-shock er Casios bud på det ultimativt stødafvisende ur. Casio G-Shock blev udviklet på baggrund af et projekt kaldet ”Project Team Tough”, som blev sammensat i 1981 og var det første spadestik i udviklingen af et ubrydeligt ur. Projektet først til udviklingen af mere end 200 prototyper i løbet af to år. Endelig lykkedes det Casio-teamet at udvikle et ur, der var fuldstændigt stødafvisende. Der ligger altså et kæmpe forarbejde til grunde for nutidens G-shock-ure og Casio fortsætter stadig med at videreudvikle uret og flytte grænserne for dets stødafvisende egenskaber. Med Casio G-shock får du et stærkt, modstandsdygtigt, vandafvisende og ekstremt holdbart ur, som du trygt kan være iført under sportslige aktiviteter. Casio G-shock findes i designs både til kvinder og mænd.

Edifice byder en serie af herreure med intelligente egenskaber og et sofistikeret og maskulint design. Med Edifice får du et moderne ur med ultimativ præcision og alle de nødvendige funktioner i et raffineret udtryk. Med et bredt udvalg af lækre modeller, indeholder Casio Edifice-kollektionen ure med smarte funktioner, heriblandt multilagrede urskiver, verdenstid, smartphone-synkronisering og en roterende 3D-globus. Med Casio Edifice får du teknisk snilde i et friskt og moderne udtryk. Hvorvidt du er på kontoret eller sportsbanen passer Casio Edifice perfekt ind.

Protrek er drømmeuret til ekstremsportsmanden! Protrek er målrettet manden, der lever en aktiv livsstil og har brug for et ur, der kan følge med. Casio Protrek besidder nogle unikke og avancerede specialfunktioner, som er målrettet høj fart og eventyr. De forskellige modeller af Casio Protrek har forskellige funktioner, men nogle af dem, du som sportsudøver kan nyde godt af, er et digitalt kompas, højdesøgning, neo-display, lufttryksbarometer og ekstrem kulderesistance.

Classic er, som navnet indikerer, Casios mest klassiske og stilrene kollektion. Casio Vintage er en tidløs urserie, der har overlevet årtiers mode og forbigående trends. Casio Vintageer godt og solidt håndværk i en elegant indpakning. Kollektionen indeholder modeller både til kvinder og mænd og byder på mange af Casios klassikere i forskelligartede designs, men fælles for dem alle er det enkelt og smagfuldt udtryk. Det er også inden for Casio Vintage-serien, at du kan finde Casios retro armbåndsure, der bringer dig længere væk fra multifunktionalitet og tættere på klassisk urmageri.

Casio

Casio herreure: Innovativ teknologi garanterer sublim holdbarhed

Casios udvalg af herreure er større end udvalget til kvinder og denne forskel hænger formodentlig sammen med urmærkets meget teknologiorienterede afsæt. Casios herreure byder på mange forskellige nytænkende kollektioner, hvor teknologien altid er i højsæde. Hvis man sætter pris på godt håndværk, høj funktionalitet og gennemtænkte specifikationer, så er Casio et af de urmærker, der har allerflest forskellige varianter at byde på.

Nogle af de mest populære herrekollektioner er Casio G-Shock og Casio Vintage. Disse to kollektioner er vidt forskellige fra hinanden, hvilket understreger Casios alsidighed og brede appel. Casio byder på modeller til enhver - til sportsmanden, forretningsmanden elle globetrotteren.

Casio dameure: Kvalitetsure i klassiske og feminine designs

Det solide teknologiske afsæt har gjort Casio til et særdeles attraktivt valg for en bred palette af urentusiaster. Casios varemærke er og bliver brandets innovative teknologi, og netop det teknologiske forspring har tilladt Casio at brede sig ud på et væld af forskellige designs til varierende målgrupper. Casios dameure vidner om, at sublim teknologi og elegant design snildt kan forenes.

Casio Sheen er en urkollektion for den klassiske og feminine kvinde. Her kombineres Casios pålidelige teknologi med et særdeles elegant design. Designet byder på dekorative elementer såsom krystalklart safirglas, funklende Swarovski-sten og højteknologisk keramik.

Til det mere sporty og vovede kvinder har Casio udviklet serie Casio Baby-G. Med denne serie får du alle de populære og velkendte Casio-funktioner, pakket ind i et farverig design. Casio Baby-G-urene er til den eventyrlystne kvinder, der har brug for et funktionelt og modstandsdygtigt ur med karakter.

Nogle af Casios dameure differentierer sig i høj grad fra herreurene, mens andre ure er unisex. Inden for kollektionerne Casio Vintage og Casio Retro findes der flere eksempler på unisex-armbåndsure.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata