Casio

Casio ure

Casio er nok et af verdens mest velkendte urmærker. Og med god grund. Casio har i årtier produceret nogle af verdens mest præcise og avancerede armbåndsure. Især er de kendt for at være yderst innovative indenfor segmentet digitale ure.

Officiel forhandler af Casio ure

Vi har den glæde, at være udpeget som officiel Casio Premium forhandler i Danmark. Det betyder, at vores Casio kunder modtager et Casio guldkort i deres forsendelse. Et guldkort som giver 3 års garanti på alle nye Casio ure. Ingen anden dansk forhandler kan tilbyde bedre betingelser!

Udvidet garanti på Casio ure hos UrKompagniet.dk

Mange af vores konkurrenter har ingen tilknytning til Casio i Danmark. De sælger parallelimporterede Casio ure udenom de officielle kanaler. Ønsker du vished for dit Casio urs ægthed, dansk manual, officiel Casio Danmark service og udvidet 3 års garantibevis, så køb dit Casio ur gennem UrKompagniet.dk. Vi har rigtig mange forskellige Casio ure på lager, så du kan med fordel benytte de 5 bokse nedenunder til at filtrere visningen i forhold til dine ønsker og præferencer. Vi sælger kun 100% ægte Casio ure, der er kendte for deres sublime kvalitet. Alle Casio ure leveres således med ægthedsgaranti og udvidet service. Bemærk: Vi servicerer kun kunder, der har købt Casio ure gennem autoriserede forhandlere. Vi hverken reparerer eller sender danske manualer til kunder, der har købt Casio ure hos kopiimportører.

Sorter stigende

1-48 of 539

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter stigende

1-48 of 539

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  Indlæser...