Casio

Casio ure

Casio anses for at være et af verdens mest velkendte urmærker - og med god grund. Casio står nemlig bag banebrydende innovation og design indenfor ure, med populære serier som Casio G-shock, Edifice, Protek, Wave Ceptor og Retro. Derudover er Casio særligt kendt for sin innovation og ekspertviden inden for kategorien digitale ure.

Mærket Casio slog sine rødder helt tilbage i 1946, men havde dog et fokus på andre teknologier end ure dengang. Tadao Kashio, manden bag Casio, opfandt nemlig verdens første elektrisk drevne lommeregner, som gjorde at den for første gang kunne bruges mobilt og dette blev starten på den traditionelle lommeregner, som man kender i dag. Med udviklingen af sådanne banebrydende teknologier, voksede virksomheden, og 1957 blev året hvor fundamentet til det nutidige Casio blev lagt. I 1980’erne tog det virkelig fart for Casio, og udover udviklingen af elektriske musikinstrumenter og andre elektriske produkter, begyndte virksomheden for alvor at fokusere på armbåndsure. Med dette fokus armbåndsure og sin teknologiske ekspertviden i baglommen, blev Casio hurtigt kendt, netop for deres ure, verden over.  

Officiel forhandler af Casio ure

Hos UrKompagniet.dk, har vi den glæde at være udpeget som officiel Casio Premium forhandler i Danmark. Det betyder, at du ved køb af et Casio ur, kan tilkøbe et Casio guldkort til dit nye Casio ur. Guldkortet giver 3 års garanti på alle nye Casio ure, altså en udvidelse fra de standard to års reklamation til tre år fra købsdatoen.

Udvidet garanti på Casio ure hos UrKompagniet.dk

Med et populært mærke som Casio, bør du være opmærksom på, at mange af vores konkurrenter ikke har nogen tilknytning til Casio i Danmark og derfor sælger parallelimporterede ure, udenom de officielle kanaler. Det betyder at du kan risikere at modtage kopivarer, uden dansk manual eller den tilknyttede garanti. Ønsker du derfor vished om dit køb, kan vi med vores status som officiel premium forhandler, garantere at du altid modtager en vare som er ægte, med dansk manual, officiel Casio Danmark service muligheden for at tilkøbe et udvidet 3 års garantibevis. Vi kan dermed stå inde for den sublime kvalitet, som du forventer, når du køber et Casio ur.

BEMÆRK! Hos UrKompagniet.dk servicerer vi kun kunder, der har købt deres Casio ur gennem en autoriseret forhandler, og altså ikke reparerer eller sender danske manualer til kunder, som har købt deres Casio ur ved en parallelimportør.

Sorter stigende

49-96 of 290

Sorter stigende

49-96 of 290

Hos UrKompagniet hænger pris og kvalitet sammen

Når du handler hos UrKompagniet er du altid sikret den højeste kvalitet til den bedste pris.

Priserne på Casio-ure spænder fra helt ned til 100 kr. og op til 7400 kr. og dermed placerer Casio sig i et bredt spænd helt nede fra den særdeles lave prisklasse til et noget højere prisklasse, hvor urene er målrettet feinschmeckere. Når du køber et Casio-ur, betaler du for banebrydende solidt håndværk og teknologiske genistreger. Derfor er de Casio-ure, der koster mest, dem der er mest modstandsdygtige og har flest funktioner.

Til sammenligning kan man holde Casio op mod andre urmærker, der ligger i et tilsvarende prisleje. Dette kunne være Tissot, som også byder på højteknologiske ure med talrige specifikationer. Her er det Casios stolte teknologiske baggrund og ypperlige japanske håndværk, der skal blive tungen på vægtskålen og årsagen til vælge et ur fra Casio. Vores mest populære ure ligger i prisklassen 120-2000 kroner og kan findes øverst på siden.

Vil du vide mere om Casio-ure?

Hos UrKompagniet står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, uanset om de vedrører dit nuværende eller kommende ur. Hos UrKompagniet tilbyder vi rådgivning af erfarne urmagere, med mange års ekspertise bag sig. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde lige netop det ur, der passer til dig og dine behov.

Kontakt os allerede i dag enten via vores kontaktformular eller på tlf. 71 99 32 13.

  Indlæser...