Vintage

Casio Vintage

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

30 varer

Stigende orden

Vintage Tid

Stil kan udtrykkes på mange måder. Med Casio Retro ure, har du et helt særligt udvalg af vintage styles at blive inspireret af. Vælg mellem den klassiske firkantede urkasse eller den lille afrundede urkasse - uanset hvilken du vælger, har alle de ikoniske ure i Retro serien de velkendte varme guld toner, koldt rustfrit stål overflade eller den stærke og dominerende matte sorte farve, som perfekt kan matches til ethvert outfit.

Oplev flere ure fra Casio i velkendte og klassiske designs, i vores Casio Classic kategori.

pr. side

Casio har i årtier produceret fantastiske ure til både mænd og kvinder, i høj kvalitet, over hele verden i årtier. Enkelte modeller har faktisk opnået stor popularitet, at de enten er blevet genskabt, eller helt har overlevet årtiers skiftende modetrends. Disse unikke modeller, har Casio kreeret en hel kolletion ud fra, kaldet Casio Retro. Med et Casio Retro ur, er du dermed sikker på at få et ur der aldrig går af mode, og som kan kombineres med ethvert look.

Hos UrKompagniet.dk, er vi udpeget som autoriseret forhandler af Casio armbåndsure i Danmark. Det betyder, at du er sikret et 100% autentisk Casio ur, med tilhørende dansk manual, samt landsdækkende garanti og den officielle Casio service, når du køber dit Casio ur hos os.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata