Fossil Ure

Fossil er i dag en af de største spillere i verden, når det gælder ure. Hos UrKompagniet.dk finder du et stort meget varieret udvalg af ure fra Fossil, der spænder fra de klassiske ure i rustfrit stål til nogle af de mest moderne og spændende smartwatches.

Fossil: Find de bedste amerikanske ure

Selvom det ofte er Schweiz, der nævnes, når det gælder store fremstillingen af armbåndsure, så findes der også mange andre lande, der kan byde på en lang og stolt tradition for fremstilling af armbåndsure. Et af dem er USA, hvor Fossil kommer fra. Fossil blev grundlagt i 1984 af Tom Kartsotis, der altid har haft en stor passion for både mode og accessoires. Selvom brandet ikke har mange år på bagen sammenlignet med mange øvrige brands, så er det stadig lykkedes at blive et af verdens største og mest velkendte brands. I dag fremstiller Fossil flere forskellige kollektioner ligesom de ejer en lang række forskellige ur-brands herunder danske Skagen.

Fossil fremstiller også accessoires på vegne af en lang række øvrige topbrands såsom DKNY, Diesel, Kate Spade og Michael Kors.

Køb dit nye ur hos en autoriseret forhandler

Hos UrKompagniet.dk er vi meget stolte over at kunne sige, at vi er autoriseret forhandler af Fossil-ure i Danmark. Det sikrer vores kunder kvalitetstestede og ny-producerede ure, samt service fra de bedste værksteder. Alle vores Fossil-ure bliver leveret i officielle gaveæsker, og når du køber uret hos os, har du garanti for såvel ægtheden, som kvaliteten af dit ur. Vi får vores ure direkte fra producenten og kan dermed spare dig for dyre mellemled. Køb dit nye Fossil-ur hos UrKompagniet.dk i dag.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype
Datovisning

Varer 1-48 af 51

Stigende orden

Fuldfør din garderobe med det perfekte ur fra Fossil

En af de ting, der kendetegner Fossil, er deres meget store udvalg. Hvor mange brands i dag lægger sig fast på en bestemt stilart eller en bestemt målgruppe, så fænger Fossil meget bredt. Hovedinspirationen bag Fossil har altid været designelementer fra 1970’erne – et årti, der ifølge dem, selv er blevet overset. Hos Fossil har du både mulighed for at finde et fantastisk udvalg af klassiske ure med læderrem eller rustfrit stållænke, samt nogle af de mest avancerede og nyskabende smartwatches. De klassiske ure fra Fossil ur er perfekt til professionelle på alle niveauer og ser fantastiske, når de ledsages af et jakkesæt. Et ur fra Fossil kan i høj grad også bruges til at ramme en “business casual”-stil, hvor man kombineret og et par pæne jeans med en flot hvid T-shirt.

Find et smart sporstur til udendørsbrug

Hvis du omvendt leder efter et ur, som du kan kombinere med en bred vifte af aktiviteter, herunder udendørsaktiviteter, så kan du også finde noget, der vil gælde dig, i deres kollektion af sportsure. Det særlige ved Fossils sportsure er, at de fremstilles med en unik silikonerem. Med en silikonerem er det både nemt og hurtigt at rengøre uret, og det sidder ovenikøbet let og behageligt på håndleddet, hvilket er afgørende, når du skal være aktiv.

Strømlin den travle hverdag med et smartwatch fra Fossil

En tredje type af ure, som du finder et fantastisk udvalg af hos Fossil, er deres mange unikke smartwatches. Smartwatches bliver hele tiden mere og mere udbredte og antallet af funktioner øges år for år. Med et Fossil smartwatch kan du både modtage beskeder og notifikationer fra andre apps og sociale medier. Et Fossil smartwatch kan synkroniseres direkte til din telefon og er kompatibel både med iOS og Android, så længe bluetooth er aktiveret. Med den innovative teknologi kan du nemt organisere, kommunikere og have det sjovt med dit ur. Du kan modtage trafik-notifikationer, for at få den hurtigste vej til arbejdet, læse beskeder fra dine venner eller familie samt styre din musik på din smartphone direkte fra dit håndled. Du kan også sætte din daglige alarm, så dit smartwatch vækker dig med vibrationer på dit håndled om morgenen. Kort sagt har du mange muligheder for at organisere din hverdag på en nem og simpel måde. I takt med at stadigt flere personer vælger at investere i en talerobot som Google Home eller Amazon Alexa vil du uden tvivl komme til at få endnu større gavn af dit smartwatch end det er tilfældet i dag.

Lær mere om Fossil smartwatches i videoen nedenunder! 

Gør et godt køb når du handler hos UrKompagniet

Hos UrKompagniet ønsker vi altid at yde bedste service til vores kunder. Vi ved fra vores mange års erfaring, at prisen på vores produkter er en af de ting, der gør en forskel. Derfor har vi altid fokus på at kunne levere både den bedste service før, under og efter et køb, ligesom vi gerne vil tilbyde nogle af de bedste priser på markedet. Prisen på ure fra Fossil varierer meget, alt efter hvilken serie der er tale om.

Et Fossil-ur ligger typisk i et prisleje fra 1000 kr. til 2500 kr., hvilket er et prisleje, hvor de fleste kan være med. Det er særligt attraktivt, når man ser på, hvor mange funktioner, man kan få med i deres moderne smartwatches. Vi har dog løbende mange kampagner og tilbud som gør, at du løbende kan gøre en rigtig god handel, når du køber dit ur hos os.

Få hjælp til at finde det rette ur

Hvis du stadig har svært ved at bestemme dig for, hvilket ur, der passer til dig, eller eventuelt en du kender, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring med at vejlede vores kunder til at finde det bedste ur for dem. Det gælder også, hvis du er ude for at købe en fødselsdags- eller julegave til en du kender.

Hvis du leder efter en særlig model, som du ikke kan finde her på siden, så må du også gerne kontakte os. Som autoriseret forhandler af Fossil-ure har vi mange kontakter og vi kan derfor i nogle tilfælde være behjælpelige med at bestille en bestemt model hjem til dig.

Fossil FB-01 FS5658
Fossil FB-01 FS5658
Vores pris 931 kr. Vejl. pris 1.095 kr.
Details
Fossil Carlie ES4441
Fossil Carlie ES4441
Vores pris 1.016 kr. Vejl. pris 1.195 kr.
Details
Fossil Scarlette ES4897
Fossil Scarlette ES4897
Vores pris 657 kr. Vejl. pris 1.095 kr.
Details
Fossil Copeland ES4823
Fossil Copeland ES4823
Vores pris 572 kr. Vejl. pris 795 kr.
Details
Side
pr. side

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata