Fossil Ure

Fossil er i dag en af de største spillere i verden, når det gælder ure. Hos UrKompagniet.dk finder du et stort meget varieret udvalg af ure fra Fossil, der spænder fra de klassiske ure i rustfrit stål til nogle af de mest moderne og spændende smartwatches.

Fossil: Find de bedste amerikanske ure

Selvom det ofte er Schweiz, der nævnes, når det gælder store fremstillingen af armbåndsure, så findes der også mange andre lande, der kan byde på en lang og stolt tradition for fremstilling af armbåndsure. Et af dem er USA, hvor Fossil kommer fra. Fossil blev grundlagt i 1984 af Tom Kartsotis, der altid har haft en stor passion for både mode og accessoires. Selvom brandet ikke har mange år på bagen sammenlignet med mange øvrige brands, så er det stadig lykkedes at blive et af verdens største og mest velkendte brands. I dag fremstiller Fossil flere forskellige kollektioner ligesom de ejer en lang række forskellige ur-brands herunder danske Skagen.

Fossil fremstiller også accessoires på vegne af en lang række øvrige topbrands såsom DKNY, Diesel, Kate Spade og Michael Kors.

Køb dit nye ur hos en autoriseret forhandler

Hos UrKompagniet.dk er vi meget stolte over at kunne sige, at vi er autoriseret forhandler af Fossil-ure i Danmark. Det sikrer vores kunder kvalitetstestede og ny-producerede ure, samt service fra de bedste værksteder. Alle vores Fossil-ure bliver leveret i officielle gaveæsker, og når du køber uret hos os, har du garanti for såvel ægtheden, som kvaliteten af dit ur. Vi får vores ure direkte fra producenten og kan dermed spare dig for dyre mellemled. Køb dit nye Fossil-ur hos UrKompagniet.dk i dag.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter