Fossil Q Smartwatch

Med et smartwatch fra Fossil bliver din hverdag meget nemmere. De mange funktioner gør, at du nemt kan klare de små udfordringer i hverdagen ved eksempelvis at holde øje med, hvor meget du bevæger dig, eller sætte en hurtig alarm, når du koger pasta. Urene er designet med den stilrene finesse, som Fossil er kendt for til både herre og damer.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der står klar til at besvare dit spørgsmål!

UrKompagniet.dk er udpegent som officiel forhandler af Fossil Smartwatches, så du kan føle dig tryg ved at købe uret hos os. Skulle der være noget galt med uret, er du endvidere dækket under den officielle garanti fra Fossil.


Fossil Gen 5 Smartwatch

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype
Datovisning

10 varer

pr. side
Stigende orden
Mest populære denne måned

Fossil Sport Smartwatch

Nedenstående video præsenterer kort den seneste udgivelse af Fossil Smartwatch. Fossil Sport er et fantastisk sportsur, der stadig har alle Fossils normale hverdags funktioner. Du har altså det komplete smartwatch med alle de nødvendige sportsfunktioner - og mere til - men derudover har alle de samme hverdagsfunktioner, som man kender fra Fossil Generation 4 urene. Urene er ligeledes lettere end de normals Fossil Smartwatches, hvilket gør det mere behaligt at have på i hverdagen, men er yderst praktisk, når man dyrker sport.

10 varer

pr. side
Stigende orden

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!