Amant

Amant Ure

For Amant er det at skabe et ur mere end at producere et værktøj til at holde styr på tiden eller et mode accessory. Ure bliver ofte symboler med sentimental værdi, der minder os om unikke tidspunkter i vores liv, som eksempelvis personlige milepæle, en gave eller et arvestykke.

Some ægte ur entusiaster, har personerne bag Amant grebet muligheden om at skabe noget unikt, og kombineret den med deres passion for ure. Ved at håndplukke deres favorit steder i Europa som inspiration, får alle urene sit eget unikke design.

Lige meget om du bestiger Mont Blanc eller sejler forbi Santorini, ved alle sande opdagelsesrejsende vigtigheden af kvaliteten af sit ydstyr. Selvom et ur, formentlig, ikke vil redde dit liv, er kvalitet essentielt for Amant. Derfor bliver alle Amant urene lavet med premium materialer, som eksempelvis safirglas, så glasset holder.

UrKompagniet.dk er udpeget som autoriseret forhandler af Amant i Danmark, hvorfor du kan købe dit Amant ur sikkert hos os.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Mærke
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Glastype
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

3 varer

pr. side
Stigende orden

3 varer

pr. side
Stigende orden

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!