Spartos
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

36 varer

Stigende orden
pr. side

Spartos Ure

Maskulint, råt og opsigtsvækkende, tre ord der beskriver både Spartos uret og den ikoniske spartanske krigerkultur fra det 6-4 århundrede (f.kr.), som mærket tager sin inspiration fra. Med denne inspiration som base, går Spartos ind i ethvert nyt design med tanken om, hvad den spartanske mand ville bære på håndleddet i dag. 

Det spartanske kriger samfund blev bygget op omkring troen på manden der var gjort af et helt særligt stof og mindset. Han skulle være intelligent, selvdisciplineret, handlekraftig, retfærdig, ærlig og ikke mindst fysisk stærk. Spartos er derfor ikke kun et urmærke - det symboliserer en livsstil hvor determination, selvsikkerhed og pleje af både krop og sind er nøgleordene. Det er den daglige påmindelse om at slippe sin indre kriger mentalitet løs, for at gå enhver udfordring i møde med absolut frygtløshed.   

Hos Spartos finder du et lækkert udvalg af edgy, rå og opsigtsvækkende ure til mænd i maskuline silhuetter. Ethvert design vækker opsigt gennem unikke detaljer og spændende design kombinationer, som ellers sjældent ses på markedet. Modellerne ansporer med deres designudtryk til at gå livet i møde med den samme mentalitet og værdier, der var alfa og omega for den spartanske kriger. Derfor vil du uden tvivl trække opmærksomhed til dig med et lækkert Spartos ur på håndleddet. Grundlæggerne af mærket er derudover af den overbevisning, at et fedt ur ikke behøver at koste en formue, og derfor lægges der altid vægt på, at et Spartos ur skal give bæreren solid værdi for pengene. 

Hos UrKompagniet er vi udpeget som officiel forhandler af Spartos ure. Det betyder at den officielle garanti medfølger, når du køber et Spartos ur hos os.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata