Myles

Spartos Myles

Myles kollektionen kommer fra mærket Spartos og drager inspiration fra græsk mytologi og Myles, som var en respekteret og anerkendt konge af Lakonia i Grækenland. Myles var udover at være konge også far til mægtige Eurotas, som senere etablerede byen Sparta.

Myles kollektionen fra Spartos indeholder maskuline, men klassiske herreure med moderne designs, der er opsigtsvækkende, rå og edgy.

Spartos Myles kommer i fire spændende farvevarianter, der med garanti vil tiltrække opmærksomhed fra dine omgivelser. Fælles for de fire farvekombinationer er, at urskiven har en ‘ru’ overflade, hvilket resulterer i en unik og anderledes urskive, der bidrager til at give uret et cool og særpræget look. Det siges, at navnet Myles kommer fra den græske rod ‘milo,’ som betyder styrke. Myles kollektionen er således for dem, der har styrken og selvtilliden til at turde skille sig ud, og som har frygtløsheden til at gå deres egne veje i livet.

Hos UrKompagniet er vi udpeget som officiel forhandler af Spartos ure. Det betyder at den officielle garanti medfølger, når du køber et Spartos ur hos os.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Diameter

4 varer

pr. side
Stigende orden