Paul Hewitt

Paul Hewitt ure

Indlæser...
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Paul Edward Hewitt arbejdede som skrædder i en forstad til London i starten af de 20. århundrede. Han immigrerede til Oldenburg i det nordlige Tyskland efter, at han blev forelsket i en ung kvinde fra Tyskland. Her åbnede han en herretøjsbutik, hvor han skabte tøj med den perfekte kombination af britisk gentlemanstil og den nordtyske sans for kvalitet. Over 100 år efter skabte hans oldesøn så brandet inspireret af sin oldefar Paul Hewitt. Hele indititeten omkring mærket er inspireret af skræderen fra starten af 1900-tallet, og hans tilgang til sit fag.

Paul Hewitts vision er at skabe minimalistiske ure med udgangspunkt i den nordtyske essens. Gennem design og produktionen bliver tradition, konsekvens og det orginale håndværk reflekteret i urene fra Paul Hewitt.

UrKompagniet.dk er udpeget til autoriseret dansk forhandler af ure fra Paul Hewitt. Du kan derfor være sikker på, at du får den bedste service, skulle der være nogle problemer med dit ur. Alle urene er udelukkende købt direkte gennem de officielle kanaler, så du skal heller ikke bekymre dig om, hvorvidt dit ur er ægte, da Paul Hewitt selv står inde for alle vores produkter på denne side. Skulle du have nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservicer her.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata