Seiko

Oplev banebrydende teknologi med Seiko ure

Altid et skridt foran alle de andre”, er Seikos vision og med god grund! - Seiko har nemlig en lang og rig historie bag sig, indenfor urdesign og teknologi, som er helt uden lige. Med et naturligt drive for at innovere, har Seiko gennem årene, taget enorme kvantespring indenfor urdesign og teknologi, som gør at det i dag, er et af verdens ledende og mest respekterede urmærker.

Under Seiko mærket, er fire overordnede banebrydende serier: Astron, Prospex, Presage og Premier. Hver er af disse serier, har hver deres unikke design og teknologi, som eksperterne bag mærket har udviklet, og bliver ved med at skubbe grænserne for. Uanset hvilket Seiko ur du vælger, kan du derfor være sikker på, at du modtager et ur du kan have glæde af for evigt.


UrKompagniet.dk er autoriseret forhandler af Seiko ure i Danmark. Det betyder, at med sikkerhed modtager et ægte, nyproduceret og kvalitetstestet Seiko ur, når du handler hos os. Alle ure bliver leveret i en officiel Seiko æske og kommer med et stemplet forhandler bevis - Din garanti for officiel Seiko service.

Sorter stigende

1-48 of 198

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Eksperten gennem årtierne

Seiko blev grundlagt i 1881, da en mand ved navn Kintaro Hattori, åbnede sin første ur- og smykke butik (K. Hattori), i Tokyos Ginza område, i Japan. Elleve år senere, i året 1892, begyndte Hattori selv at producere sine egne ure, under navnet Seikosha. Seikosha betyder oversat: “det udsøgte håndværks hus”. Derudover, kan selve ordet seiko, i nogle sammenhænge, blive oversat både til det danske ord “udsøgt” eller “succes”. Begge ord, som meget præcist, beskriver mærket.

De første ure produceret under Seiko mærket, blev introduceret i løbet af året 1924. Først i 1969, kunne Seiko introducere verdens første kvarts ur, Astron. Dengang, da uret først blev introduceret på markedet, lå prisen for Astron uret, i samme klasse som hvad der svarede til prisen for en mellemstor bil. Sidenhen, kunne Seiko også, som de første, præsentere kvarts kronografen.

Omtrent 20 år senere, i slutningen af 1980’erne, lykkedes det Seiko at producere det første automatiske kvarts ur, som kombinerede evnen til at være selvdreven, fra det selvdrevne automatiske ur, med præcisionen fra kvarts uret. Denne type af ure, blev kendt som Seiko Kinetic, en serie som stadig kører i dag.

Fire unikke serier

Seiko Astron er verdens første GPS solare ur. Serien er unik, fordi Astron seriens teknologi, gør det muligt at forbinde urene med verdens GPS netværk, som forbinder sig til din eksakte tidszone, hvor end du er i verden. Med sin banebrydende teknologi, kan Astron urene forbinde sig med GPS satellitter, som er hele 20.000 km væk, og gør dem ekstremt præcise. Derudover, opsuger urene fra Astron serien, alt det energi de har brug for, fra lysenergi alene - og du behøver derfor aldrig tænke på at skifte batteri igen.

Seiko Prospex udfordrer enhver grænse, med en smuk kollektion af ure særligt designet til sports elskere og eventyrere, lige meget om de er i vand, på land eller i luften. Siden lanceringen af Japans første dykkerur i 1965, har Seikos innovative teknologi, ændret de globale standarder. Disse helt utrolige ure, designet til eventyr, har opnået en overvældende status og pålidelighed hos professionelle dykkere og eventyrere, verden over.

Seiko Presage er en smuk og elegant linje fra mærket, med et klassisk look. Presage linjen kombinerer Japansk design æstetik, med traditionelt håndværk, og gennem linjen, kommer Seikos ekspertviden inden for mekanisk urhåndværk, virkelig til udtryk. Kombinationen af denne ekspertviden implementeret i urenes indre dele, med den unikke Japanske design æstetik, har resulteret i en unik og original kollektion, der emmer af Japansk ynde, kvalitet og langvarig holdbarhed.

Seiko Premier kollektionen har fokus på raffineret elegance i klassiske, formelle ure, til både herrer og kvinder. Premier serien indeholder både klassiske og moderne design elementer, som tilsammen med Seikos innovative teknologi, kreerer en serie af ure der lige så smukke, som de er diskrete.

Sorter stigende

1-48 of 198

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  Indlæser...