Seiko

Seiko ure - Herreure & Dameure

“Altid et skridt foran alle de andre”, er Seikos vision og med god grund! - Seiko har en lang og rig historie bag sig, indenfor urdesign og teknologi, som er uden sidestykke. Med et naturligt drive for at innovere, har Seiko gennem årene, taget enorme kvantespring indenfor urdesign og teknologi, som gør, at det i dag, er et af verdens ledende og mest respekterede brands inden for ure.

Under Seiko mærket er fem overordnede banebrydende serier: Astron, Prospex, Presage, Seiko 5 Sports og Premier. Hver er af disse serier, har hver deres unikke design og teknologi, som eksperterne bag mærket har udviklet, og bliver ved med at skubbe grænserne for. Uanset hvilket Seiko-ur du vælger, kan du derfor være sikker på, at du får et ur, du kan have glæde af i mange år fremover. For mere historie se deres hjemmeside her.

Køb dit nye ur hos en autoriseret Seiko-forhandler

Du er sikret altid den bedste kvalitet til prisen, hvis du køber dit kommende ur hos os. UrKompagniet.dk er autoriseret forhandler af Seiko i Danmark, hvilket betyder, at vi har et tæt samarbejde med producenten. Vi sørger for, at du får en original æske og garantibevis med i prisen, til dit nye Seiko-ur. Du får desuden en udførlig vejledning om uret, så du kan læse dig til, hvordan du forlænger dets levetid og passer bedst på det. Når du køber dit ur hos en autoriseret forhandler, er du også sikker på at få fuld garanti på dit produkt. Vi køber vores ure direkte af de officielle kanaler, hvilket både sikrer dig den bedste kvalitet og ikke mindst den bedste pris.

5 Sports

Detaljer

Astron

Detaljer

Prospex

Detaljer

Presage

Detaljer
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter

Varer 1-48 af 109

Side