Seiko

Oplev banebrydende teknologi med Seiko ure

“Altid et skridt foran alle de andre”, er Seikos vision og med god grund! - Seiko har en lang og rig historie bag sig, indenfor urdesign og teknologi, som er uden sidestykke. Med et naturligt drive for at innovere, har Seiko gennem årene, taget enorme kvantespring indenfor urdesign og teknologi, som gør, at det i dag, er et af verdens ledende og mest respekterede brands inden for ure.

Under Seiko mærket er fire overordnede banebrydende serier: Astron, Prospex, Presage og Premier. Hver er af disse serier, har hver deres unikke design og teknologi, som eksperterne bag mærket har udviklet, og bliver ved med at skubbe grænserne for. Uanset hvilket Seiko-ur du vælger, kan du derfor være sikker på, at du får et ur, du kan have glæde af i mange år fremover.

Køb dit nye ur hos en autoriseret Seiko-forhandler

Du er sikret altid den bedste kvalitet til prisen, hvis du køber dit kommende ur hos os. UrKompagniet.dk er autoriseret forhandler af Seiko i Danmark, hvilket betyder, at vi har et tæt samarbejde med producenten. Vi sørger for, at du får en original æske og garantibevis med i prisen, til dit nye Seiko-ur. Du får desuden en udførlig vejledning om uret, så du kan læse dig til, hvordan du forlænger dets levetid og passer bedst på det. Når du køber dit ur hos en autoriseret forhandler, er du også sikker på at få fuld garanti på dit produkt. Vi køber vores ure direkte af de officielle kanaler, hvilket både sikrer dig den bedste kvalitet og ikke mindst den bedste pris.

Sorter stigende

1-48 of 203

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Historien bag Seiko: Opfindelsen af kvartsuret

Seiko blev grundlagt i 1881, da Kintaro Hattori, åbnede sin første ur- og smykke butik, ’K. Hattori’, i Tokyos Ginza område. Elleve år senere i 1892, begyndte Hattori selv at producere sine egne ure, under navnet Seikosha. ”Seikosha” betyder oversat: “det udsøgte håndværks hus”. Derudover, kan selve ordet ”seiko”, i nogle sammenhænge, blive oversat både til det danske ord “udsøgt” eller “succes”. Begge ord, beskriver meget præcist dette mærke og deres produkter.

De første ure der blev produceret under Seiko-mærket, blev introduceret i 1924. Men det var først i 1969, at Seiko kunne introducere verdens første kvartsur, Astron. Dengang da uret først blev introduceret på markedet, lå prisen for Astron-uret i samme prisklasse som hvad, der svarede til prisen for en mellemstor bil. Sidenhen, kunne Seiko også, som de første, præsentere kvarts-kronografen.

I slutningen af 1980’erne, lykkedes det Seiko at producere det første automatiske kvartsur, som kombinerede evnen til at være selvdreven, fra det selvdrevne automatiske ur, med præcisionen fra kvartsuret. Denne type af ure, blev kendt som Seiko Kinetic, en serie som stadig findes i dag.

Seiko dameure: elegante ure til den modebevidste kvinde

Siden Seiko i 1913 lancerede deres første armbåndsur, har de været blandt pionererne indenfor udviklingen af ure, som vi kender dem i dag. Seiko er garant for sublim kvalitet og deres dameure indkapsler således både det feminine design og den præcision, der kendetegner et ægte Seiko-ur. Seiko har dameure, der stilmæssigt spænder bredt. Så hvad end du har en klassisk stil eller er mere udfarende og vovet, har Seiko også et ur, der matcher din personlige stil.

De største kollektioner inden for dameure er Solar og Classic, hvilket også er de mest populære og solgte ure vi har hos UrKompagniet. Seikos dameure er karakteriseret ved at være meget klare og elegante. De er ligeledes meget dekorative med små finesser, som blandende metaller, marmorurskiver og Swarovski-sten. Dameurene er mindre i størrelsen end herreurene, både hvad det angår urskive og urremmen, hvilket ofte er mest eftertragtet.

Seiko herreure: Moderne ure til din selvbevidste mand

Seiko laver primært armbåndsure til herrer, da mænd i højere grad foretrækker ure, som udfordrer tekniske producenter som Seiko. Mænd har som udgangspunkt flere krav til deres ure og dets funktioner. Seiko leverer med sine mange forskellige kollektioner op til de mange varierende idealer, der er for herreure. Man kan med sikkerhed finde et ur, der lever op til sine krav og behov iblandt vores store udvalg af Seiko-ure.

Nogle af de mest populære Seiko-ure hos UrKompagniet er fra serien Presage, Kinetic og Prospex. Urene er meget forskellige fra hinanden, både når det kommer til design og funktionalitet. Seiko har både ure til sportsmanden, den klassiske businessmand og den ham der blot går op i sin accessoires. Nedenfor har vi udvalgt fire af Seiko mest ikoniske serier og udpenslet, hvad der gør netop dem unikke i forhold til andre brands.

Fem unikke serier

Seiko Astron er verdens første GPS solare ur. Serien er unik, fordi Astron seriens teknologi, gør det muligt at forbinde urene med verdens GPS netværk, som forbinder sig til din eksakte tidszone, hvor end du er i verden. Med sin banebrydende teknologi, kan Astron urene forbinde sig med GPS satellitter, som er hele 20.000 km væk, og gør dem ekstremt præcise. Derudover, opsuger urene fra Astron serien, alt det energi de har brug for, fra lysenergi alene - og du behøver derfor aldrig tænke på at skifte batteri igen.

Seiko Prospex udfordrer enhver grænse, med en smuk kollektion af ure særligt designet til sportselskere og eventyrere, lige meget om de er i vand, på land eller i luften. Siden lanceringen af Japans første dykkerur i 1965, har Seikos innovative teknologi, ændret de globale standarder for fremstillingen af dykkerure. Disse helt utrolige ure har opnået en overvældende status og pålidelighed hos professionelle dykkere og eventyrere verden over. Serien har et meget genkendeligt design, som tydeligt er inspireret af havet, med sine mange grønne og blå nuancer. Materialet kan holde til lidt af hvert og er utroligt populært iblandt sportsudøvere og naturmennesker.

Seiko Presage er en smuk og elegant kollektion fra Seiko, der har et klassisk look. Presage-kollektionen kombinerer japansk design æstetik, med traditionelt håndværk, og gennem linjen, kommer Seikos ekspertviden inden for mekanisk urhåndværk, virkelig til udtryk. Kombinationen af denne ekspertviden implementeret i urenes mekaniske dele, med den unikke japanske design æstetik, har resulteret i en unik og original kollektion, der emmer af japansk ynde, kvalitet og langvarig holdbarhed. Urene er meget enkle og klassiske, og de findes i mere varme, brune farver. Det er som udgangspunkt en serie med herreure, som skiller sig meget ud fra mængden med deres unikke design, farvevalg og materialer.

Seiko Premier kollektionen har fokus på raffineret elegance i klassiske, formelle ure, til både mænd og kvinder. Premier-serien indeholder både klassiske og moderne designelementer, som sammen med Seikos innovative teknologi, kreerer en serie af ure, der lige så smukke, som de er diskrete. Det er en serie, hvor særligt herreurene indeholder utrolig mange detaljer og dameurene er mere enkle og klassiske.

Seiko 5 Sport linjen indeholder et bredt udvalg af fede herreure med et råt redesign af det originale Seiko 5 Sport ur. Seiko 5 Sport ure er kendt for deres pålidelighed, holdbarhed og performance. Alle ure fra linjen har derfor et klassisk og råt sporty design mødt med moderne street undertoner. Dette er også serien, der har overtaget pladsen for de unikke SKX modeller, der er udgået.

Sorter stigende

1-48 of 203

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Find et ur der passer til din pengepung

Prisen på et Seiko-ur kan variere meget alt efter, hvilket ur du vælger. Priserne varier fra ca. 1.000 kroner – til over 30.000 kroner. Men prisen på urene er også et tegn på kvalitet. De dyreste ure i vores sortiment er typisk de mest tekniske ure.

Vores mest populære ure ligger dog i prisklassen 1.500-4.000 kroner, hvor de fleste heldigvis kan være med. Hos UrKompagniet er vi klar over, at prisen er en vigtig faktor for vores kunder. Derfor arbejder vi altid på at kunne tilbyde de bedste priser. Derudover har vi også løbende kampagner, konkurrencer og tilbud, hvilket betyder, at du kan gøre en rigtig god handel, når du handler via os.

Få hjælp til at finde det helt rigtige ur

Hvis du stadig har svært ved at bestemme dig for, hvilket ur, der passer til dig, eller eventuelt en du kender, så vær ikke bange for at kontakte os. Vi har mange års erfaring med at vejlede vores kunder til at finde det bedste ur for dem.

Hvis du er på udkig efter et helt særligt ur, som du ikke kan finde her på siden, så må du også gerne kontakte os. Som autoriseret forhandler af Seiko-ure har vi mange kontakter og vi kan derfor i nogle tilfælde være behjælpelige med at bestille et bestemt ur hjem.

  Indlæser...