Prospex

Seiko Prospex Ure

Prospex navnet kommer fra ordene "Professional Specifications", som symboliserer Seiko Prospex linjens fokus på at designe ure i høj kvalitet, med særdeles profesionelle specifikationer. Prospex linjen startede med at lancere dykkerure, men har sidenhen udviklet sig til meget mere - Seiko Prospex urene er nemlig ure, du kan tage med på eventyr! 

Seikos første dykkerur blev lanceret helt tilbage i 1965 og mærket er siden da, blevet et de mest foretrukne mærker verden over, når det ommer til dykkerure. Seiko har faktisk indgået i et tæt samarbejde med Professional Association of Diving Instructors (PADI), hvor de ikoniske Seiko Prospex Padi modeller bliver udgivet. Med mere end 50 år erfaring med design af dykkerure, er der sket mange designmæssige udviklinger i Prospex linjen, dog er det klassiske dykkerur design stadig at finde blandt Prospex linjens udvalg, hvor kronen, der selvfølgelig er en skruekrone, er at finde ved kl. fire, og det runde oversized look stadig går igen hos urkassen. Med Seiko Prospex seriens udvkling, har mærket kastet sig ud i at designe ure til alle typer af eventyr. Seiko beskriver selv, at visionen med serien er at lave ure, du kan tage med på eventyr overalt - altså på land, i vandet og i luften. Du kan med et Seiko Prospex ur, ligegyldigt om du er på udkig efter et dykkerur eller et ur som skal med ud på andre eventyr, være sikker på, at de er designet og testet til at kunne udstå selv de mest hårdføre omgivelser.

Seiko Prospex udtrykker det fineste japanske håndværk. Urene er af en helt særlig kaliber som er usammenlignelig med de billigere mekaniske ure. Prospex seriens ure er omhyggeligt bygget, med kun de bedste materialer og et fokus helt ned til mindste detalje. Dette kommer selvfølgelig også til udtryk i prisen på Prospex linjen i forhold til de klassiske Seiko ure. Alle urene indeholder Seikos egne urværker, om det er automatik, sol eller kinetic, og kun de højeste standarder for materialer har været godt nok. Ønsker du derfor et Seiko ur som er af en helt særlig kaliber, vil du ikke blive skuffet over et Seiko Prospex ur! 

Sorter stigende

37 vare(r)

Seiko Save the Ocean

Seiko Prospex Save The Ocean

Seiko indgik i 2018 officielt et samarbejde med den kendte dykker Fabien Cousteau. Det er der kommet nogle fantastisk fede og unikke modeller ud af, eksempelvis  Seiko Prospex Solar Diver SNE498P1 - RIP , som Cousteau bærer på sine dyk. Udover denne utrolige model, er der kommet nye "Save the Ocean" modeller, der gør brug af det klassiske kendte Prospex design, men alligevel skiller sig ud med deres ikoniske skiver. Den nuancerede blå farve er inspireret af blåhvalen, der ifølge Seiko, symboliserer noget af det mest fantastiske ved havet. En del af overskuddet for alle "Save the Ocean" modeller går til Fabien Cousteaus Ocean Learning Center, der arbejder mod et forbedret havmiljø. Fokusområderne for instituttet er problemerne der opstår, med den enorme mængde af plastik der ender i havet, samt fokus på den globale opvarmnings effekt på havmiljøet. Seiko ønsker med udgivelserne at sætte fokus på disse problemstillinger og samtidig støtte den gode sag økonomisk. Du kan læse mere om mærkets brandambassdøren Fabien Cousteaus utrolige ekspedition, "Mission31", hvor han boede 20 meter under havets overflade i hele 31 dage.

Seiko Prospex #StreetSeries

Seiko Prospex Street Series, er en nyere serie fra Prpspex linjen, som blev annonceret i 2018 og kom til Danmark i starten af år 2019. Denne serie fra Prospex linjen, er inspireret af det originale Seiko Divers ur fra 1975. De nye "Street Series" ure, har den samme ikoniske ydre beskyttelse, men med et mere kompakt design, der er perfekt bylivet. Seiko Prospex udfordrer med den nye serie alle grænser for urdesign - "Street Series" tilfører nemlig en helt unik tilgang til Prospex universet. Urene er lette og har fået en forstærket urkasse, udført i et yderst moderne design. De forstærkede silikoneremme kan klare enhver form for slid, så du trygt kan stole på dit ur, selv under action.

Street Series skiller sig ud med sin tredimensionelle krans, hvor man tydeligt ser, at Seiko virkelig har givet den ekstra gas med fokus på detaljerne. Den slidstærke silikonerem har oven i købet fået rå lædertekstur, for at skille sig ud fra den traditionelle type af silikonerem. For at fuldende looket, går den rå tekstur igen på urenes skiver, der har fået et unikt camoflage mønster.

Sorter stigende

37 vare(r)

  Indlæser...