Prospex

Seiko Prospex Ure

Indlæser...

Velkommen til vores Seiko Prospex univers hos Watchia.dk, vores nye Flagship Store.

For at give vores kunder den bedste oplevelse har vi flyttet hele vores Seiko-sortiment fra Urkompagniet.dk til Watchia.dk.

OPDAG ALLE SEIKO PROSPEX URE HOS WATCHIA.DK HER

Spørgsmål? Vores ekspertteam er klar til at hjælpe dig. Kontakt kundeservice her.

Seiko Ure


Udforsk det brede udvalg af Seiko ure på Watchia.dk og find dit nye favoritur i dag.
Prospex navnet kommer fra ordene "Professional Specifications", som symboliserer Seiko Prospex linjens fokus på at designe ure i høj kvalitet, med særdeles profesionelle specifikationer. Prospex linjen startede med at lancere dykkerure, men har sidenhen udviklet sig til meget mere - Seiko Prospex urene er nemlig ure, du kan tage med på eventyr! 

Seikos første dykkerur blev lanceret helt tilbage i 1965 og mærket er siden da, blevet et de mest foretrukne mærker verden over, når det ommer til dykkerure. Seiko har faktisk indgået i et tæt samarbejde med Professional Association of Diving Instructors (PADI), hvor de ikoniske Seiko Prospex Padi modeller bliver udgivet. Med mere end 50 år erfaring med design af dykkerure, er der sket mange designmæssige udviklinger i Prospex linjen, dog er det klassiske dykkerur design stadig at finde blandt Prospex linjens udvalg, hvor kronen, der selvfølgelig er en skruekrone, er at finde ved kl. fire, og det runde oversized look stadig går igen hos urkassen. Med Seiko Prospex seriens udvkling, har mærket kastet sig ud i at designe ure til alle typer af eventyr. Seiko beskriver selv, at visionen med serien er at lave ure, du kan tage med på eventyr overalt - altså på land, i vandet og i luften. Du kan med et Seiko Prospex ur, ligegyldigt om du er på udkig efter et dykkerur eller et ur som skal med ud på andre eventyr, være sikker på, at de er designet og testet til at kunne udstå selv de mest hårdføre omgivelser.

Seiko Prospex udtrykker det fineste japanske håndværk. Urene er af en helt særlig kaliber som er usammenlignelig med de billigere mekaniske ure. Prospex seriens ure er omhyggeligt bygget, med kun de bedste materialer og et fokus helt ned til mindste detalje. Dette kommer selvfølgelig også til udtryk i prisen på Prospex linjen i forhold til de klassiske Seiko ure. Alle urene indeholder Seikos egne urværker, om det er automatik, sol eller kinetic, og kun de højeste standarder for materialer har været godt nok. Ønsker du derfor et Seiko ur som er af en helt særlig kaliber, vil du ikke blive skuffet over et Seiko Prospex ur! 

Hvis du har nogle spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata