Prospex

Seiko Prospex Ure

Prospex navnet kommer fra "Professional Specifications". Seiko forsøger altså med serien at lave det bedste det af det. Prospex startede med dykkerurene, og har nu udviklet sig til meget mere, så er Seiko Prospex urene virkelig nogle ure, du kan tage med på eventyr. Seikos første dykkerur kom i 1965. Siden da har Seiko været et af de foretrukne dykkerure hos dykkere verden over. Seiko har endda indgået et tæt samarbejde med Professional Association of Diving Instructors (PADI), hvor de ikoniske Seiko Prospex Padi modeller bliver udgivet. Gennem mere end 50 år har urene selvfølgelig udviklet sig meget, men de klassiske dykkerures design er stadig at finde, hvor kronen, der selvfølgelig er en skruekrone, er at finde ved kl. fire, og det runde oversized look stadig går igen hos urkassen. Seiko Prospex serien er dog meget mere end dykkerure i dag. Seiko beskriver selv, at visionen med serien er at lave ure, du kan tage med på eventyr overalt - altså på land, i vandet og i luften. Dykkerurene er der helt sikkert ingen tvivl om, men urene bliver ligeledes testet til at kunne klare hårde aktiviteter over det hele.

Seiko Prospex udtrykker de fineste japanske håndværk. Urene er heller ikke til at sammenligne med Seikos andre - billigere - mekaniske ure. Prospex serien er bygget på en helt anden måde, så de er mere robuste og klar på alle udfordringer. Dette kommer selvfølgelig også til udtryk i prisen ift. de andre klassiske Seiko modeller, men hvis man sammenligner pris og kvalitet, så får du rigtig meget for pengene med et Seiko Prospex ur. Urene er alle sammen med Seikos egne værker, om det er automatik, sol eller kinetic, og kun de mest bedste materialer er brugt.

Sorter stigende

32 vare(r)

Seiko Save the Ocean

Seiko Prospex Save The Ocean

Seiko indgik i 2018 officielt et samarbejde med den kendte dykker Fabien Cousteau. Det er der kommet nogle forskellige unikke modeller ud af, eksempelvis i første omgang SNE498P1. Udover det er der kommet "Save the Ocean" modeller, der har forskellige klassiske Prospex design, men alligevel skiller sig ud med sin ikoniske skive. Den nuancerede blå farve er inspireret af blåhvalen, der ifølge Seiko, symboliserer det fantastiske ved havet. En del af overskuddet for alle Save the Ocean modeller går til Fabien Cousteaus Ocean Learning Center, der arbejder for et forbedret havmiljø. Fokusområderne for instituttet er problemerne der opstår med alt det plastik, der ender i havet, samt den globale opvarmnings effekt på havmiljøet. Seiko ønsker med udgivelserne at sætte fokus på disse problemstilling, hvor de også støtter sagen økonomisk.

Seiko Prospex #StreetSeries

Seiko Prospex Street Series blev annonceret i 2018, men kom til Danmark i starten af 2019. Udgivelsen af urene er inspireret af det originale Seiko Divers fra 1975. De nye ure har den samme ikoniske ydre beskyttelsen, men med et mere kompakt design, der er perfekt bylivet. Seiko Prospex udfordrer alle grænser. Street Series tilfører en unik tilgang til Prospex universet. Urene er lette og har fået en forstærket urkasse udført i det moderne design. De forstærkede silikoneremme kan klare at blive brugt, så du kan stole på dit ur.

Street Series skiller sig ud med sin tredimensionelle krans, hvor man virkelig kan se, at Seiko har gået op i detaljerne med urene. Den slidstærke silikonerem har også fået lædertekstur for at skille sig ud fra traditionelle silikoneremme. Teksturen går igen på urenes skive, der har fået et unikt camoflage mønster.

Sorter stigende

32 vare(r)

  Indlæser...