5 Sports

Seiko 5 Sports

Seiko 5 Sports linjen har i mere end 50 år været mærkets konstante symbol for pålidelighed, udholdenhed, performance og værdi som har gjort linjen til en favorit blandt elskere af mekaniske ure over hele verden. I dag er Seiko 5 Sports linjen genfødt på markedet ved introduktionen af et helt nyt design og en bred ny kollektion. Seiko 5 Sports linjen er derfor til dig med de samme værdier, som linjen altid har stået for, men med et redesign, der giver linjen et friskt nyt udseende. 

Hos UrKompaniet er vi stolte af at være autoriseret forhandler af Seiko 5 Sports ure. Du kan derfor trygt shoppe Seiko 5 Sports ure hos os med vished om urets ægthed og at den officielle Seiko garanti medfølger.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype
Datovisning

48 varer

pr. side
Stigende orden
Mest populære denne måned

Udtryk din egen stil med et Seiko 5 sports ur

Blandt Seiko 5 Sports linjen finder du et bredt udvalg af lækre herreure med et eksklusivt udtryk og et lækkert sporty eller street design. Du finder derfor med sikkerhed dit nye yndlingsur i Seiko 5 sports linjen hvis den type design er noget for dig. Vælg en stilet sort Seiko 5 sports model for et strømlinet og maskulint look der passer til ethvert outfit eller vælg en model med en frisk og opsigtsvækkende farvekombination der virkelig sætter uret i fokus.

16 udvalgte nyheder i denne kategori:

Elsket siden 60’erne

Det føste Seiko 5 ur kom på markedet i 1963. Uret blev kaldt “Seiko Sportmatic 5” og var både mærkets og Japan’s første automatiske dag-dato ur nogensinde. Tallet “5” stod for at ethvert Seiko 5 ur fremover skulle indeholde fem specifikke egenskaber:

  • Et automatisk urværk

  • Dag-Dato display ved urets kl.15 position

  • Vandresistens

  • Nedsænket krone ved urets kl. 16 position

  • En urkasse og rem bygget til at holde

Kombinationen af disse egenskaber og med implementeringen af stødsikkerhedsteknologi, giver Seiko 5 Sport urene sit genkendelige udseende og styrke.

48 varer

pr. side
Stigende orden

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!