Kronaby Hybridure

Det svenske mærke Kronaby har skabt hybride smartwatches, der har sat sit præg på det danske urmarked. Urene udmærker sig både for sit design, men i ligeså høj grad for de fantastiske funktioner, der ligeledes er utrolig brugervenlige. Softwaren på urene bliver løbende opdateret, hvorfor det blot er fantasien, der sætter grænsen for uret. Kronaby laver moderne håndværk fra aller højeste skuffe.

I nedenstående video får du en kort præsentation af, hvad Kronaby har at byde på:

Hos urkompagniet.dk er vi stolte af at være autoriserede forhandler af Kronaby i Danmark. Det betyder, at du altid kan være sikker på dit ur er ægte, men ligeledes, at du får den officielle service og garanti.

 

Sorter stigende

10 vare(r)

Connected, never distracted

De fleste kender til, at balancegangen mellem at være tilgængelig og blive distraheret er vanskelig. Med slogannet "connected, never distracted" bidrager Kronaby til at gøre denne balancegang nemmere. Med Kronabys Smartwatch kan du selv flitrere dine notifikationer helt ned til at vælge mellem hvem og hvad du får notifikationer fra.

Kronaby har lavet en række videoer, der viser, hvordan du holder kontakten med omverdenen uden at blive distraheret. Her ser du en video, som illustrerer, hvordan du kan kontrollere dine omgivelser via uret.

 • Kronaby Sekel A1000-0658

  Kronaby Sekel A1000-0658

  Smukt armbåndsur fra svenske Kronaby, der har kombineret avanceret teknologi med...

  Info

  Pris: 2.990,00 DKK (Spar 4%)

  Vores pris 2.867,00 DKK

Sorter stigende

10 vare(r)

  Indlæser...