Citizen ure - Better Starts Now

Citizen er én af de mest ikoniske urproducenter i verden. Det japanske mærke er blandt verdens allerstørste producenter af armbåndsure, og har investeret i en meget stor udviklingsafdeling, der konstant søger at forbedre eksisterende teknologi og produktionsmetoder. 

I denne korte præsentationsvideo fremhæver Citizen nogle af deres egne teknologiske resultater gennem tiderne.


Deres slogan "Better Starts Now" er tydelig eksponent for de kerneværdier der former selskabet, hvilket har givet Citizen en status, som ét af de mest innovative firmaer i urbranchen blandt urmagerer og fagfolk.

Vi har den glæde at være udpeget som officiel forhandler af Citizen ure i Danmark. Det giver vores kunder en vished for, at deres bestilte ur er 100% ægte med en gyldig garanti og adgang til Citizens officielle service.

Sorter stigende

1-48 of 53

Side:
  1. 1
  2. 2

Eco-Drive teknologien fra Citizen

Citizen er kendt for mange teknologiske kvantespring indenfor urbranchen, men Eco-Drive teknologien er deres nok mest velkendte. Eco-Drive gør det muligt at indfange energien fra både naturligt lys, men også lys fra kunstige lyskilder. Selv når der næsten ingen lys er, bliver energien indfanget, og gemt i en celle inde i uret. Teknologien er så effektiv, at uret aldrig behøves at få skiftet batteri.

Du kan finde vores aktuelle kollektion af Eco-Drive ure fra Citizen ved at klikke her. Du kan også se en video omhandlende Eco-Drive fra Citizen her:


Let, resistent og skånsomt for huden - Citizen Super Titanium

Udover Eco-Drive teknologien er Citizen også kendt for deres Super Titanium ure. Det skyldes Citizens forædling og bearbejdning af materialets ekstraordinære styrke og lette vægt, men naturligvis også titaniums generelle skånsomme egenskaber overfor huden.

Du kan nedenunder se Citizen forklare hvorfor de benytter titanium i deres urproduktion. En video der måske giver dig anledning til at overveje, om dit næste ur burde være et Citizen Super Titanium ur. Du kan se hele vores aktuelle kollektion af Citizen Super Titanium ure lige her.


Sorter stigende

1-48 of 53

Side:
  1. 1
  2. 2
  Indlæser...