Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa

“Challenge Time” med Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa opfordrer dig til at udfordre tiden og opleve verdens eventyr på din måde. Derfor er ethvert Swiss Military Hanowa ur din ideelle følgesvend, hvad end du er på land, i luften eller under vandet. Swiss Military Hanowas ure består af specialiserede kollektioner, fordelt på kategorierne: “Land”, “Air”, “Aqua”, “Ladies”, “Mission” og “IAPF” (International Anti Poaching Foundation). Kollektioner der hver på sin måde matcher mærkets robuste og sporty design æstetik.

Bemærk! Producenten kræver stemplet garantibevis af en autoriseret forhandler, for at garantien anses som værende gyldig. Har du købt uret hos en uautoriseret forhandler, er dit garantibevis ugyldigt i Danmark. UrKompagniet.dk er autoriseret dansk forhandler af Swiss Military Hanowa.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Glastype
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

48 varer

Stigende orden

Et mærke kendt for sin schweiziske kvalitet 

Alle Swiss Military Hanowa ure er “Swiss Made”. Dette er det schweiziske kors i midten af mærkets logo et evigt symbol på. Det sidder som et løfte til enhver bærer af et Swiss Military Hanowa ur, et løfte som mærket opretholder. 

Swiss Military Hanowa ure er vandresistente fra mellem 5 ATM og op til 20 ATM, et mål som altid står markeret på bagsiden af ethvert ur fra mærket. Urene er designet med en urkasse i rustfrit stål og mange modeller er ligeledes udstyret med en safirkrystal og selvlysende visere. Alle urværker er produceret hos ledende Schweiziske producenter, et uundværligt element for mærkets troværdighed. 

Swiss Military Hanowa går op i kvalitetskontrol, hvilket er hvorfor urene inspiceres i ethvert stadie af produktionen. Ligeledes er ethvert nyt design nøje testet før det bliver sendt på markedet, så det sikres at uret holder til de situationer det er ment til.

 

Robuste materialer der holder til elementerne

Urkassen og lænken på et Swiss Military Hanowa ur er udformet i højkvalitets stål, som stemmer overens med de strikse regler for et “Swiss Made” ur. Fordelen ved denne type stål er, at den er enormt hårdfør og korrisionsresistent. Nogle Swiss Militart Hanowa ure er endda belagt med Ion-Plating (IP), en kompleks proces og teknik, der gør urets overflade endnu mere hårdfør og ridseresistent. 

Swiss Military Hanowa læderremme er lavet i et raffineret, højkvalitets, ægte læder. 

Størstedelen af Swiss Military Hanowas ure har derudover safirglas, som gør urenes glas ekstremt ridse resistente. Safirglas er et af de hårdeste materialer der findes, med en bedømmelse på 9 (ud af 10) på Mohs skala. 

 

Historien om Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa er i dag kendt for sin robuste design æstetik. Virksomheden blev grundlagt af Hans Noll i 1963  i Bienne, Schweiz. I 1990 blev den robuste design æstetik mærkets signatur stil. Mærket, dengang kun kendt som Hanowa, kunne dermed specialisere sig i design af robuste sportsure til gode priser. Siden da har mærket derfor været ekspert i kombinationen mellem Schweizisk urkvalitet og et sporty design. Det har tilføjet “Swiss Military” til sit navn, for at lægge vægt på urenes delte værdier med det schweiziske militær, som robusthed, høj præcision og evnen til at fungere under ekstreme situationer. 

I dag er alle ure fra Swiss Military Hanowa officielt autoriseret af den Schweiziske Konfederation. Mærket er ligeledes ekspert inden for sportsure, perfomance og livsstils ure. Mærket forstår vigtigheden i at bruge kvalitetsmaterialer, såvel som vigtigheden i stilede designs, så der er et perfekt match til enhver der deler mærkets værdier. Derfor er Swiss Military Hanowa ure ideelle til den sejviljede, individualistiske person med sans for kvalitet og en aktiv livsstil.

 

pr. side

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata