Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

6 varer

Stigende orden
pr. side

“Challenge Time” med Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa opfordrer dig til at udfordre tiden og opleve verdens eventyr på din måde. Derfor er ethvert Swiss Military Hanowa ur din ideelle følgesvend, hvad end du er på land, i luften eller under vandet. Swiss Military Hanowas ure består af specialiserede kollektioner, fordelt på kategorierne: “Land”, “Air”, “Aqua”, “Ladies”, “Mission” og “IAPF” (International Anti Poaching Foundation). Kollektioner der hver på sin måde matcher mærkets robuste og sporty design æstetik.

Bemærk! Producenten kræver stemplet garantibevis af en autoriseret forhandler, for at garantien anses som værende gyldig. Har du købt uret hos en uautoriseret forhandler, er dit garantibevis ugyldigt i Danmark. UrKompagniet.dk er autoriseret dansk forhandler af Swiss Military Hanowa.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata