Vincero

Vincero - Elevate Your Game

Det hele startede med tre venner i USA Tim, Aaron og Sean, der mødte hinanden som roommates på college. Da de var færdige med college, var der ingen tvivl. De skulle starte deres egen virksom og gøre det hele på deres måde. De rejste øst på til Kina for at hjælpe virksomheder med at masseproducere der. Det eneste de havde med var en envejs billet og lidt penge på lommen til at leve for den første tid.

Efter fire år og mange fejl. men endnu flere erfaringer, tog de tre venner det næste skridt. De var træt af, at bundlinjen var det eneste, der betød noget for de virksomheder, som de arbejdede sammen med. Der blev gået på kompromis med kvaliteten for at få den lavest mulige pris på produkterne. Dette kunne forbrugerne selvfølgelig ikke mærke, så alt den ekstra profit endte i den producende virksomhedernes. Det ville de tre venner ikke være med til mere, så de startede Vincero. Udover deres interesse for håndværket, der ligger bagved at producere et ur, beundrede de den process det kræver ved at lave en lækkert ur, hvilket de stadig gør den dag i dag. En anden baggrund for at Tim, Aaron og Sean valgte at producere netop ure i stedet for andre produkter var, at de mente, forbrugeren betalte for meget for dårlig kvalitet. De kunne se, at det var muligt at lave ure, der var væsentlig bedre kvalitet end ligende ure til samme eller bedre pris.

Visionen med Vincero var derfor, og er stadig i dag, at skabe kvalitets ure til en god pris. Alle ure kvalitetstjekkes, og der bliver lagt stor vægt på at bruge gode materialer, så kunden får meget for pengene i en kombination med et moderne design. Vincero lægger ligeledes stor vælgt på samskabelse mellem dem og deres kunder. Mange af deres nye udgivelser og serier er lavet i samarbejde med eksisterende og potentielle kunder eller baseret på feedback fra deres kunder. Vincero er derfor mere et fællesskab end et distanceret brand, som man ikke kan komme i kontakt med.

Er du nysgerrig på mere historie, har vi lavet en lidt længere artikel om Vincero på vores blog, som du kan læse ved at trykke her. Her bliver de forskellige serier ligeledes præsenteret.

Urkompagniet.dk er autoriseret forhandler af Vincero, hvorfor du kan være helt tryg ved at handle dit Vincero ur hos os!

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

9 varer

Stigende orden

Veni, Vidi, Vici

Det berømte italienske udtryk Veni, Vidi, Vici - Løst oversat til dansk "Jeg kom, Jeg så, Jeg sejrede" stammer eftersigende tilbage fra Julius Cæsar, da han ekspanderede sit romerrige. Vincero, der er meget italiensk inspireret, har taget det til sig som motto. For dem har det to betydninger. Først og fremmest vil de skabe de bedste ure til den bedste pris. Vincero har ikke til formål at skabe det mest eksklusive ur til flere millioner kroner. De vil skabe det perfekte ur til deres forbrugere. Derfor bruger de meget tid med forbrugeren til at udvikle deres brand og ure. Dette involverer både pris, kvalitet og design.

Dernæst ønsker de at udstråle den selvsikkerhed, som Julius Cæsar havde, når han sagde den berømte vending. Et Vincero ur skal give dig selvtillid, og det skal hjælpe dig med at rykke de yderste grænser. Et Vincero ur er et symbol på, at du kan nå dine mål, hvis bare du arbejder hårdt nok og tror på dig selv. Vincero har derfor indgraveret mottoet Veni, Vidi, Vici på bagsiden af uret, hvor der ligeledes er et lille stykke marmor til at minde dig om, at alle er unikke ligesom alle stykker marmor har sit unikke urtryk.

Nedenstående video går bag om Vinceros produktion. Her er det tydeligt, hvor vigtigt hver eneste detalje er for Vincero:

pr. side

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata