Vincero
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

3 varer

Stigende orden
pr. side

Vincero - Elevate Your Game

Det hele startede med tre venner i USA Tim, Aaron og Sean, der mødte hinanden som roommates på college. Da de var færdige med college, var der ingen tvivl. De skulle starte deres egen virksom og gøre det hele på deres måde. De rejste øst på til Kina for at hjælpe virksomheder med at masseproducere der. Det eneste de havde med var en envejs billet og lidt penge på lommen til at leve for den første tid.

Efter fire år og mange fejl. men endnu flere erfaringer, tog de tre venner det næste skridt. De var træt af, at bundlinjen var det eneste, der betød noget for de virksomheder, som de arbejdede sammen med. Der blev gået på kompromis med kvaliteten for at få den lavest mulige pris på produkterne. Dette kunne forbrugerne selvfølgelig ikke mærke, så alt den ekstra profit endte i den producende virksomhedernes. Det ville de tre venner ikke være med til mere, så de startede Vincero. Udover deres interesse for håndværket, der ligger bagved at producere et ur, beundrede de den process det kræver ved at lave en lækkert ur, hvilket de stadig gør den dag i dag. En anden baggrund for at Tim, Aaron og Sean valgte at producere netop ure i stedet for andre produkter var, at de mente, forbrugeren betalte for meget for dårlig kvalitet. De kunne se, at det var muligt at lave ure, der var væsentlig bedre kvalitet end ligende ure til samme eller bedre pris.

Visionen med Vincero var derfor, og er stadig i dag, at skabe kvalitets ure til en god pris. Alle ure kvalitetstjekkes, og der bliver lagt stor vægt på at bruge gode materialer, så kunden får meget for pengene i en kombination med et moderne design. Vincero lægger ligeledes stor vælgt på samskabelse mellem dem og deres kunder. Mange af deres nye udgivelser og serier er lavet i samarbejde med eksisterende og potentielle kunder eller baseret på feedback fra deres kunder. Vincero er derfor mere et fællesskab end et distanceret brand, som man ikke kan komme i kontakt med.

Er du nysgerrig på mere historie, har vi lavet en lidt længere artikel om Vincero på vores blog, som du kan læse ved at trykke her. Her bliver de forskellige serier ligeledes præsenteret.

Urkompagniet.dk er autoriseret forhandler af Vincero, hvorfor du kan være helt tryg ved at handle dit Vincero ur hos os!

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata