Ure til kvinder

I denne sektion ser du alle ure klassificerede som kvindeure. Du kan målrette din visning ved at benytte de 4 bokse nedenunder. Her kan du filtrere på pris, farven på urskiven/urkassen og type af rem/lænke. Nogle ure er meget svære at klassificere på køn (især de digitale er ofte unisex), så ønsker du at se alle vores ure, kan du klikke her.
Filtrer

Sorter stigende

1-48 of 1633

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

VI ANBEFALER: Stilren elegance fra Daniel Wellington

De populære armbåndsure med det klassiske look fra svenske Daniel Wellington, har gået sin sejrsgang over hele verden i de sidste 5-6 år. Vi var her på UrKompagniet.dk den første forhandler i Danmark, der valgte at sælge de flotte armbåndsure, dengang mærket så småt begyndte at røre på sig.

Det er gået eksplosivt stærkt for Daniel Wellington lige siden, og man kunne bekymre sig for, om de dog virkelig kunne fortsætte den ekstraordinære udvikling. Men alle kritikere er endnu engang blevet gjort til skamme. I slut 2017 lancerede Daniel Wellington den lille 28mm variant af Classic Petite kollektionen til kvinder, og den blæste fuldstændig markedet omkuld med den store efterspørgsel i julehandlen.

Du kan i denne video se den kinesiske model Ming Xi og svenske Elsa Hosk præsentere de flotte Classic Petite 28 millimeter modeller.


TIL INSPIRATION: Feminint og elegant smartwatch til kvinder fra Michael Kors

Introduktionen af det smarte armbåndsur, eller smartwatch som de også kaldes, har været en omvæltning for den ellers så traditionsbundne urbranche. Kan man lave et funktionelt smart ur, der samtidig ikke bliver for stort eller klodset at bære på et håndled? Det har vist sig en hårdere nød at knække, end man måske lige umiddelbart havde forventet. Og for dameure har det især været en udfordring at balancere størrelse, funktionalitet samt feminint design. Ét af de bedste bud kommer fra den svensk-amerikanske modedesigner Michael Kors. Du kan i denne video se Michael Kors præsentere den seneste smartwatch kollektion kaldet Sofie.Navigationsgenveje: Er et Michael Kors smartwatch noget for dig? Men ønsker du at se de andre farvekombinationer? Se vores aktuelle udvalg af Sofie smartwatches fra Michael Kors. Alternativt kan du også navigere til hele vores udvalg af smartwatches til kvinder. Bestil inden klokken 16.00 på en hverdag, og du har uret dagen efter!

Sorter stigende

1-48 of 1633

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  Indlæser...