Festina
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

33 varer

Stigende orden

Festina dameure: Skab funklende blikfang med ure så smukke som smykker

Kendetegnende for Festinas dameure er deres exceptionelt eksklusive design. Urene fås til virkelig fordelagtige priser, men ligner stadigvæk en million. Festinas dameure er feminine og funklende og får mange konkurrerende urmærker til at blegne.

Et Festina-ur kan fungere som et strålende stykke tilbehør til et lækkert festoutfit, såvel som et insisterende blikfang i samspil med et enkelt hverdagslook.

Festinas eksklusive serie af Mademoiselle Swarovski-ure er mere end blot armbåndsure.

Denne kollektion af ultrafeminine ure er lige så meget smykker som ure. Mademoiselle Swarovski dameurene fanger blikke på lige fod med de smukkeste halskæder og øreringe. Serien byder på et rigt udvalg af moderne farver og romantiske detaljer, så der masser af mulighed for at matche dit look til perfektion. Som navnet på kollektionen antyder indgår der skinnende Swarovski-sten i designet. Serien byder på forskellige slags remme i varierende bredde, herunder klassiske stållænker, tynde mesh-lænker og bløde læderremme.

Festina herreure: Elegant design og en hyldest til cykelsporten

Lige så feminine som Festinas dameure er, lige så maskuline er herreurene. Festinas udvalg af herreure er meget bredt og indeholder modeller til både den aktive motionsmand og den modebevidste forretningsmand. UrKompagniets mest solgte Festina herreure vidner om Festinas brede appel; her indgår både elegante guldure og højteknologiske sportsure.

Festina skriver sig ind i en diskurs, hvor klassiske design og traditionsrig sport går op i en højere enhed.

I perioden 1992 til 2016 var Festina officiel ”Timekeeper” i Tour de France. Rollen som officiel sponsor og Timekeeper for Tour de France gennem en længere årrække vidner om, at cykelsporten er noget som står Festina nært. Dette hjertebarn afføder hvert år nye udgivelser af Festinas populære Chrono Bike-serie, som er en sporty hyldest til cykelsporten, atleterne og entusiasterne.

3 unikke serier fra Festina

På grund af Festinas meget brede appel vil vi nedenfor fremhæve tre meget unikke serier fra Festina.

Classic
Serien Classic er Festinas mest enkle og tidløse serie til både mænd og kvinder. Det rene design og klassiske farver som sort, hvid, sølv og mørkeblå er med til at udødeliggøre serien. Urene kan bruges i hverdagen og blender diskret ind i de fleste formelle såvel som afslappede outfits. Kollektionen indeholder både ure med stålremme og med mørke læderremme. Nogle af urene er meget minimalistiske og viser ikke mere end blot tid og dato, mens andre viser flere tekniske specifikationer såsom en 24-timers ekstra urskive og kronograf til måling af tidsintervaller.

Mademoiselle Swarovski
Mademoiselle Swarovski er kollektionen til den feminine og elegante kvinde, hvis armbåndsur udgør en vigtig del af et fuldendt outfit. Udført i romantiske farver som hvid, sølv, guld, rose gold og rosa er Mademoiselle Swarovski den oplagte serie til et smukt og iøjefaldende festlook.

Urene i serien er prydet med funklende Swarovski-sten og luksuriøse detaljer, som henleder tankerne på gallaaftener, festfyrværkeri og champagne, altså uforlignelig glamour i reneste form. Et ur fra Mademoiselle Swarovski-serien kan også agere prikken over i’et, hvis du vil integrere lidt hverdagsglam og exceptionel elegance i din hverdagsgarderobe.

Chrono Bike
Chrono Bike garanterer fart over feltet med sine sporty og stilsikre armbåndsure til den aktive mand. Chrono Bike-kollektionen er Festinas hyldest til cykelsporten og dens tilhængere. Seriens ure fås både med behagelig gummirem og med en hårdfør stållænke, og indeholder alle sammen kronograf til måling af tidsintervaller. Kronograffunktionen er typisk integreret som mindre urskiver i urets midte. Den selvlysende belægning gør det muligt at orientere sig i mørke såvel som i dagslys.

pr. side

Festina ure - Time To Live

Filosofien bag Festina er, at alting tager sin tid. Med afsæt i denne filosofi sørger Festina altid for at tage sig lige præcis den tid det tager, at kreere kollektioner, som giver plads til at nyde hele designprocessen – hele vejen fra produktudvikling til finish. Værdsættelsen af tid tillader samtidig mærket at lægge kærlighed og passion i alt arbejde forbundet med en kollektion. Det er netop værdier som nøjsomhed, kærlighed til håndværket og passion for lækkert design, der markerer Festina som et internationalt anerkendt brand.

Med mere end hundrede års erfaring inden for ure og moderne teknologi, har Festina gjort sine kollektioner til globale modetendenser og ikke mindst fundet vejen til talrige urelskeres hjerter. Hos UrKompagniet finder du et af de bedste udvalg af Festina-ure til faste lave priser.

Historien bag Festina

Festinas tilkomst var en kende turbulent. Mærket blev oprindeligt grundlagt helt tilbage i 1902, af Stüdi familien i La Chaux-de-Fonds, Schweiz. I 1935, overtog forretningsmanden Willy Burkhard von Wilhelm mærket. Under Anden Verdenskrig, etablerede Festina sig i Barcelona i Spanien, hvor mærket endnu en gang skiftede hænder og blev overtaget af Adolf Hoffmann. I 1975 blev Festina købt af entreprenøren Georges Uhlmann, som havde en betydelig rolle i de spanske og italienske markeder. Og endelig blev Festina og alle dets tilhørende rettigheder i 1984 købt af Miguel Rodríquez Domínguez.

På trods af mærkets lange rejse og de skiftende ejere, mistede Festina på intet tidspunkt sine grundværdier, som mærket stadig er kendt for i dag. Symbolet på Festinas kerneværdi findes i selve navnet, som er afledt fra det latinske “festina lente” og som betyder “skynd dig langsomt”. Hos Festina er rejsen lige så vigtig som endemålet, og der afsættes altid tid til udvikling, design og optimering af mærkets produkter. Således har Festina forankret sig som et velrespekteret schweizisk urmærke på globalt plan.

Dansk Butik - Stort udvalg Festina-ure

UrKompagniet.dk er dansk virksomhed, der sælger Festina-ure. Dette er din garanti for, at dit nyerhvervede ur er ægte.

Dette betyder også at alle Festina-ure hos os er nyproducerede og kvalitetstestede ved køb. Alle Festina ure leveres således i en flot Festina gaveæske og inkluderer naturligvis det officielle servicegarantibevis.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata