Festina

Festina ure - Time To Live

Festina ure er, for mange mennesker, forbundet med cykelløbet Tour de France. I mere end 30 år har danskerne elsket det traditionsrige cykelløb, hvor Festina ure, gennem tykt og tyndt, har været officiel sponsor. Og mens det populære franske cykelløb således udgør en del af historien omkring Festina, så står Festina ure for meget mere end bare det..

Festina ure – kvalitet, præcision og lækkert design

Festina blev etableret i 1902 i den schweiziske by La Chaux-de-Fonds og har gennem mere end 100 år været indbegrebet af kvalitetsure. Blandt andet er Festina ure berømte for deres præcision og de lækre designs, og ure fra Festina hører den dag i dag til blandt nogle af verdens mest populære armbåndsure.

Autoriseret forhandler af Festina ure

I 2015 blev UrKompagniet.dk udpeget som autoriseret internetforhandler af Festina ure i Danmark. Den titel garanterer dig, at dit Festina ur er både nyproduceret og kvalitetstestet, når du køber det her. Alle ure leveres i flot Festina gaveæske og inkluderer naturligvis et servicegarantibevis.

Sorter stigende

1-48 of 210

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Time to Live med Gerard Butler og Festina

Time to Live! Budskabet er til at forstå fra Festina. I deres seneste lancering har Festina teamet op med den skotske actionfilm-skuespiller Gerard Butler, som de har valgt som Festinas aktuelle brandambassadør.


Sorter stigende

1-48 of 210

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  Indlæser...