Festina

Festina ure - Time To Live

Filosofien bag Festina er, at alting tager sin tid. Med denne filosofi ved hjertet, sørger Festina altid for at tage sig lige præcis den tid det tager, at kreere kollektioner, som giver plads til at nyde hele designprocessen. Denne værdi af tid, tillader samtidigt mærket at lægge kærlighed og passion i alt arbejde forbundet med en kollektion - Universelle værdier, der markerer timerne for et internationalt anerkendt brand.

Ekstraordinær Elegance møder Funktionalitet

Med mere end et århundredes erfaring indenfor ure og den nyeste teknologi, har Festina gennem sine designs formået, at frigive følelser hos urelskere og gøre sine kollektioner til globale modetendenser. Ligeledes har Festina cementeret sin position, som et mærke synonymt med elegance og funktionalitet, hvilket tydeligt ses i mærkets fantastiske designs til både mænd og kvinder.

Hos UrKompagniet.dk er vi udpeget som autoriseret internet forhandler af Festina ure i Danmark. Dette betyder at alle Festina ure hos os er nyproducerede og kvalitetstestede ved køb. Alle Festina ure leveres således i en flot Festina gaveæske og inkluderer naturligvis det officielle service garantibevis. 

Sorter stigende

1-48 of 152

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Mere end hundrede års erfaring med ure

Festina blev oprindeligt grundlagt helt tilbage i 1902, af Stüdi familien, i La Chaux-de-Fonds, i Schweiz. Herefter, I 1935, overtog forretningsmanden Willy Burkhard von Wilhelm mærket. Under anden verdenskrig, etablerede Festina sig så i Barcelona i Spanien, hvor mærket endnu en gang skiftede hænder, til Adolf Hoffmann. I 1975 blev mærket købt af entreprenøren Georges Uhlmann, som havde en betydelig rolle i de spanske og italienske markeder. Endeligt blev Festina og alle dets tilhørende rettigheder, købt af Miguel Rodríquez Domínguez i1984.

På trods af mærkets rejse og de gentagne ejerskabskifter, mistede Festina aldrig på noget tidspunkt sine grundværdier, som mærket stadig er kendt for i dag. Symbolsk på dette, er selve ordet Festina afledt fra det latinske “festina lente”, som betyder “skynd dig langsomt”. En frase som i oversat betydning menes at lyde: “gå langsomt hvis du vil ankomme til et veludført arbejde hurtigere”.

“Festina always fits” med Gerard Butler

Efter at have sponsoreret Tour de France og andre sports events i 25 år, gik Festina en ny tid i møde med den verdenskendte skuespiller Gerard Butler i spidsen, som brandambassadør. Med Gerard Butler som frontfigur for sine nye verdensomspændende kampagner, markerer dette mærkets position som et livsstilsbrand på en ny måde for mærket. I denne anledning, præsenterer Festina sin nyeste kampagne med Gerard Butler: “Festina always fits”. En kampagne fuld af de forførende, spontane og karismatiske sider, af den verdenskendte skuespiller. Med kampagnen, fremhæves Festinas alsidighed indenfor urdesign, som perfekt passer til den den famøse Butler. Begge bliver nemlig i kampagnen, set som tilpasselige til enhver lejlighed, uden nogensinde at miste deres karakteristiske stil og elegance. Du kan læse mere om "Festina Always Fits" med Gerard Butler og opleve de lækre modeller brugt i kampagnen her

Et respekteret mærke med flere afgreninger

Gennem årtierne har mærket Festina udviklet sig til at blive et globalt kendt og respekteret mærke. Dette har blandt andet ført til udviklingen af Festina group, hvorunder andre kendte mærker, som blandt andre Jaguar, ligger.

I 1992 blev Festina den officielle “Timekeeper” i Tour de France, indtil året 2016. Med årtiers forbindelse til Tour de France, som officiel sponsor, er æren som “Timekeeper” for verdens største cykelløb, noget mærket stadig er kendt for en dag i dag. Undervejs har mærket ligeledes været en kæmpe støtte for andre vigtige events inden for cykelsporten, som Tour de Spain, Tour of Britain med flere. Festina tætte tilknytning til cykelsporten udmunder sig ligeledes hvert år i nye udgivelser af deres meget populære Chrono Bike serie. Serien er en hyldest til cykelsporten, atleterne og entusiasterne. De har et sporty design, og de er lavet til at kunne bruges i hverdagen eller på farten. Der kommer ligeledes ofte specialle udgivelser og limiteringer til serien, hvor vi i 2018 og 2019 eksempelvis har haft en Chrono Bike Danmark limitering, som kun har været solgt gennem officielle danske forhandlere.

Sorter stigende

1-48 of 152

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  Indlæser...