Vincero Mocha Croc Rose Gold Strap 22mm Moc-Rg-R03 - RIP

Vincero Mocha Croc Rose Gold Strap 22mm Moc-Rg-R03 - RIP

Kode: Moc-Rg-R03

På lager: Nej

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Uret bliver ikke længere produceret
Vi er autoriseret forhandler af alle Vincero ure i Danmark. Du er derfor garanteret service i top. Ægtheden af uret er ligeledes garanteret af mærket selv, da uret er købt direkte fra Vincero.

Pris: 398,00 DKK (Spar 33%)

Vores pris 265,00 DKK

Størrelsesguide
Detaljer

Detaljer

Læderrem som passer Vincero 22mm.
Specifikationer

Specifikationer

Varenummer Moc-Rg-R03
EAN 600291927828
Farve på lænke/rem Brun
Rem/Lænke type Læderrem
Låstype Spænde
Lænkens/remmens bredde 22 millimeter
Låsfarve Rødguld

Sammenlign med andre modeller

Bedømmelse

Lignende ure vi anbefaler

Desværre er Vincero Mocha Croc Rose Gold Strap 22mm Moc-Rg-R03 - RIP udgået af produktion, og kan derfor ikke længere bestilles. Men vi har fundet nogle gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt du søgte efter. Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere, eller klik her for at lukke dette vindue.

Vincero Mocha Croc Rose Gold Strap 22mm Moc-Rg-R03 - RIP er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...

* Skal udfyldes