Indlæser...

Pudseklud og polering af ure - Cape Cod Polishing Cloth

Spar 67%
Vores pris 99 kr. Vejl. pris 299 kr.
Cape Cod
Udsolgt
I restordre
Cape Cod er det mest anerkendte mærke indenfor polering og vedligehold blandt verdens ur-entusiaster. Produktet bruges tll at fjerne mindre overfladiske ridser på metal, samt til at genskabe en flot finish på lænker og kasser. Denne pose indeholder 2 klude, og du kan genlukke posen efter brug, så kludene ikke tørrer ud.

EKSTRA: Der medfølger også en Cape Cod efterpoleringsklud i mikrofiber for ekstra-flot finish. Kluden kan vaskes og bruges igen og igen. UrKompagniet er autoriseret forhandler af Cape Cod produkter.

Produktet er lagt i din indkøbskurv!

Produktbeskrivelse

Polering af metaller
Cape Cod kluddene kan polere mindre overfladiske ridser væk, og genskabe en fornyet glans til dit ur. Posen indeholder 2 klude, der allerede har fået påført poleringsmateriale, så du kan gå igang med at polere uret med det samme. Du kan med fordel klippe et stykke af kluden (10*15cm), da du kun behøver et lille stykke til at polere de fleste ure. Så snart du begynder at polere, vil kluden sandsynligvis blive mørk/sort, men det er helt normalt og blot et tegn på at poleringsmaterialet arbejder på metallet. Bemærk at kluden kan anvendes på næsten alle former for metal, men du bør kun benytte det på blanke overflader. Nogle ure har for eksempel led med børstet stål, og der bør du ikke benytte pudsemidlet på, da det vil ødelægge finishen. Bemærk også at kluddene IKKE må benyttes på glasoverflader!

Genbrugelig
Cape Cod kluddene kan genbruges efter brug (også selvom de ser sorte og beskidte ud), det er bare vigtigt at de lægges i en lukket pose efter brug, så de ikke tørrer ud.

Poleringsklud af mikrofiber
Kluden bruges til at efterpolere og rengøre metallet efter at Cape Cod pudsemidlet er påført. Giver en fantastisk flot finish! Kluden kan vaskes og bruges igen og igen.

Produktbeskrivelsen er udarbejdet specifikt til UrKompagniet.dk og må ikke kopieres helt eller delvist! Overtrædelse heraf vil blive mødt af et erstatningskrav.

Bemærk: Til dette produkt medfølger ikke en manual på dansk, men en manual på engelsk kan downloades online eller vedhæftes produktet.

Bedømmelse
Levering

Vi har i dag følgende leveringsmåder:

Leveringsmetoder Danmark Pris
Afhentning på vores lager i Søborg - Generatorvej 8C 2tv, 2860 Søborg - 0-1 hverdage Gratis
Levering til pakkeshop - 1-2 hverdage (GLS) 35 kr
Levering til pakkeshop - 1-2 hverdage (PostNord) 40 kr
Levering til privatadresse - 1-2 hverdage (GLS) 49 kr
Levering til arbejdsplads - 1-2 hverdage (GLS) 49 kr
Levering samme aften (Burd Delivery - København og omegn) 39 kr

Bemærk: Dette er den estimerede leveringstid fra fragtselskaberne, og ikke en garanteret leveringstid.

Specifikationer
Specifikationer
Varenummer8821-1
EAN746969888210
MærkeCape Cod
Størrelsesguide

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Værktøjer og pleje

Du har mulighed for at tilkøbe nogle smarte små værktøjer, der kan hjælpe med at tage led af de fleste lænker der benytter standard stifter, eller få skiftet en traditionel læderrem eller gummirem. Faktisk får du en fin rabat, hvis du bestiller disse værktøjer sammen med et ur. Se mere om produkterne her: Lænkeværktøj og her: Værktøj til at skifte rem/stift.

Ift vedligeholdelse af dit ur, så har vi også nogle produkter du bør se nærmere på. Ønsker du at genskabe noget af glansen på din lænke og urets kasse, så anbefaler vi, at du benytter Pudseklud og polering af ure - Cape Cod Polishing Cloth. For at polere mindre ridser på urets glas væk, så anbefaler vi Pudsemiddel til urskiveglas - Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata