Presage

Elegance og Luksus med Seiko Presage

Seiko Presage er det kendte mærke Seikos “dress” linje. Presage linjen er en lækker og elegant linje, med klassiske designs der passer perfekt både til hverdag, formelt og i et professionelt miljø. Presage linjen kombinerer japansk æstetik med traditionelt urhåndværk, og Seikos famøse ekspertise inden for mekanik værker, der resulterer i en original kollektion af  smukke ure i høj kvalitet og langvarig performance.

Under Presage linjen ligger Presage Basic og Prestige. Presage Basic urene er, som navnet indikerer, en linje af elegante ure i simpelt design, perfekt til ethvert look og lejlighed. Seiko Prestige linjen emmer af luksus og glamour, og er perfekt til dig der ønsker et ur høj kvalitet, med stilrent design, som skaber tager blikfang. Seiko lancerer med jævne mellemrum nye modeller til Presage linjen, alle med hver deres unikke design, men med samme fokus høj kvalitet og elegance. Hver nye lancering af Presage modeller, tager inspiration fra ægte steder og fænomener, som matcher linjens fokus på udsøgt elegance og luksus.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Glastype
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype
Datovisning

31 varer

pr. side
Stigende orden
Mest populære denne måned

Seiko Presage Cocktail - Inspireret af cocktail barens Glamour

Seiko Presage Cocktail, er en serie af ure til kvinder, inspireret af cocktail barens glamour. Urenes skiver er udformet i høj kvalitets materialer, med kunstfærdige mønstre og kurvede visere, som strækker sig elegant ud mod skivens indexer. Hvert ur i Cocktail linjen varierer i smukke farver, inspireret af forskellige klassiske vinbaserede cocktails. Seiko Cocktail linjen er til kvinder, som ønsker et smukt ur på håndleddet, med en række glamourøse farver og reflekterende krystaller med klassiske konturer.

16 udvalgte nyheder i denne kategori:

31 varer

pr. side
Stigende orden

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!