Presage

Elegance og Luksus med Seiko Presage

Seiko Presage er det kendte mærke Seikos “dress” linje. Presage linjen er en lækker og elegant linje, med klassiske designs der passer perfekt både til hverdag, formelt og i et professionelt miljø. Presage linjen kombinerer japansk æstetik med traditionelt urhåndværk, og Seikos famøse ekspertise inden for mekanik værker, der resulterer i en original kollektion af  smukke ure i høj kvalitet og langvarig performance.

Under Presage linjen ligger Presage Basic og Prestige. Presage Basic urene er, som navnet indikerer, en linje af elegante ure i simpelt design, perfekt til ethvert look og lejlighed. Seiko Prestige linjen emmer af luksus og glamour, og er perfekt til dig der ønsker et ur høj kvalitet, med stilrent design, som skaber tager blikfang. Seiko lancerer med jævne mellemrum nye modeller til Presage linjen, alle med hver deres unikke design, men med samme fokus høj kvalitet og elegance. Hver nye lancering af Presage modeller, tager inspiration fra ægte steder og fænomener, som matcher linjens fokus på udsøgt elegance og luksus.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Indlæser...

KLIK HER FOR AT KØBE SEIKO PRESAGE URE

Vi er blevet udpeget som Global Brand forhandler af Seiko i vores søster butik Watchia. Dette har betydet, at vi har måtte flyttet salget af Seiko Presage ure over til Watchia.com.

Alle varer sendes fortsat fra vores lager/butik i Søborg, også for Watchia.

Så klik her for at se hele det store udvalg af vores Seiko ure hos Watchia.

Og hvis du har nogle spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata