Calvin Klein

Calvin Klein ure - kærlighed ved første blik

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Mærke
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype
Smykke farve
Smykke type
Smykkemateriale

Varer 1-48 af 203

Stigende orden

CK ure – Kvalitetsure fra verdens bedste urmagere

Når du køber et Calvin Klein ur, får du ikke alene et ur, der er smukt at se på men også et, der har et urværk af utrolig høj kvalitet. Calvin Klein urene produceres af Swatch Group i Schweiz, der udover CK ure også producerer Omega og Longines. Urene fra Calvin Klein indeholder Swatch Groups egne schweiziske ETA-urværk, og du kan derfor være sikker på, at dit Calvin Klein ur er af rigtig god kvalitet. Trods kvalitetshåndværket ligger Calvin Klein i den billige ende af prisskalaen, hvorfor CK urene er blevet utroligt eftertragtede blandt modebevidste kvinder og mænd, der ønsker ure i lækkert design af god kvalitet, som ikke koster en herregård.

Side
pr. side

Smukt design og høj kvalitet – Calvin Klein armbåndsure

Calvin Klein er en af de helt store spiller i modeverdenen, så det var med god grund, at forventningerne til modehuset var høje, da det valgte at kaste sin kærlighed på armbåndsure. Forventningerne er for længst indfriet, og Calvin Klein ure er i dag synonymt med stilfuldt og enkelt design i absolut højeste kvalitet.

Calvin Klein armbåndsure er kræs for kvalitetsbevidste æstetikere

I 1968 lancerede Calvin Klein, som oprindeligt var døbt Richard Klein, sit eget selvbetitlede tøjmærke. Calvin Klein ure kan ikke dateres helt tilbage til den spæde begyndelse af Calvin Kleins succes, men det ændrer ikke ved, at urene fra hr. Klein er blevet en succes sidenhen.
Den minimalistiske og stilrene designfilosofi, der kendetegner størstedelen af div. Calvin Klein kollektioner, er overført til urene, der alle er både æstetisk smukke at se på og favner enhver smag. Hvad enten du er til læderrem, lænke, guld eller sølv, kan du få lige præcis det ur, du drømmer om fra Calvin Klein.

Køb Calvin Klein ure billigt hos UrKompagniet

UrKompagniet.dk er autoriseret internetforhandler af Calvin Klein ure i Danmark, så når du køber et CK ur hos os, modtager du et helt nyt ur, som kommer til os fra urmagerne i Schweiz.
Alle Calvin Klein ure bliver leveret i flot Calvin Klein gaveæske med autoriseret og stemplet garantibevis.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata