Calvin Klein Men's

Calvin Klein herreure

Enkelt og stilrent design med Calvin Klein herreure

Herreurene fra Calvin Klein henvender sig til mænd, som vil have et ur hvor pris, design og kvalitet går op i en højere enhed. CK herreurene er enkle og stilrene i deres udtryk, og det diskrete og elegante design gør, at du ikke behøver tænke på, om du er klædt til business eller fest - uret går lige godt til skovmandsskjorte som slips.

CK herreure produceres af verdens bedste

Også når vi taler om indmaden i urværket, er et Calvin Klein herreur af allerhøjeste kvalitet. CK herreurene produceres nemlig af Swatch Group i Schweiz, som er verdens største koncern indenfor ur-produktion.

Udover herreure fra Calvin Klein producerer Swatch Group bl.a. Longines og Omega, som vi jo kender fra James Bond. Men i modsætning til Agent 007’s foretrukne ur, er et Calvin Klein herreur rent faktisk til at betale sig fra.

Sorter stigende

11 vare(r)

Calvin Klein herreure - det oplagte valg for kvalitetsbevidste mænd

Tager du pris, kvalitet og design i betragtning, når du skal have nyt herreur, er Calvin Klein et helt oplagt valg. Som gave til manden, du holder af, går du heller ikke galt i byen med et CK herreur. Den gode kvalitet, som kendetegner herreure fra Calvin Klein, falder i god jord hos stort set alle mænd.

Køb Calvin Klein herreure billigt hos UrKompagniet

Calvin Klein har udvalgt UrKompagniet.dk som autoriseret internetforhandler af Calvin Klein herreure i Danmark, så når du køber dit nye CK herreur hos os, er du garanteret et ur, som bliver sendt til os direkte fra urmagerne i Schweiz.
Alle herreurene leveres i flot Calvin Klein gaveæske med autoriseret, stemplet garantibevis.

Sorter stigende

11 vare(r)

  Indlæser...