Calvin Klein Ladies'

Calvin Klein dameure

CK dameure - enkelt og feminint design

Calvin Klein dameure er et yndet valg hos kvinder, som vil have armbåndsure, hvor design og kvalitet går op i en højere enhed. Calvin Klein urenes enkle og stilrene udtryk gør uret anvendeligt til både hverdag og fest, og det diskrete og elegante design gør sig godt til stort set alle garderober.

Dameure fra Calvin Klein produceres i Schweiz

Et Calvin Klein dameur er mere end blot til pynt – det er også af allerhøjeste kvalitet når det kommer til indmaden i uret. Calvin Klein dameure produceres nemlig af Swatch Group i Schweiz, der udover dameure fra CK, også laver Omega urene, som vi jo kender fra James Bond.

Det er med andre ord topkvalitet, du får for pengene, når du køber et Calvin Klein dameur.

Sorter stigende

14 vare(r)

Dameure fra CK er det oplagte valg

Ser du på både pris, kvalitet og design, er Calvin Klein et godt valg, når du vil købe et nyt dameur til dig selv eller en, du holder af. Derfor er Calvin Klein dameurene også blandt nogle af vores mest populære valg som gaver.

Køb Calvin Klein dameure billigt hos UrKompagniet

Calvin Klein har udpeget UrKompagniet.dk til at være autoriseret internet forhandler af Calvin Klein dameure i Danmark, så når du køber dit Calvin Klein dameur hos os, er du garanteret et helt nyproduceret ur, direkte sendt til os fra fabrikken Schweiz.
Alle dameurene bliver leveret i flot Calvin Klein gaveæske med autoriseret, stemplet garantibevis.

Sorter stigende

14 vare(r)

  Indlæser...