Casio Pro Trek Smart Watch WSD-F20A-GNBAE

Casio Pro Trek Smart Watch WSD-F20A-GNBAE

Kode: WSD-F20A-GNBAE Type: Herreur

På lager: Nej

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 29 kr. Læs mere om Burd Delivery og levering af dit nye ur samme aften her.

i restordre

Uret er produceret af Casio, og er fra deres serie af adventure ure, som de kalder for Casio ProTrek.

UrKompagniet.dk er udpeget som officiel Premium forhandler af Casio ure i Danmark. Det sikrer dig garanti for 100% ægte ur, officiel Casio service, samt landsdækkende reklamationsret. Som Premium Casio forhandler, kan du tilkøbe en udvidelse af Købelovens 2 års reklamationsret til 3 års garanti på dit Casio ur.

Størrelsesguide
Detaljer

Detaljer

Wear OS by Google™
Forbind uret til din telefon ved hjælp af Wear OS by Google, som skal være installeret på telefonen. Wear OS by Google giver adgang til en væld af smarte funktioner målrettet udendørsaktiviteter. Yderligere kompatible apps kan installeres efter behov.

4 GB intern hukommelse og 512 MB Ram
Uret er forsynet med hele 4 GB intern hukommelse og 512 MB RAM.

Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n)
Hvis Wi-Fi er aktiveret på dit ur, vil der automatisk blive etableret en forbindelse til et kendt netværk (med mindre uret allerede er forbundet til telefonen via Bluetooth).

Bluetooth® Smart
Uret er forsynet med energibesparende Bluetooth-teknologi.

Smartphone tid
Lokal tid vil automatisk korrigeres på dit ur, når der er forbindelse til din telefon.

Super Illuminator
Uret har Super Illuminator hvilket kan aktivere en skarp illuminering af displayet ved tryk på en knap.

MIL-STD-810G standard
MIL-STD-810 er en teknisk standard fra det amerikanske militær for militært udstyr. Standarden definerer krav til ekstreme temperaturer, lufttryk, solarstråling, luftfugtighed, kemikalier, accelerationskraft samt vibrationer.

Double LCD (320 x 300)
Displayet bestået af to overlappende uafhængige LCD'er. Det monokrome display giver en fremragende læsbarhed selv ved svære lysforhold. Farvedisplayet kan vise grafisk data på en optimal måde, og giver et tydeligt overblik over informationen på displayet.

Touchscreen
Uret er forsynet med touchscreen-teknologi, der giver mulighed for nem og intuitiv anvendelse af urets funktioner.

Solopgang/solnedgang display
Indtaster du en geografisk position, kan tidspunkt for solopgang og solnedgang vises på displayet for enhver given dato.

Fiske-timer
Uret giver med visning af et lille fiske-symbol besked på, hvornår det er et optimalt tidspunkt at fiske.

Barometer (260 / 1.100 hPa)
En sensor i uret måler lufttrykket (målegrænse: 260/1100 hPa) og kan vise dette ved hjælp af symboler på displayet. Derved kan skifte i vejret registreres hurtigt.

Digitalt kompas
En indbygget sensor registrerer magnetisk nord.

10,000 m højdemåler
En lufttryk-sensor registrerer ændringer i lufttrykket og beregner ud fra dette en højdemeter op til 10.000 meter.

Højdemåler data-bank
Op til 40 sæt af højdemålinger kan gemmes i urets data-bank. Dataen gemmes sammen med tid og dato for målingen, samt mindste og højeste værdi for den pågældende måling.

Månefase-indikator
Indikatoren viser den aktuelle månefase.

Ebbe/flod-indikator
Indtastes tidspunktet for flod for en lokation, kan urets display vise de forskelle ebbe/flod faser for lokationen for enhver given dato.

Gyrometer
Gyro-sensoren registrerer enhver lille ændring i retningen under navigation, så du altid kommer ret frem til din destination. Samtidig optimeres displaykvaliten når pludselige ændringer registreres.

Accelerations-sensor
Sensoren registrerer acceleration og viser dette som fart på displayet. Sensoren understøtter samtidig rotationsfunktionen på uret, så dit display ikke viser data på hovedet.

GPS-funktion
Måler din aktuelle position på kloden.

Fly-funktion
Du kan nemt aktivere en fly-funktion på uret så GPS og Wi-Fi deaktiveres automatisk.

Mikrofon
Du kan blandt andet benytte mikrofonen til at aktivere Google Assistant og igangsætte funktioner ved hjælp af tale-kommandoen "OK Google" uden at røre ur eller telefon.

Vibration
Uret kan påminde dig diskret om alarmer, beskeder og lignende ved hjælp af vibrationer og ikke lydsignaler, såfremt du ønsker det.

Resin rem
Naturlig resin er det ideelle materiale for remme, da materialet er karakteriseret ved at være meget slidstærkt, men samtidig yderst fleksibelt.

Hærdet mineralglas
Urets skive beskyttes af hærdet mineralglas.

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og henviser til trykpåvirkningen der modsvarer 50 meters dybde i stilstand. Da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen, er den vandbeskyttende grænse altså væsentlig mindre end 50 meter.

Kondens - vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Størrelse
Uret har en 57 mm bred urkasse (fra venstre til højre).
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har en cirkelformet urkasse, så er diameteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Resin urkasse

Størrelsesguide
Passer uret til dit håndled? Herreure er blevet gradvist større med tiden, og i dag er det typiske herreur i spændet mellem 40 og 45 mm i bredde. Har du et lille håndled, bør du derfor lede efter ure omkring 40 mm og mindre. Har du et stort håndled, skal du kigge på ure omkring 45 mm og opefter. Bemærk at tykkelsen på urkassen som regel stiger jo bredere uret bliver.

UrKompagniet.dk er udpeget som officiel Premium Casio forhandler i Danmark. Det sikrer dig garanti for 100% ægte Casio ur, officiel Casio service, samt landsdækkende Casio reklamationsret. Som Premium Casio forhandler, kan du tilkøbe en udvidelse af Købelovens 2 års reklamationsret til 3 års garanti på dit Casio ur.

Daglig alarm
Den daglige alarm benytter et akustisk signal, der kan minde dig om repeterende hændelser, som kræver din opmærksomhed på det indtastede tidspunkt.

Snooze funktion
Du kan pause alarmen, og den vil aktiveres igen efter nogle få minutter.

Indikator for batteriniveau
Indikatoren viser nuværende batteriniveau.

Autoriseret dansk forhandler
Vi er autoriseret dansk forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og landsdækkende garanti.

Produktbeskrivelsen er udarbejdet specifikt til UrKompagniet.dk og må ikke kopieres helt eller delvist! Overtrædelse heraf vil blive mødt af et erstatningskrav.

Specifikationer

Specifikationer

Varenummer WSD-F20A-GNBAE
EAN 4549526850639
Urkassefarve Sort
Lænke/Rem Resin (passer til håndled på ca 14-23 cm i omkreds)
Farve på lænke/rem Grøn
Urskivefarve LCD/LED
Glas Mineral
Urværk Digital
Datovisning Ja
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Tykkelse 15 millimeter (Usikker på tykkelsen? Se vores størrelsesguide her)
Diameter 57 millimeter (Usikker på diameteren? Se vores størrelsesguide her)
Urkasse materiale Resin
Låstype Spænde
Type Herreur
Mærke Casio

Sammenlign med andre modeller

Video
Bedømmelse

Casio Pro Trek Smart Watch WSD-F20A-GNBAE er 57 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 15 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...

* Skal udfyldes