Indlæser...

Casio G-Shock Mudman G-9000-1VER

899,00 kr
Casio
Udsolgt
I restordre
Endnu et ur fra G-Shock serien, som lever op til seriens hårdføre renommé: ekstremt robust, og spækket med højteknologiske funktioner. Specifikt for dette ur er at det har nogle super-præcise tidsmålere med stor kapacitet. Samtidig er uret resistent overfor jord og mudder, og lever altså op til sit navn Mudman. Altså et ur der er perfekt til ekstreme udendørsaktiviteter!
Detaljer

Endnu et ur fra G-Shock serien, som lever op til seriens hårdføre renommé: ekstremt robust, og spækket med højteknologiske funktioner. Specifikt for dette ur er at det har nogle super-præcise tidsmålere med stor kapacitet. Samtidig er uret resistent overfor jord og mudder. Altså et ur der er perfekt til ekstreme udendørsaktiviteter!

Chok afvisende
En såkaldt chok afvisende konstruktion beskytter uret mod voldsomme stød og vibrationer.

Resistent overfor mudder
Det unikke design modvirker at jord og mudder trænger ind i uret.

Auto EL Backlight med afterglow
Displayet oplyses så du nemt kan aflæse urets informationer, og vil bibeholde lyset et par sekunder (afterglow).

Hårdfør overfor kulde
Selv ved temperaturer ned til -20 °C tager dette ur ingen skade.

Verdensur
Uanset hvor i verden du befinder dig, vil du altid have den korrekte tid på dit Casio ur.

2 x Stopursfunktion – 1/100 sek – 1000 timer
Uret måler foreløbig tid, mellemtid og sluttid ned til 1/100 af et sekunds nøjagtighed. Uret har to uafhængige stopure, der hver kan måle tider op til imponerende 1000 timer!

5 daglige alarmer
Alarmerne bruger et akustisk signal, som minder dig om repeterende hændelser på det fastsatte tidspunkt. Du kan også aktivere et timesignal som markerer hver hele time. Denne model har fem uafhængige alarmer som giver fleksible påmindelser om vigtige aftaler.

Time signal
Uret kan indstilles til at afgive et signal for hver time der er gået.

Automatisk kalender
Korrigerer automatisk for måneder med forskellig længde, og naturligvis også ved skudår.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan angives enten i et 12 timers eller 24 timers format.

Tastelyd kan aktiveres/deaktiveres
Tastelyden kan deaktiveres så skifte mellem enkelte funktioner ikke afgiver lyd. Påvirker naturligvis ikke indstillede alarmer eller andre timere og påmindelser.

Display flasher
En lysdiode blinker så snart en alarm, en nedtællingstimer eller et timesignal aktiveres.

Urets nøjagtighed
+/- 15 sekunder pr måned.

Batteri
Type: CR2025.
Levetid: 3 år.

Vandbeskyttende: 200 meter (20 bar)
Klassificeret til 20 bar eller 200 meter, og dermed perfekt til at svømme og dykke med (snorkeldybder, ikke dybder som dykning med iltflasker tillader). Meterværdien (200) er ikke lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Dimensioner
Ca. 52.0 x 46.3 x 16.3mm (H x B x D).

Vægt
Ca. 56,00 gram.


Bedømmelse
Levering

Gratis fragt ved køb på minimum 500 kroner
Du har mulighed for at vælge gratis fragt, hvis du handler for minimum 500 kroner. Vi vælger forsendelsestypen som afhænger af ordrens vægt og størrelse, og kan tage op til 3-10 hverdage. Er ikke hjemmelevering.

Prioriteret håndtering og forsendelser til hjemmeadresse eller til udleveringssted
Har du ønske om at modtage din bestilling indenfor 1-2 hverdage, så kan du vælge prioriteret håndtering og forsendelse. Det koster 29 kroner for afhentning ved lokalt udleveringssted og 39 kroner for hjemmelevering. Forsendelsen er forsikret og med sporingskode, så du kan følge forsendelsen hjemmefra.

Ekspreslevering i Storkøbenhavn
Bor du i Storkøbenhavn, kan du få dit ur leveret med bud samme aften, hvis du bestiller inden klokken 14 på en hverdag. Du vil modtage uret samme dag på din leveringsadresse mellem 18.00 og 22.00 (omkring travle perioder kan der ske forsinkelser). Det koster 35 kroner, og muligheden vil automatisk komme frem i betalingsfasen under leveringsmetode, såfremt du bor i et postnummer der er dækket og vi har uret på vores hovedlager.

Specifikationer
Specifikationer
VarenummerG-9000-1VER
UrkassefarveSort
RemtypeResin
Farve på lænke/remSort
Rem omkreds13-23
UrskivefarveLCD/LED
GlastypeMineral
UrværkDigital
DatovisningNej
Vandbeskyttelse20 atm (Dykning med snorkel)
Tykkelse16
Diameter46
Urkasse materialeResin
LåstypeSpænde
KønHerreur
Størrelsesguide

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Værktøjer og pleje

Du har mulighed for at tilkøbe nogle smarte små værktøjer, der kan hjælpe med at tage led af de fleste lænker der benytter standard stifter, eller få skiftet en traditionel læderrem eller gummirem. Faktisk får du en fin rabat, hvis du bestiller disse værktøjer sammen med et ur. Se mere om produkterne her: Lænkeværktøj - Vejl. pris 148 kr og her: Værktøj til at skifte rem/stift - Vejl. pris 99 kr.

Ift vedligeholdelse af dit ur, så har vi også nogle produkter du bør se nærmere på. Ønsker du at genskabe noget af glansen på din lænke og urets kasse, så anbefaler vi, at du benytter Pudseklud og polering af ure - Cape Cod Polishing Cloth. For at polere mindre ridser på urets glas væk, så anbefaler vi Pudsemiddel til urskiveglas - Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147.

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!