IndlƦser...

Calvin Klein Sculptured Drop Earrings 35000070

Spar 20%
Vores pris 399Ā kr. Vejl. pris 499Ā kr.
Calvin Klein
Udsolgt
I restordre
Vi er udpeget som autoriseret internet forhandler af Calvin Klein ure i Danmark. Det garanterer vores kunder, at de modtager et Ʀgte og kvalitetstestet Calvin Klein ur, nƄr de handler hos os. Uret bliver leveret i officiel Calvin Klein gaveƦske med stemplet garantibevis.

Produktet er lagt i din indkĆøbskurv!

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelsen er udarbejdet specifikt til UrKompagniet.dk og mĆ„ ikke kopieres helt eller delvist! OvertrƦdelse heraf vil blive mĆødt af et erstatningskrav.

BemƦrk: Til dette produkt medfĆølger ikke en manual pĆ„ dansk, men en manual pĆ„ engelsk kan downloades online eller vedhƦftes produktet.

BedĆømmelse
Levering

Vi har i dag fĆølgende leveringsmĆ„der:

Leveringsmetoder Danmark Pris
Afhentning pĆ„ vores lager i SĆøborg - Generatorvej 8C 2tv, 2860 SĆøborg - 0-1 hverdage Gratis
Levering til pakkeshop - 1-2 hverdage (GLS) 35 kr
Levering til pakkeshop - 1-2 hverdage (PostNord) 40 kr
Levering til privatadresse - 1-2 hverdage (GLS) 49 kr
Levering til arbejdsplads - 1-2 hverdage (GLS) 49 kr
Levering samme aften (Burd Delivery - KĆøbenhavn og omegn) 39 kr

BemƦrk: Dette er den estimerede leveringstid fra fragtselskaberne, og ikke en garanteret leveringstid.

Specifikationer
Specifikationer
Smykke farveSilver
Smykke typeEarring
SmykkematerialeStainless Steel
Varenummer35000070
EAN7613272463737
MƦrkeCalvin Klein
StĆørrelsesguide

Urets stĆørrelse
For bedre at kunne forstĆ„ stĆørrelsen pĆ„ dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dƦkkes af 5-krone mĆønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du Ćønsker at se en oversigt over flere stĆørrelser sammenlignet med en 5-krone mĆønt, sĆ„ finder du den her

Hvordan mĆ„les urets stĆørrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, sĆ„ er dia meteren reelt bredden mĆ„lt fra venstre til hĆøjre. BemƦrk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne nĆ„r de mĆ„ler bredden, men vi forsĆøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller hĆøjden pĆ„ uret i profil - angives ved at mĆ„le uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mĆønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

VƦrktĆøjer og pleje

Du har mulighed for at tilkĆøbe nogle smarte smĆ„ vƦrktĆøjer, der kan hjƦlpe med at tage led af de fleste lƦnker der benytter standard stifter, eller fĆ„ skiftet en traditionel lƦderrem eller gummirem. Faktisk fĆ„r du en fin rabat, hvis du bestiller disse vƦrktĆøjer sammen med et ur. Se mere om produkterne her: LƦnkevƦrktĆøj og her: VƦrktĆøj til at skifte rem/stift.

Ift vedligeholdelse af dit ur, sĆ„ har vi ogsĆ„ nogle produkter du bĆør se nƦrmere pĆ„. Ƙnsker du at genskabe noget af glansen pĆ„ din lƦnke og urets kasse, sĆ„ anbefaler vi, at du benytter Pudseklud og polering af ure - Cape Cod Polishing Cloth. For at polere mindre ridser pĆ„ urets glas vƦk, sĆ„ anbefaler vi Pudsemiddel til urskiveglas - Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besĆøgt. Dette gĆør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, sĆ„ den bedre imĆødekommer vores besĆøgendes behov og forbedrer oplevelsen pĆ„ hjemmesiden. LƦs mere her Persondata