Unikt oversize ur til mænd - Police Hydra Sort PL13076JPCL/04

Unikt oversize ur til mænd - Police Hydra Sort PL13076JPCL/04

Kode: A13076JPCL04 Type: Herreur

På lager: Online

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 29 kr. Læs mere om Burd Delivery og levering af dit nye ur samme aften her.

Leveringstid: Afsendes straks på hverdage, ved bestilling før kl. 15
Leveringstid: 1 hverdag fra afsendelse

Unikt herreur fra Police med to urskiver. Uret har traditionelle visere på højre skive, men kun time- og minutvisere på venstre. Uret kommer med lækker sort gummirem, der passer til håndled på mellem 15-21cm i omkreds. Ønsker du et ur der udstråler individualitet og selvtillid, så er dette ur en oplagt kandidat.

Dette markante og unikke ur er produceret af italienske Police, som UrKompagniet.dk er autoriseret forhandler af i Danmark. Køber du dette Police Hydra herreur gennem vores butik, får du officiel Police service og landsdækkende garanti, samt selvfølgelig visheden for at dette ur er et 100% ægte Police ur.

Vejl. Pris: 1.895,00 DKK (Spar 68%)

Vores pris 610,00 DKK

 
Skriv på ønskelisten
Størrelsesguide
Detaljer

Detaljer

Unikt herreur fra Police med to urskiver.

Sekundær tidszone
En sekundær tidszone kan indstilles. Ideelt hvis du ofte taler med folk i udlandet.

Urkasse af solidt rustfrit stål

Rem af gummi
Let og blød, dog samtidig fleksibel og holdbar.

Kvarts urværk
Et kvartsur styres af svingninger i et krystal af mineralet kvarts. Disse svingninger ændres kun ganske lidt over tid, derfor bruges kvarts ofte, da det bibeholder præcisionen. Det internationale ord er Quartz.

Garanti
2 års garanti medfølger på uret.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Klassificeret til 3 bar eller 30 meter. Det vil sige at uret kan tåle regn og vandsprøjt, men derudover bør uret ikke benyttes i forbindelse med vand. Meterværdien (30) er ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).


Specifikationer

Specifikationer

Varenummer A13076JPCL04
EAN 4895148614938
Urkassefarve Plastik
Lænke/Rem Gummirem (passer til håndled på ca 15-22 cm i omkreds)
Urskivefarve Sort
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Tykkelse 10 millimeter (Usikker på tykkelsen? Se vores størrelsesguide her)
Diameter 51 millimeter (Usikker på diameteren? Se vores størrelsesguide her)
Urkasse materiale Plastik
Låstype Spænde
Type Herreur
Mærke Police

Sammenlign med andre modeller

Bedømmelse

Unikt oversize ur til mænd - Police Hydra Sort PL13076JPCL/04 er 51 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 10 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...

* Skal udfyldes