Samsung Gear Fit2 Small Red SM-R365NZRANEE - RIP

Samsung Gear Fit2 Small Red SM-R365NZRANEE - RIP

Kode: 10214844 Type: Dameur

På lager: Nej

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 29 kr. Læs mere om Burd Delivery og levering af dit nye ur samme aften her.

Uret bliver ikke længere produceret
Størrelsesguide
Detaljer

Detaljer

Autoriseret dansk forhandler
Vi er autoriseret dansk forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og landsdækkende garanti.

En aktiv og mere behagelig hverdag 
Med Gear Fit2 Pro er det nemmere at leve et aktivt liv. Du har en bærbar personlig træner med dig, uanset hvor du går, som hepper på dig og har styr på din daglige motion. Du kan vælge mellem 17 forskellige træningsformer og logge din træning automatisk - hvor langt du går, hvor mange kalorier du forbrænder, og det antal svømmetag du tager i svømmebassinet.

Med en indbygget GPS og pulsmåler registrerer du med stor præcision rute, distance og tempo – uden at du behøver at tage din telefon med dig. Og takket være en stor intern hukommelse kan du desuden lytte til musik med Spotify Offline, mens du træner. Det flotte design gør, at du med stolthed beholder uret på, også når træningspasset er slut.

Gear Fit2 Pro er et smartur, der er udviklet til en aktiv livsstil. Den passer både til hverdagsatleten og til elitesportsudøveren. Den har indbygget GPS, pulsmåler, skridttæller, accelerometer, gyro og kaloriemåler, som hjælper dig med din træning, også live under dit træningspas.

Automatisk pulsmåler, skridttæller, kaloriemåler
Efter din træning får du en udførlig rapport med et kort over, hvor du har trænet, hastigheder, din puls og dit tempo under passet opstillet i letoverskuelige grafer.

Vandbestandig og passer til svømmetræning****
Hold styr på, hvor mange længder, du har svømmet. Gear Fit2 Pro er vandbestandig**** og er formentlig din bedste svømmeven, når du skal forfine din crawlteknik. Appen Speedo On, som er udviklet i Speedo Innovation Aqualab, måler dine svømmetag, længder, puls, kalorieforbrug og hastigheder.

Indbygget GPS måler distance, tempo og kalorieforbrug
En indbygget GPS holder styr på dine løbeture – hvor langt du løber og i hvilket tempo, samt på hvor mange kalorier du forbrænder. Det hele med stor præcision, uden at du behøver at tage din mobil med dig. Når du træner op til et maraton, kan du f.eks. få splittider ud på et kort efter et løb.

Fitness-apps fra Under Armour: Endomondo, Map My Run, My Fitness Pal og UA Record er forudinstallerede og gør det endnu nemmere for dig at lykkes med din træning. Analyser din træning, del dine resultater eller inviter dine venner på en hård udfordring.*

Lyt til dit hjerte! Tager du ordentligt fat, når du kører hårde træningspas? Varmer du op i en ordentlig takt? Lær din krop at kende ved at måle din puls og se i hvilke pulszoner, du træner. HR-monitoren hos Gear Fit2 Pro fortæller, hvordan din krop reagerer på træningspasset.

Stream musik via Spotify Offline
Spotify Offline** – tag den musik, der kvikker dig op, med dig overalt, så du kan klare lidt mere. Takket være den interne hukommelse på hele 4 GB har du et helt artilleri med træningsmusik i Spotify, også når du er offline. Få adgang til al din yndlingsmusik ved at koble den til dit bluetooth-headset eller højttalere (sælges separat).

Tag imod meddelelsen og samtalen uden mobilen
Gå ikke glip af noget vigtigt. Med Gear Fit2 kan du modtage samtaler, læse notifikationer og sende meddelelser direkte fra håndleddet, uden at det er nødvendigt at tage mobilen op af lommen eller tasken.

Op til 3-4 dages batterikapacitet (ved normal brug)
Med en batteritid på op til 3-4 dage ved normal brug kan du være sikker på, at alle skridt, notifikationer og træningsfremskridt registreres. Tag vandflasken med, men lad opladeren blive derhjemme.

Gear Fit2 Pro er kompatibel med Android- og iOStelefoner***, se samsung.se for fuld kompatibilitet.

* Under Armour-apps kan kræve abonnement, 12 mdr. fri anvendelse indgår. Værdi: 700 kr.
** Tilgængelig med Spotify Premium.
*** Kompatibel med telefoner, som har Android 4.4 eller højere og en RAM-hukommelse på mindst 1.5 GB. Samt iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 6S, iPhone 6S+, iPhone 7, iPhone 7+ og iPhone SE (iOS 9.0 og senere).
**** 5 ATM hvilket betyder, at den teoretisk tåler nedsænkning til 50 meters vanddybde og i praksis klarer svømning på lavt vand.

Størrelse
Uret har en 25 mm bred urkasse (fra venstre til højre).
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har en cirkelformet urkasse, så er diameteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Størrelsesguide
Passer uret til dit håndled? Dameure er blevet gradvist større med tiden, og i dag er det typiske dameur i spændet mellem 32 og 38 mm i bredde. Har du et lille håndled, bør du derfor lede efter ure omkring 32 mm og mindre. Har du et stort håndled, skal du kigge på ure omkring 38 mm og opefter.

Produktbeskrivelsen er udarbejdet specifikt til UrKompagniet.dk og må ikke kopieres helt eller delvist! Overtrædelse heraf vil blive mødt af et erstatningskrav.

Specifikationer

Specifikationer

Varenummer 10214844
EAN 8806088872988
Urkassefarve Sort
Farve på lænke/rem Rød, Sort
Tykkelse 12 millimeter (Usikker på tykkelsen? Se vores størrelsesguide her)
Diameter 25 millimeter (Usikker på diameteren? Se vores størrelsesguide her)
Type Dameur
Mærke Samsung

Sammenlign med andre modeller

Bedømmelse

Desværre er Samsung Gear Fit2 Small Red SM-R365NZRANEE - RIP udgået af produktion, og kan derfor ikke længere bestilles. Men vi har fundet nogle gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt du søgte efter. Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere, eller klik her for at lukke dette vindue.

Samsung Gear Fit2 Small Red SM-R365NZRANEE - RIP er 25 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...

* Skal udfyldes